tommybertsen Νοέμβριος 3, 2020 Author #12281 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος p55 έγραψε: Διπλοί πόντοι αν την καλημέρα τη λες με προφορά κάτω Τούμπας και το Λοκ ντάουν με προφορά Καλαμαριάς. Τριπλοί πόντοι για τη λέξη DEADLAZARUS (no offence bro). Πιστεύεις δηλαδή ότι υπάρχει προφορά Τούμπας και Καλαμαριάς; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Νοέμβριος 3, 2020 #12282 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2020 πριν 20 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Πιστεύεις δηλαδή ότι υπάρχει προφορά Τούμπας και Καλαμαριάς; Της τουμπας εχει καρουμπαλο συγνωμη 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 3, 2020 #12283 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Seek & Find έγραψε: Της τουμπας εχει καρουμπαλο συγνωμη 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Νοέμβριος 3, 2020 #12284 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2020 Οχι μονο σου αρεσε, αλλα γελασες κιολας και ασε τα σαπια κακη απομιμηση κατοικιδιου. Κραζεις; θαυμαζεις! Εξ'αλλου εβαλα disclaimer 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 3, 2020 Author #12285 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος Seek & Find έγραψε: καρουμπαλλλλλλλλλλλλλλλλο Fixed 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 3, 2020 #12286 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε: Πατάς σε λάθος σημείο. Για να πας στις αδιάβαστες απαντήσεις πάτα την κουκκίδα πριν τον τίτλο, ενώ για το τελευταίο ποστ τον χρόνο που αναγράφεται στα δεξιά. Δε λέω αυτό. Είσαι ΜΕΣΑ σε ένα θέμα και διάβασες όλα τα ποστ. Θες λοιπόν να ξαναβγεί στη λίστα με όλα τα μη αναγνωσμένα θέματα. Δύο εκδόσεις πριν είχαμε κουμπί "νέο περιεχομενο". Ένα κλικ. Στο επόμενο update έπρεπε να κατεβάσεις μενού -> νέο περιεχόμενο-> νέο περιεχόμενο. 3 κλικ. Τώρα ακόμα πιο σύνθετο. Γιατι;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 3, 2020 #12287 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2020 δεν είμαι σίγορος ότι καταλαβαίνω: για να πας στα νέα θέματα σε όλα τα νήματα έχει επάνω στο μενού επιλογή New Content. Σε βγάζει στη λίστα όλων των θεμάτων. ένα κλικ΄. Τα εμφανίζει με χρονολογική σειρά. Αν πατήσεις την κουκίδα σε πετάει στο πρώτο αδιάβαστο εκείνου του θέματος. για να διαβάσεις οτιδήποτε νέο έχει γραφτεί εντός ενός θέματος, όση ώρα εσυ διάβαζες τα προηγούμενα, εμφανίζεται ενα notification κάτω. (δεν μου αρέσει αλλά είναι άλλη ιστορία) αν ρωτάς πώς να κάνεις πάλι τα αναγνωσθέντα να εμφανίζονται ως μη αναγνωσθέντα, σαν να μην τα είχες διαβάσει ποτέ, δεν ξέρω πώς να το κάνεις για ένα θέμα μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 3, 2020 #12288 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2020 πριν 7 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: δεν είμαι σίγορος ότι καταλαβαίνω: για να πας στα νέα θέματα σε όλα τα νήματα έχει επάνω στο μενού επιλογή New Content. Σε βγάζει στη λίστα όλων των θεμάτων. ένα κλικ΄. Τα εμφανίζει με χρονολογική σειρά. Αν πατήσεις την κουκίδα σε πετάει στο πρώτο αδιάβαστο εκείνου του θέματος. για να διαβάσεις οτιδήποτε νέο έχει γραφτεί εντός ενός θέματος, όση ώρα εσυ διάβαζες τα προηγούμενα, εμφανίζεται ενα notification κάτω. (δεν μου αρέσει αλλά είναι άλλη ιστορία) αν ρωτάς πώς να κάνεις πάλι τα αναγνωσθέντα να εμφανίζονται ως μη αναγνωσθέντα, σαν να μην τα είχες διαβάσει ποτέ, δεν ξέρω πώς να το κάνεις για ένα θέμα μόνο. