Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

πριν 18 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

Μπορείς μόνο όταν πας για μπανάκι. Αλλιώς τσιμουδιά.

πριν 16 ώρες, το μέλος p55 έγραψε:

Λέγε ότι θες (φτάνει να είναι κόσμιο) γιατί ισχύς σου είναι η αγάπη του λαμπίτικου λαού.

[placeholder] Toshiba Qosmio in a bathtab[/placehplder] ?

courtesy of P55

Χρονια πολλα λαμπιονια μου!

@honda22 Καλημερα σου

• Like 3
  • Haha 1

Ναι ρε...έχω αρχίσει και μυρίζω κίολας 50%....

Λές ε? μηπως είναι υπερβολικός? αχμμμ youtube ταινιες σπάαααααααανια κανα παιχνίδι...κανα 2βδομαδο τον χρόνο! χααχχαα...

Ναι...ανοίγω γύρω στις 38 καρτέλες στον chrome...τόσες έχω τώρα ? πφφφφφφφφφ

• Like 3

Σιδερένιος! Εξακολούθησε να προσέχεις καλού κακού και κάνε ότι σου πουν οι γιατροί σου.

Είσαι λίγο υπερβολικός γιατί το σύστημα δεν είναι το πιο νέο, τελευταία οι browsers ομαδοποιούν tabs για να διευκολύνουν. 38 ταυτοχρόνως χλωμό να τα χρειάζεσαι. Πάντως μιας και ρώτησες, θα ψήφιζα ραμ. Κάνε κι ένα θεματακι να σου απαντήσουν κι άλλα παιδιά.

• Like 1

Το pc του δεν είναι το πιο νέο λέει!! Αχαχαχαχαχαχα!!!! :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Είδες το δικό μου;

Το οποίο χτες το καθάρισα από τη σκόνη γιατί είχε μαζέψει αρκετή 4 χρόνια τώρα και σήμερα άνοιξα το τροφοδοτικό του να το καθαρίσω και αυτό. Έβαλα και σκληρή σιλικόνη πάνω σε ένα πηνίο που έκανε θόρυβο, με μηδενικά αποτελέσματα. Και τον ανεμιστήρα του θα αλλάξω άμεσα, γιατί και αυτός ψιλοακούγεται.

Spoiler

GIGABYTE GA-X48-DS5
INTEL C2Q Q9550

VGA NVidia 9800 GT
SSD Samsung 840PRO 256GB

Western Digital Black 2 TB SATAII WD2003FZEX.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
  • Like 2
  • Haha 1

Χρόνια πολλά!

Το έχεις αγαπήσει το μηχανηματάκι, ε; Έχεις διαβάσει που γράφουν κάπου κάπου στο φόρουμ για μια εταιρεία ΑΜΔ; Τώρα δε λέει αλλά σε λίγο καιρό σκέψου το. Θα σε αναλάβει ο yanni, να σε κάνει φιγουρίνι. Χ48, ας μας λυπηθεί ο Ήφαιστος! 
Τροφοδοτικά ξέρεις να ανοίγεις ή είσαι αυτοδίδακτος;
Έχεις καταλάβει ότι για να ξεριζωθεί ο κόλιανδρος πρέπει να μείνεις ζωντανός;

Λάζαρους γύρνα ΠΟΘ ή έστω ξαναγύρνα! Πόσο Ικαρία είναι το παραπάνω πισι να μας πεις.

Εδώ έχει την 9800 GT για κάρτα γραφικών , τι να λέμε :bleh: (είχα περάσει από 9800GTX+ το 2008 :hehe: ). 

Πάντως PC με GeForce 4200ti και ένα Pentium 4 3Ghz το είχα χαρίσει το 2017, 12 χρόνια στην κατοχή μου δηλαδή. 

