Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

πριν 4 ώρες, το μέλος p55 έγραψε:

Διπλοί πόντοι αν την καλημέρα τη λες με προφορά κάτω Τούμπας και το Λοκ ντάουν με προφορά Καλαμαριάς.

Τριπλοί πόντοι για τη λέξη DEADLAZARUS (no offence bro).

Πιστεύεις δηλαδή ότι υπάρχει προφορά Τούμπας και Καλαμαριάς; 

:hmm:

• Like 1

πριν 4 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε:

Πατάς σε λάθος σημείο. Για να πας στις αδιάβαστες απαντήσεις πάτα την κουκκίδα πριν τον τίτλο, ενώ για το τελευταίο ποστ τον χρόνο που αναγράφεται στα δεξιά.

Δε λέω αυτό. Είσαι ΜΕΣΑ σε ένα θέμα και διάβασες όλα τα ποστ. Θες λοιπόν να ξαναβγεί στη λίστα με όλα τα μη αναγνωσμένα θέματα. Δύο εκδόσεις πριν είχαμε κουμπί "νέο περιεχομενο". Ένα κλικ. Στο επόμενο update έπρεπε να κατεβάσεις μενού -> νέο περιεχόμενο-> νέο περιεχόμενο. 3 κλικ. Τώρα ακόμα πιο σύνθετο. Γιατι;;;;;; 

δεν είμαι σίγορος ότι καταλαβαίνω: για να πας στα νέα θέματα σε όλα τα νήματα έχει επάνω στο μενού επιλογή New Content. Σε βγάζει στη λίστα όλων των θεμάτων. ένα κλικ΄. Τα εμφανίζει με χρονολογική σειρά. Αν πατήσεις την κουκίδα σε πετάει στο πρώτο αδιάβαστο εκείνου του θέματος.

για να διαβάσεις οτιδήποτε νέο έχει γραφτεί εντός ενός θέματος, όση ώρα εσυ διάβαζες τα προηγούμενα, εμφανίζεται ενα notification κάτω. (δεν μου αρέσει αλλά είναι άλλη ιστορία)

αν ρωτάς πώς να κάνεις πάλι τα αναγνωσθέντα να εμφανίζονται ως μη αναγνωσθέντα, σαν να μην τα είχες διαβάσει ποτέ, δεν ξέρω πώς να το κάνεις για ένα θέμα μόνο.

πριν 7 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

δεν είμαι σίγορος ότι καταλαβαίνω: για να πας στα νέα θέματα σε όλα τα νήματα έχει επάνω στο μενού επιλογή New Content. Σε βγάζει στη λίστα όλων των θεμάτων. ένα κλικ΄. Τα εμφανίζει με χρονολογική σειρά. Αν πατήσεις την κουκίδα σε πετάει στο πρώτο αδιάβαστο εκείνου του θέματος.

για να διαβάσεις οτιδήποτε νέο έχει γραφτεί εντός ενός θέματος, όση ώρα εσυ διάβαζες τα προηγούμενα, εμφανίζεται ενα notification κάτω. (δεν μου αρέσει αλλά είναι άλλη ιστορία)

αν ρωτάς πώς να κάνεις πάλι τα αναγνωσθέντα να εμφανίζονται ως μη αναγνωσθέντα, σαν να μην τα είχες διαβάσει ποτέ, δεν ξέρω πώς να το κάνεις για ένα θέμα μόνο.

veixqv2et3w51.gif

• Like 2
  • Haha 1

μια φορά είναι να μου δείξεις με ζωγραφιά (screenshot κάτω απ΄τ΄Αυλάκι, αν ξέρεις από τέτοια) να καταλάβω αν λέμε το ίδιο και μου βάζεις άκυρη ζωγραφιά. Το καλύτερο, την πάτησες γιατί η απείθεια σου δεν ξεπερνά την απείθεια του Πέτα με το καζάν ντιπί. 1-0 και στην απείθεια με τον Πέτα στην ομάδα. Νομίζω ο Ούλτρας απαντά σωστά.

πριν 43 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

Fuck.... Μόλις το εντόπισα... Άκυρα όσα είπα..  Sorry!

• Like 2

πριν 27 λεπτά, το μέλος Dolly έγραψε:

Διάβασα κλανιά, όλα καλά!

Όλοι έχουμε πάθει κάτι ανάλογο.

Μία ώρα πριν, το μέλος Seek & Find έγραψε:

Goodmornings!

Δημοκρατικές ή Ρεπουμπλικάνικές ?

• Like 1

16 hours ago, salde said:

μια φορά είναι να μου δείξεις με ζωγραφιά (screenshot κάτω απ΄τ΄Αυλάκι, αν ξέρεις από τέτοια) να καταλάβω αν λέμε το ίδιο και μου βάζεις άκυρη ζωγραφιά. Το καλύτερο, την πάτησες γιατί η απείθεια σου δεν ξεπερνά την απείθεια του Πέτα με το καζάν ντιπί. 1-0 και στην απείθεια με τον Πέτα στην ομάδα. Νομίζω ο Ούλτρας απαντά σωστά.

Ε! Μη με βάζεις στο ίδιο καζάν (ντιπί).

• Like 1
  • Haha 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.