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 3, 2020 #12289 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2020 μια φορά είναι να μου δείξεις με ζωγραφιά (screenshot κάτω απ΄τ΄Αυλάκι, αν ξέρεις από τέτοια) να καταλάβω αν λέμε το ίδιο και μου βάζεις άκυρη ζωγραφιά. Το καλύτερο, την πάτησες γιατί η απείθεια σου δεν ξεπερνά την απείθεια του Πέτα με το καζάν ντιπί. 1-0 και στην απείθεια με τον Πέτα στην ομάδα. Νομίζω ο Ούλτρας απαντά σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 3, 2020 #12290 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2020 Συνέχεια εδώ παρακαλώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 3, 2020 #12291 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2020 πριν 43 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: δεν είμαι σίγορος ότι καταλαβαίνω: για να πας στα νέα θέματα σε όλα τα νήματα έχει επάνω στο μενού επιλογή New Content. Σε βγάζει στη λίστα όλων των θεμάτων. ένα κλικ΄. Τα εμφανίζει με χρονολογική σειρά. Αν πατήσεις την κουκίδα σε πετάει στο πρώτο αδιάβαστο εκείνου του θέματος. για να διαβάσεις οτιδήποτε νέο έχει γραφτεί εντός ενός θέματος, όση ώρα εσυ διάβαζες τα προηγούμενα, εμφανίζεται ενα notification κάτω. (δεν μου αρέσει αλλά είναι άλλη ιστορία) αν ρωτάς πώς να κάνεις πάλι τα αναγνωσθέντα να εμφανίζονται ως μη αναγνωσθέντα, σαν να μην τα είχες διαβάσει ποτέ, δεν ξέρω πώς να το κάνεις για ένα θέμα μόνο. Fuck.... Μόλις το εντόπισα... Άκυρα όσα είπα.. Sorry! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 4, 2020 #12292 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2020 Καλημέρα. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 4, 2020 #12293 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2020 Καλημέρα, ρίχνω πολύ γέλιο με τα κανάλια πρωινιάτικα. Το φυσάνε και δεν κρυώνει με τον Τραμπ. Στον ΣΚΑΙ ειδικά. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Νοέμβριος 4, 2020 #12294 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2020 Goodmornings! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 4, 2020 #12295 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2020 2 hours ago, Lakisss said: Καλημέρα, ρίχνω πολύ γέλιο με τα κανάλια πρωινιάτικα. Το φυσάνε και δεν κρυώνει με τον Τραμπ. Στον ΣΚΑΙ ειδικά. Διάβασα κλανιά, όλα καλά! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Νοέμβριος 4, 2020 #12296 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2020 πριν 27 λεπτά, το μέλος Dolly έγραψε: Διάβασα κλανιά, όλα καλά! Όλοι έχουμε πάθει κάτι ανάλογο. Μία ώρα πριν, το μέλος Seek & Find έγραψε: Goodmornings! Δημοκρατικές ή Ρεπουμπλικάνικές ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 4, 2020 #12297 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2020 16 hours ago, salde said: μια φορά είναι να μου δείξεις με ζωγραφιά (screenshot κάτω απ΄τ΄Αυλάκι, αν ξέρεις από τέτοια) να καταλάβω αν λέμε το ίδιο και μου βάζεις άκυρη ζωγραφιά. Το καλύτερο, την πάτησες γιατί η απείθεια σου δεν ξεπερνά την απείθεια του Πέτα με το καζάν ντιπί. 1-0 και στην απείθεια με τον Πέτα στην ομάδα. Νομίζω ο Ούλτρας απαντά σωστά. Ε! Μη με βάζεις στο ίδιο καζάν (ντιπί). 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 4, 2020 #12298 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2020 Medieval hip hop bitches. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Νοέμβριος 4, 2020 #12299 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2020 πριν 57 λεπτά, το μέλος p55 έγραψε: Δημοκρατικές ή Ρεπουμπλικάνικές ? Ξερω γω; με απ'ολα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 4, 2020 #12300 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2020 26 minutes ago, Seek & Find said: Ξερω γω; με απ'ολα 2 δίπιτα και από εδώ! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts