Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

πριν 2 ώρες, το μέλος salde έγραψε:

Η τηλεόραση μιλά για ρήγματα. Από τα μεγαλύτερα εκείνο στις Αλκυονίδες λένε. Πολλές καλησπέρες στον Ήρωα Χόντα, τώρα του φταίει κι η Κομοτηνή; Έχουν ωραία στραγάλια και σουτζούκ λουκούμ εκεί.

Επέτρεψε μου μάστορα. 

Από σουτζούκ λουκούμ, ξέρω καλά. Ίσως καλύτερα και από όσο ξέρεις εσύ από κόλιανδρο. :bleh:

• Like 3

22 minutes ago, tommybertsen said:

Επέτρεψε μου μάστορα. 

θενκς. Άμα γουστάρεις θα σε προσφωνώ ραλίστα να ανταποδώσω και να σκάσουν οι άλλοι οδηγοί.

24 minutes ago, tommybertsen said:

Από σουτζούκ λουκούμ, ξέρω καλά. Ίσως καλύτερα

τι σε κρατά από το να μιλήσεις; Είχα την εντύπωση Νεντίμ. Μέχρι εκεί «ξέρω». Αν γνωρίζεις κάτι άλλο, εμπρός.

• Haha 4

πριν 9 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

θενκς. Άμα γουστάρεις θα σε προσφωνώ ραλίστα να ανταποδώσω και να σκάσουν οι άλλοι οδηγοί.

Το σανιδώνω το ποδήλατο :hehe:

πριν 9 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

τι σε κρατά από το να μιλήσεις; Είχα την εντύπωση Νεντίμ. Μέχρι εκεί «ξέρω». Αν γνωρίζεις κάτι άλλο, εμπρός.

Μα, ξέχασες; Δούλευα στο Χατζή της Καμάρας (Θεσσαλονίκη)για 2 χρόνια! 

Φυσικά, ήθελα να αναφέρω τον κόλιανδρο, οπότε ταίριαξε γάντι :p 

Ναι, Νεντίμ είναι παντού (και Αλεξανδρούπολη έχει που ήμουν). 

Δεν έχω πολλά να πω, παρά μόνο ότι είχα εκπλαγεί από την αντοχή του λουκουμιού αυτού. 

• Like 3

1 minute ago, tommybertsen said:

Δούλευα στο Χατζή της Καμάρας (Θεσσαλονίκη)για 2 χρόνια! 

Φυσικά, ήθελα να αναφέρω τον κόλιανδρο, οπότε ταίριαξε γάντι

δεν το 'ξερα. Αγοράζω καμιά φορά από τον εδώ Χατζή στην Μητροπόλεως κάνα αλμυρό. Δεν τρώω καζάν ντιπί, παίρνω κάνα εκμέκ σπανίως από Χατζή.

Άμα μυριστώ φαΐ, ξεχνώ το Χρέος μου για τον κόλιανδρο. Ένας από τους λόγους που έχει επιλεγεί για το Χρέος ο Πέτα. Είναι τέρας πειθαρχίας σε τέτοια, κάηκε και με το τυρί στο τηγάνι οπότε έμαθε, νιώθω σχετικώς ασφαλής. 

• Haha 4

Ο Χατζής πλέον είναι χάλια. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι franchise. Γλυκιά εστίαση, θα δεις στις αποδείξεις. Το καζάν κλπ που είχε τότε που δούλευα (2005) δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Λυπάμαι που υπάρχει ακόμη και σπιλώνει το καλό όνομα που είχε κάποτε. Τα καζάν του τα έτρωγα με τα ταψιά, το ίδιο και τα χανούμ μπουρέκ

• Like 3

9 hours ago, salde said:

δεν το 'ξερα. Αγοράζω καμιά φορά από τον εδώ Χατζή στην Μητροπόλεως κάνα αλμυρό. Δεν τρώω καζάν ντιπί, παίρνω κάνα εκμέκ σπανίως από Χατζή.

