Cyber_Cookie Νοέμβριος 6, 2020 #12381 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: νιώθω τρομερές τύψεις που δεν πήγα ούτε μέχρι το σουπερ μάρκετ. Έχω 2-3 κονσέρβες σαρδέλλα πικάντικη Πορτογαλίας Lucas, υποψιάζομαι ότι κάτι λάθος έχω καταλάβει με τα μέτρα, αύριο, μεθαύριο, για πάντα, θα είναι όλα κλειστά και θα κλαίω. Δε πειράζει. Θα στείλω 4 και θα ρθω να σου φερω οτι θες. Να ξεμπουκώσει και η πολάρα στις άδειες λεωφόρους. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Νοέμβριος 6, 2020 #12382 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 Σούπερ μάρκετ που πήγα δεν είχε τίποτα τρομερό, στα ταμεία ο ένας στους δέκα ήταν με καρότσι τίγκα. Κίνηση έχει σε μαγαζιά με ρούχα και παπούτσια, αυτούς μάλλον θα τους φορτωθείτε όσοι είστε επαρχία. Έρχονται να σας το παίξουν πρωτευουσιάνοι τρομάρα τους. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 6, 2020 #12383 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος salde έγραψε: νιώθω τρομερές τύψεις που δεν πήγα ούτε μέχρι το σουπερ μάρκετ. Έχω 2-3 κονσέρβες σαρδέλλα πικάντικη Πορτογαλίας Lucas, υποψιάζομαι ότι κάτι λάθος έχω καταλάβει με τα μέτρα, αύριο, μεθαύριο, για πάντα, θα είναι όλα κλειστά και θα κλαίω. Με ψιλοκομμένο κόλιανδρο θα είναι μούρλια 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 6, 2020 #12384 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 14 minutes ago, astrolabos said: Με ψιλοκομμένο κόλιανδρο θα είναι μούρλια Πού να βρεθεί τέτοιο χρυσάφι πλέον αρχηγούλη μου! 250.000 Δατσούν έχουν περάσει τον Ισθμό και κατεβαίνουν φορτωμένα παπουτσάκια ΜούγερΤσάινα κ Ανδρόιδ κινητά αγνώστου ιδιοκτήτη να ανταλλάξουν τα πλούτη τους με κόλιαντρο Καλαμάτας που προστατεύει από τις συμφορές. Καλώς να τους δεχτείτε. Θα μείνουμε εδώ μόνοι μας να κάνουμε Μόντε Κάρλο στο ιστορικό κέντρο. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 6, 2020 #12385 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 Παντως όποιος θέλει αγροτικά προϊόντα από τα υψίπεδα της Μακεδονίας ας πει. Ειναι καλύτερα απ τα καταυλακιώτικα γιατί είναι πιο σαβάζ, πιο αντρίκια και αμόλυντα. Spoiler πριν 14 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: Μόντε Κάρλο Αν είναι να είναι κάτι Μοντε Κάρλο στην Ελλάδα είναι η Καβάλα γέροντα. Γκουγκλαρε. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Νοέμβριος 6, 2020 #12386 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος salde έγραψε: νιώθω τρομερές τύψεις που δεν πήγα ούτε μέχρι το σουπερ μάρκετ. Έχω 2-3 κονσέρβες σαρδέλλα πικάντικη Ουζάκι, τίποτα άλλο, σκέτο ή με λίγο νερό, όχι παγάκια και αηδίες. Ένα καλό ούζο θες, μεζέ έχεις. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Νοέμβριος 6, 2020 #12387 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 Ολες αυτες οι ορδες υποδηματοθηρευτων πρεπει να ναι καταυλακιωτες δεν εξηγειται BTW αυτοι ψηφιζουν... 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 6, 2020 #12388 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 Καβάλα, Για Μόντε Κάρλο δεν ξέρω πάντως διαθέτω ραλίστα εκεί πέρα.