Πέτρο, αν θες να το χαρίσεις κάπου, εδώ είμαστε :hehe: 

• Like 1

28 minutes ago, salde said:

Το έχεις αγαπήσει το μηχανηματάκι, ε; Έχεις διαβάσει που γράφουν κάπου κάπου στο φόρουμ για μια εταιρεία ΑΜΔ; Τώρα δε λέει αλλά σε λίγο καιρό σκέψου το. Θα σε αναλάβει ο yanni, να σε κάνει φιγουρίνι. Χ48, ας μας λυπηθεί ο Ήφαιστος! 
Τροφοδοτικά ξέρεις να ανοίγεις ή είσαι αυτοδίδακτος;

Το αγόρασε ο αδερφός μου από καινούριο με E8400  (τον οποίο πέρσι αντάλλαξα για τον Q9550 και του άλλαξα μνήμες) και μετά μου το χάρισε όταν πήρε το επόμενο. Μετά πούλησε το επόμενο και πήρε αυτό που έχει τώρα. Πριν καμιά εβδομάδα μου είπε ότι θέλει να το πουλήσει και αυτό να πάρει άλλο και αν το θέλω, αλλά αρνήθηκα ευγενικά, λέγοντας ότι είναι υπερβολικό για μένα.

AMD ήταν το πρώτο που αγόρασα καινούριο το 2002. Τώρα έχω στο δίπλα δωμάτιο ένα στημένο με έναν 4800+ συνδεδεμένο με την TV για να βλέπω Top Gear.

Τροφοδοτικά άνοιγα από πριν γραφτώ στο Lab.

5 minutes ago, tommybertsen said:

Εδώ έχει την 9800 GT για κάρτα γραφικών , τι να λέμε :bleh: (είχα περάσει από 9800GTX+ το 2008 :hehe: ). 

Πάντως PC με GeForce 4200ti και ένα Pentium 4 3Ghz το είχα χαρίσει το 2017, 12 χρόνια στην κατοχή μου δηλαδή. 

Πέτρο, αν θες να το χαρίσεις κάπου, εδώ είμαστε :hehe: 

Άμα το χαρίσω, μετά τί θα έχω; :fie:

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
  • Like 2

πριν 9 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

Κοίτα, οκ, έχεις decent parts, απλά η πλατφόρμα έχει αιώνες πάνω της, βαστάει ακόμη (έχω Q9400 στο HTPC ).

Πλακίζω φυσικά για το χάρισμα :p 

Εγώ αυτό που είχα χαρίσει ήταν Πεντιουμ τι να λέμε τώρα :p 

• Like 1

πριν 1 ώρα, το μέλος salde έγραψε:

38 ταυτοχρόνως χλωμό να τα χρειάζεσαι.

Πως φαίνεται ο μη dev. τσκτσκτσκτσκ

πριν 32 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

Θα βρουμε κάτι να σε καβατζώσουμε Πέτα. 

Πάλι ρετρό, όχι αρχαϊκό όμως.

• Like 3
  • Haha 2

23 minutes ago, tommybertsen said:

Κοίτα, οκ, έχεις decent parts, απλά η πλατφόρμα έχει αιώνες πάνω της, βαστάει ακόμη (έχω Q9400 στο HTPC ).

Πλακίζω φυσικά για το χάρισμα :p 

Εγώ αυτό που είχα χαρίσει ήταν Πεντιουμ τι να λέμε τώρα :p 

Σε όλα όσα κάνω, μέχρι και τηλεργασία, μια χαρά είναι. Οπότε, αφού δουλεύει, μην το πειράζεις.

Αν και πριν την 2η καραντίνα με έπιασε μια επιθυμία να φτιάξω ένα καινούριο pc από τα υλικά του, έστω και αν δεν είναι δικό μου. Έτσι, για την πλάκα, επειδή έχω να το κάνω χρόνια.

• Like 2

Just now, Rusty_Cookie said:

Πως φαίνεται ο μη dev. τσκτσκτσκτσκ

ααααα διαμαρτύρομαι εντόνως, ποτέ μου δεν θα έκανα για dev. Αλλά του f117 θεώρησα ότι αναφέρεται στο σύστημα της υπογραφής του, για dev είναι;
Αφήστε όμως τον f117 να ανοίξει θέμα, εδώ θέλω να σιγουρέψω ότι δεν θα μου πάθει τίποτα το παιδί. Με καθησυχάζει λιγάκι βέβαια, μόνο λιγάκι όμως γιατί πάνω από τα τροφοδοτικά που άνοιγε γράφει και top gear, έχω και το μάι τάι από παλιότερα, τα ελεκτρόνικα που ακούει και ξεβιδώνεται, μη μου πάθει ζημιά με τα πηνία.

Είναι κι αυτά αντικείμενα που δεν ακουμπάω. Τιμόνια, πηνία, σκιάζομαι.

• Haha 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.