Άμα μυριστώ φαΐ, ξεχνώ το Χρέος μου για τον κόλιανδρο. Ένας από τους λόγους που έχει επιλεγεί για το Χρέος ο Πέτα. Είναι τέρας πειθαρχίας σε τέτοια, κάηκε και με το τυρί στο τηγάνι οπότε έμαθε, νιώθω σχετικώς ασφαλής. 

Ban GIFs | Tenor

• Like 1
  • Haha 5

Εχει κανενας εδω καβα ή γνωστο/φιλο/γουατεβερ με καβα που να μπορει να στειλει στο Λονδινο?

Θελω 15 με 20 200ml μπουκαλια ουζο.

Απλα θελω να ναι με συσκευασια οπως το παρακατω, γιατι ειναι για δωρο στους εργατες. Δεν εχω θεμα με τη μαρκα. Κ πλωμαρι, κ διμηνο κ γουατεβερ.

@DEADLAZARUS εχεις πλεονεκτημα εδρας. Περιμενω reply.

image.jpeg.2099af7e009340275090ac829111827d.jpeg

Ερχομενος στην Αγγλια το Σεπτεμβριο, ειχα παρει 6 μπουκαλια (το Διμηνο συγκεκριμενα). Δε μπορουσα να κουβαλησω περισσοτερα, γιατι ειχα παρει κ ενα Μεταξα για μενα. :D

• Like 1

Να το θυμάστε: ετούτος είτε ανέβηκε Όσιο Πατάπιο ν΄ ανάβει λαμπάδες για τις Αλκυονίδες είτε πήγε Τρίκαλα Κορινθίας για μασαμπούκα ενόψει του τέλος του κόσμου.

Οι υπόλοιποι, που είστε πολλοί. Σας είχα λυπηθεί και δεν το είχα επαναλάβει, να προλάβουμε να τα ξοδέψουμε σε κάνα ΠεΤσε κομπονεντ. Δεν βάζετε μυαλό, τρεχάτε τώρα για τραπεζικό δάνειο: Bon Bon fait maison Ερμού, έχει κι ένα στον Περαία για τον Γιάγκο. Oι εν Αττική απλώς θα ξηλωθείτε. Ο ειδικός προδότης Αστρολάβος, που ξέχασε τον θρύλο Γιώργο στην Πλατεία, με το 34000 θερμίδων βομβοεκμεκ του, το Belle Vue μετά την Αγ. Παρασκευή, τον Ζοζέφ που εκείνος με έστειλε, κάτι άλλα στην περιοχή, τις δίπλες, τα λαλάγγια, τα σύκα με καρύδι και κονιάκ, τα κάστανα, και μου θέλει γλυκά κοτόπουλο με γάλα (ούτε καν κάνα μουχαλεμπί, κάνα ρυζόγαλο), αυτός ο οθωμανός γκέουρας, όχι μόνο θα ξηλωθεί αλλά θα κλαίει κιόλας γιατί δεν κάνει ντελίβερυ εκεί που μένει. Μόνο εφουδ νομίζω και βολτ (γουολτ, το μισώ, μιλάω με το σαππορτ κιαντί να μου απαντήσουν μου στέλνουν emoticons με υπερμεγέθη αρκουδάκια). Οι χιπστεριές πληρώνονται αλλά τα ζητάει ο οργανισμός σας.

Πέτα, Λάκιςςς προσέχετε μη μου αρχίσετε και σεις τα καζάν ντιπιά. Είμαστε Ευρώπη.