Δεν έχω μπει μέσα στην πόλη, αν και έχω ακούσει τα καλύτερα. Ούζο μερακλίδικο το πίνεις p55, μόνο λίγο κρύο νερό μία στις τόσες που πίνω. Και στο ουίσκι πλέον, μόνο έτσι, στο ουίσκι ούτε καν λίγο, κάτι σταγόνες λιγότερο από λίγο. Σώγαμπροι! Εμείς οι αληθινοί είμαστε καλοί άνθρωποι. Stelios13, Lakisss, Grigas, βγάλτε τα καριοφίλια και τις παλάσκες. Μπορεί να είμαι Άττικα Άττικα αλλά πατρίδες και μητρίδα υποστηρίζονται έως εσχάτων. Με την ησυχία σας, με έχει προβληματίσει αυτό με τα παπούτσια. Δεν βλέπω πώς θα λυθεί συντόμως το μυστήριο. Ίσως προβλέπουν λακντάου μέχρι το Πάσχα, τι να πω. Υπάρχει και μια συνωμοσιολογική, ρατσιστική εξήγηση αλλά παραείναι τραβηγμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Νοέμβριος 6, 2020 #12389 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 πριν 16 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: με έχει προβληματίσει αυτό με τα παπούτσια. Δεν βλέπω πώς θα λυθεί συντόμως το μυστήριο. Τα παπούτσια; Μα είναι απλό, έχουν σκοπό να τα "λιώσουν" με το SMS "6" στο 13033!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Νοέμβριος 6, 2020 #12390 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 @Seek & Find ο έρωτας σου σε βίντεο. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 6, 2020 #12391 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος salde έγραψε: Καβάλα, Για Μόντε Κάρλο δεν ξέρω πάντως διαθέτω ραλίστα εκεί πέρα.Δεν έχω μπει μέσα στην πόλη, αν και έχω ακούσει τα καλύτερα. Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 7, 2020 #12392 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2020 Γυρίσαμε στον Μάρτη. Καλημέρα. Ορδές Ουρούκ Χάι τα σήκωσαν όλα κι έφυγαν. Θα πάω σήμερα, ως άλλο αθώο χόμπιτ, να δω μήπως έμεινε τίποτα στα ράφια. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Νοέμβριος 7, 2020 #12393 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2020 πριν 19 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ορδές Ουρούκ Χάι τα σήκωσαν όλα κι έφυγαν. Θα πάω σήμερα, ως άλλο αθώο χόμπιτ, να δω μήπως έμεινε τίποτα στα ράφια. Οι ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ στο λοκντάουν. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 7, 2020 #12394 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2020 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 7, 2020 #12395 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2020 31 minutes ago, p55 said: Οι ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ στο λοκντάουν. κι αρκετών σχετικών μικρομάγαζων που κατάφεραν να προσαρμοστούν, κινούμενοι ευέλικτα. Ψιλικατζίδικα συμπεριλαμβάνονται. Λάζαρους, άσχετο, από ποιο ψωνίζεις συνήθως; Έχεις κάποιο συγκεκριμένο; Είναι ανόθευτη περιέργεια η ερώτηση, να παίρνω μια ιδέα ανεκδοτολογική πώς ψωνίζουν εκτός Αττικής-Θεσσαλονίκης. Αρχηγούλη και για σένα η ερώτηση κι όποιον άλλον επιθυμεί. Λάκιςςς όασις γεύσης! Καλημέρα, καλή δύναμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 7, 2020 #12396 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2020 (edited) καλημέρεςς.... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 7, 2020 από sstav 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 7, 2020 #12397 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2020 Καλημέρα σε όλους και καλή αρχή στην καραντίνα μας.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 7, 2020 Author #12398 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2020 Είχα ένα ενδιαφέρον encounter με μια πορτοκαλόπιτα από το Pasarella. Μετά το πρώτο κομμάτι, ήθελα και δεύτερο Καλό σας Σαββατοκύριακο. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 7, 2020 #12399 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2020 Τα πρώτα σημάδια της καραντίνας --> Κρεπάλη στο WoT σήμερα. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 7, 2020 #12400 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2020 Ωχ. Ετοιμαστείτε για τζίφι με κλάμα κι αχαριστία: πώς είναι να κλείνεις το πισάκι σου σαν πας να παίξεις το αγαπημένο σου παιχνίδι. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts