Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

5 hours ago, salde said:

Tου Νίκι Λάουντα! Δεν πάμε πουθενά με τις αναρτήσεις Πέτα.  Μάθαμε κιόλας ότι στα γιόχαν κούπα βερκς -στο προηγούμενο δεν θυμάμαι χρονιά- «είναι σκληρές για τους ελληνικούς δρόμους». Γι' αυτό και αλλάχθηκε με μοντέλο «φετινό» (μου μυρίζει παραμύθι η ιστορία αυτή). «Αφού είπες ότι είναι σκληρές, τώρα στο νέο δεν είναι;» «Είναι άλλο μοντέλο αυτό, δεν έχει σχέση» (επίση μου μυρίζει παραμύθι αλλά με αναρτήσεις δεν κανουμε δουλειά).
Θέλουμε ελάττωμα βαθύ, άγνωστο στις μάζες, να πω ότι το έμαθα από φίλο μου στο εργοστάσιο, να τον στείλω γύρα σε όλα τα συνεργεία της χώρας. Να μη βρίσκουν τίποτα. Να ΄χει να κάνει με κινητήρα. Δεν μας νοιάζει να είναι αλήθεια αλλά πρέπει να είναι αληθοφανές.
Με λεφτά (ακριβό, τέλη, καύσιμο), με αναρτήσεις, με λάστιχα, με άνεση, δεν κάνουμε δουλειά.

Καλά ρε συ, τριων μηνών βρέφος πώς έβγαλε δίπλωμα; Σε βρεφονηπιακό πάνε τριων μηνών, όχι σε αυτοκίνητα. Από 18 ετών και πάνω νόμιζα ότι είναι. ? Κερμπ είναι τα σαμαράκια; έλεος!

Είναι πραγματικό γεγονός. Δεν είπα ότι είναι σκληρή, αλλά για σκέψου, να περνάς πάνω από σαμαράκι με το MINI και να παίρνεις την ανάρτηση στη μασχάλη. Φυσιολογικό δεν το λες. Ελάττωμα το λες. ;)

Για κινητήρα δεν έχουμε τίποτα. Αν θες να σου πω "αληθοφανές", τότε να ξέρεις ότι οι πλαστικές γλύστρες στην καδένα κίνησης του εκκεντροφόρου φθείρονται γρήγορα (αστοχία υλικού) με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να χαλαρώνει αρκετά η αλυσίδα, να πηδάει δόντια το γρανάζι του εκκεντροφόρου και ν α παίρνεις βαλβίδες και ίσως και πιστόνια στη μασχάλη.

• Like 1

κάτι κάνουμε! Να μάθω καμιά λεξούλα να την έχω στο οπλοστάσιο. Δεν θα το έκανα αλλά μου τα έκανε τσουρέκια «δεν θα έρθεις να δεις την αγορά μου». 1. Μη γράφεις ονόματα μάρκας, επίτηδες τα γράφω έτσι, μην γκουγκλαρει και βρεθεί εδώ κατά τύχη. 2. ούτως ή άλλως η μάρκα σκέτη είναι επικό φέιλ, γιατί δεν θα παραλείψει να σου πει το γιόχαν κούπα βερκς, «δεν έχει σχέση αυτό με τα άλλα, είναι άλλο αυτοκίνητο». Το χα κάνει κι εγώ το λάθος να το πω σκέτο με την μαρκα το προηγούμενο.

Ντάνκε Πέτα

• Like 1

πριν 1 ώρα, το μέλος Snips έγραψε:

Mαστόρια για διαφωτίστε στα γρήγορα:

Χρειάζεται καμιά ειδική κόλλα για να τοποθετήσεις καινούργια οθόνη (όλο το σετ) σε κινητό; (Για κόλλα ρωτάω μόνο. Εργαλειάκια κλπ κλπ διαθέτει το μαγαζί....)

Εξαρτάται από το τηλέφωνο. Συνήθως χρειάζεται μία κολλητική/στεγανωτική μαστίχα ή αυτοκόλλητο που μπαίνει πίσω από την οθόνη. Κοίτα ένα disassembly video της συσκευής σου για επιβεβαίωση.

• Like 1

πριν 54 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

Είναι πραγματικό γεγονός. Δεν είπα ότι είναι σκληρή, αλλά για σκέψου, να περνάς πάνω από σαμαράκι με το MINI και να παίρνεις την ανάρτηση στη μασχάλη. Φυσιολογικό δεν το λες. Ελάττωμα το λες. ;)

Για κινητήρα δεν έχουμε τίποτα. Αν θες να σου πω "αληθοφανές", τότε να ξέρεις ότι οι πλαστικές γλύστρες στην καδένα κίνησης του εκκεντροφόρου φθείρονται γρήγορα (αστοχία υλικού) με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να χαλαρώνει αρκετά η αλυσίδα, να πηδάει δόντια το γρανάζι του εκκεντροφόρου και ν α παίρνεις βαλβίδες και ίσως και πιστόνια στη μασχάλη.

Δώσε το αμάξι σου να περάσω από σαμαράκι και να πάρεις στο χέρι την ανάρτηση. Αν θέλεις δοκίμασε και μόνος σου. Σημάδεψε το σαμαράκι με καμιά 100στη όταν το φτάσεις σανίδωσε το φρένο και στρίψε τέρμα το τιμόνι να το περάσει με το πλάι ο τροχός φρεναρισμένος . Αν είσαι τυχερός με κάνα διό προσπάθειες τα πήρες στο χέρι

• Like 2

2 minutes ago, PetrosD said:

να συζητάει κάτι με το φίλο του.

δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης. Μόνο μάχης. Αμ δεν συζητώ τέτοια με τους φίλους μου, δυστυχώς από αλλού μου φορτώθηκε. Με εξαπάτησαν μικρό που ήταν ευκαιρία και δεν μαχαίρωσα, μέγα σφάλμα.

• Like 1

8 hours ago, PetrosD said:

Ποιανού γνωστού BMWδάκια με Μ3 Ε46 (που άλλαξε και πρόσφατα ημιαξόνια) η κόρη, νέα οδηγός, 3 μηνών χτύπησε σε curb και κλάταρε η ανάρτηση του MINI της; Το συμβάν έγινε αρχές Νοέμβρη.

Curb #1 ή Curb #2; Έχει τη σημασία του...

curving-asphalt-red-white-kerb-260nw-104

curb-concrete-extent-elevation-apply-260

• Like 2
  • Haha 1

πριν 2 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε:

Μη πεις καλη κουβεντα και δηλητηριαστεις εσυ..

Θα κοψω καλημερες να δω τι θα κανετε μετα ?

Την επομενη φορά που θα σε δω στο ποθ

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aj9bXm8_460svav1.mp4

• Like 2
  • Haha 2
  • Wow 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.