Θα την πληρώσεις την μπενζίνα αρχηγούλη, βάση από κέικ daquoise φιστικιού με κρέμα από γνήσια κανέλα Κεϋλάνης, καβουρδισμένα φιστίκια Αιγίνης και κρέμα ζαχαροπλαστικής με κομμάτια σιγοψημένου μήλου. 
 83308404_777817456070491_1960555379809058816_o.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=cdbe9c&_nc_ohc=3eZ5uTd3A0EAX_wcL7G&_nc_ht=scontent.fskg3-1.fna&oh=47bdda06c618637fbe08c7a8d74f6535&oe=5FC47419

• Like 4
  • Haha 5

11 minutes ago, ΓιαγκΤ said:

Πουλάει και εργαλεία; Γιατί είναι στη βιομηχανική περιοχή

για κοσμηματοπωλείο μην το μπερδέψεις. Εργαλεία δεν, αυτά τα ιντάστριαλς σε άλλη χρήση είναι μέρος της χιπστεριάς. Όμως, αν έχεις βίτσιο να θες συσχετισμό με εργαλεία, υπάρχει το kokkion, στην οδό Αθηνάς (σ' ένα στενάκι, Πρωτογένους 2, αλλά σχεδόν πάνω στην Αθηνάς). Όπου: μεγάλο, παλιό μαγαζί εργαλείων, ο γιος ασχολήθηκε με αντβανστ υλικά ζαχαροπλαστικής (μοριακ΄κουζίνα κλπ αλλά με καλή πρώτη ύλη) κι άνοιξε στο παλιό εργαλειοκατάστημα ή σε τμήμα του, το kokkion. Πολ΄ενδιαφέρον παγωτάκι, όχι φτηνό αλλά το θεωρώ τίμιο, είναι καλά υλικά. Τα εργαλεία λέγονταν Παπαματθαίου νομίζω.
https://www.facebook.com/KokkionIceCream/

https://www.facebook.com/paraxenesyles.paraxenesyles

• Like 1
  • Wow 1

πριν 9 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε:

Εχει κανενας εδω καβα ή γνωστο/φιλο/γουατεβερ με καβα που να μπορει να στειλει στο Λονδινο?

Θελω 15 με 20 200ml μπουκαλια ουζο.

Απλα θελω να ναι με συσκευασια οπως το παρακατω, γιατι ειναι για δωρο στους εργατες. Δεν εχω θεμα με τη μαρκα. Κ πλωμαρι, κ διμηνο κ γουατεβερ.

@DEADLAZARUS εχεις πλεονεκτημα εδρας. Περιμενω reply.

image.jpeg.2099af7e009340275090ac829111827d.jpeg

Ερχομενος στην Αγγλια το Σεπτεμβριο, ειχα παρει 6 μπουκαλια (το Διμηνο συγκεκριμενα). Δε μπορουσα να κουβαλησω περισσοτερα, γιατι ειχα παρει κ ενα Μεταξα για μενα. :D

Δεν ξερω αν βοηθαει,αλλα τα 3 τελευταια χρονια παιρνω πολυ καλα κ σπανια ουζα απο το ΠΕΡΙ ΛΕΣΒΟΥ ,στην οδο Αθηνας...

τηλ.210 3233227,τα παιδια ειναι ευγενικοτατα κ πολυ εξυπηρετικα...αν μιλησετε σιγουρα θα βρουν τροπο για να σου στειλουν...

Σε καποια ''μεγαλα κεφαλια'' ξενων εμεις συνηθως δινουμε το VETO σε αλουμινενια μπουκαλια που μεταφερονται με ασφαλεια.

Αν μπορεσουν να σου στειλουν ,παρε κ για σενα ενα SPRENTZA που βγαινει σε αριθμημενες φιαλες κ θα με θυμηθεις!!!!!!!!!!!

[Το ουζο παντα ΧΩΡΙΣ παγο, μονο λιγες σταγονες κρυο νερο, οποιοσδηποτε αλλος τροπος ειναι ιεροσυλια]

Αν δεν μπορεσεις να παρεις τηλ.κ να συνενοηθεις  στειλε μου π.μ να περασω να κανονισω εγω...

• Like 4
  • Agree 1
  • Wow 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.