Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

πριν 2 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

νιώθω τρομερές τύψεις που δεν πήγα ούτε μέχρι το σουπερ μάρκετ. Έχω 2-3 κονσέρβες σαρδέλλα πικάντικη Πορτογαλίας Lucas, υποψιάζομαι ότι κάτι λάθος έχω καταλάβει με τα μέτρα, αύριο, μεθαύριο, για πάντα, θα είναι όλα κλειστά  και θα κλαίω.

Δε πειράζει. Θα στείλω 4 και θα ρθω να σου φερω οτι θες. Να ξεμπουκώσει και η πολάρα στις άδειες λεωφόρους.

• Like 1
  • Haha 2

Σούπερ μάρκετ που πήγα δεν είχε τίποτα τρομερό, στα ταμεία ο ένας στους δέκα ήταν με καρότσι τίγκα.

Κίνηση έχει σε μαγαζιά με ρούχα και παπούτσια, αυτούς μάλλον θα τους φορτωθείτε όσοι είστε επαρχία.

Έρχονται να σας το παίξουν πρωτευουσιάνοι τρομάρα τους.

• Like 2
  • Agree 1

Μία ώρα πριν, το μέλος salde έγραψε:

νιώθω τρομερές τύψεις που δεν πήγα ούτε μέχρι το σουπερ μάρκετ. Έχω 2-3 κονσέρβες σαρδέλλα πικάντικη Πορτογαλίας Lucas, υποψιάζομαι ότι κάτι λάθος έχω καταλάβει με τα μέτρα, αύριο, μεθαύριο, για πάντα, θα είναι όλα κλειστά  και θα κλαίω.

Με ψιλοκομμένο κόλιανδρο θα είναι μούρλια ? 

• Like 1
  • Agree 1
  • Haha 3

14 minutes ago, astrolabos said:

Με ψιλοκομμένο κόλιανδρο θα είναι μούρλια

Πού να βρεθεί τέτοιο χρυσάφι πλέον αρχηγούλη μου! 250.000 Δατσούν έχουν περάσει τον Ισθμό και κατεβαίνουν φορτωμένα παπουτσάκια ΜούγερΤσάινα κ Ανδρόιδ κινητά αγνώστου ιδιοκτήτη να ανταλλάξουν τα πλούτη τους με κόλιαντρο Καλαμάτας που προστατεύει από τις συμφορές. Καλώς να τους δεχτείτε.

Θα μείνουμε εδώ μόνοι μας να κάνουμε Μόντε Κάρλο στο ιστορικό κέντρο.

• Like 3

Παντως όποιος θέλει αγροτικά προϊόντα από τα υψίπεδα της Μακεδονίας ας πει.

Ειναι καλύτερα απ τα καταυλακιώτικα γιατί είναι πιο σαβάζ, πιο αντρίκια και αμόλυντα.

Spoiler

4lcft9.jpg

πριν 14 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

Μόντε Κάρλο

Αν είναι να είναι κάτι Μοντε Κάρλο στην Ελλάδα είναι η Καβάλα γέροντα. Γκουγκλαρε.

• Like 4

πριν 2 ώρες, το μέλος salde έγραψε:

νιώθω τρομερές τύψεις που δεν πήγα ούτε μέχρι το σουπερ μάρκετ. Έχω 2-3 κονσέρβες σαρδέλλα πικάντικη

Ουζάκι, τίποτα άλλο, σκέτο ή με λίγο νερό, όχι παγάκια και αηδίες.

Ένα καλό ούζο θες, μεζέ έχεις.

ouzo-12.jpg.784f8976fe08db5ba6515d6111d95bb3.jpg

• Like 7

Καβάλα, Για Μόντε Κάρλο δεν ξέρω πάντως διαθέτω ραλίστα εκεί πέρα.Δεν έχω μπει μέσα στην πόλη, αν και έχω ακούσει τα καλύτερα.

Ούζο μερακλίδικο το πίνεις p55, μόνο λίγο κρύο νερό μία στις τόσες που πίνω. Και στο ουίσκι πλέον, μόνο έτσι, στο ουίσκι ούτε καν λίγο, κάτι σταγόνες λιγότερο από λίγο.

Σώγαμπροι!  Εμείς οι αληθινοί είμαστε καλοί άνθρωποι. Stelios13, Lakisss, Grigas, βγάλτε τα καριοφίλια και τις παλάσκες. Μπορεί να είμαι Άττικα Άττικα αλλά πατρίδες και μητρίδα υποστηρίζονται έως εσχάτων.
Με την ησυχία σας, με έχει προβληματίσει αυτό με τα παπούτσια. Δεν βλέπω πώς θα λυθεί συντόμως το μυστήριο. Ίσως προβλέπουν λακντάου μέχρι το Πάσχα, τι να πω. Υπάρχει και μια συνωμοσιολογική, ρατσιστική εξήγηση αλλά παραείναι τραβηγμένη.

πριν 16 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

με έχει προβληματίσει αυτό με τα παπούτσια. Δεν βλέπω πώς θα λυθεί συντόμως το μυστήριο.

Τα παπούτσια; Μα είναι απλό, έχουν σκοπό να τα "λιώσουν" με το SMS "6" στο 13033!!! :hehe:

• Like 4

πριν 2 ώρες, το μέλος salde έγραψε:

Καβάλα, Για Μόντε Κάρλο δεν ξέρω πάντως διαθέτω ραλίστα εκεί πέρα.Δεν έχω μπει μέσα στην πόλη, αν και έχω ακούσει τα καλύτερα.

Spoiler

14466780712_ec3fb6bf89_b.jpg

18470553904_61e45360c5_b.jpg

14048167547_d44e9c111b_b.jpg

14466781482_bb99288bfc_b.jpg

• Like 3

Its Happening GIF by swerk

Γυρίσαμε στον Μάρτη.

Καλημέρα.

season 5 vikings GIF by HISTORY

Ορδές Ουρούκ Χάι τα σήκωσαν όλα κι έφυγαν. Θα πάω σήμερα, ως άλλο αθώο χόμπιτ, να δω μήπως έμεινε τίποτα στα ράφια.

• Like 4

πριν 19 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Ορδές Ουρούκ Χάι τα σήκωσαν όλα κι έφυγαν. Θα πάω σήμερα, ως άλλο αθώο χόμπιτ, να δω μήπως έμεινε τίποτα στα ράφια.

Οι ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ στο λοκντάουν.

59773180_646.thumb.jpg.e7c1907dea4c72cef33f4609390fa5ee.jpg

• Like 5

31 minutes ago, p55 said:

Οι ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ στο λοκντάουν.

κι αρκετών σχετικών μικρομάγαζων που κατάφεραν να προσαρμοστούν, κινούμενοι ευέλικτα. Ψιλικατζίδικα συμπεριλαμβάνονται.

Λάζαρους, άσχετο, από ποιο ψωνίζεις συνήθως; Έχεις κάποιο συγκεκριμένο; Είναι ανόθευτη περιέργεια η ερώτηση, να παίρνω μια ιδέα ανεκδοτολογική πώς ψωνίζουν εκτός Αττικής-Θεσσαλονίκης. Αρχηγούλη και για σένα η ερώτηση κι όποιον άλλον επιθυμεί.

Λάκιςςς όασις γεύσης!  

Καλημέρα, καλή δύναμη

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.