Seek & Find Οκτώβριος 2, 2020 #11621 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2020 Ναι.... σε keychain. *mic drop* 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 2, 2020 #11622 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2020 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 2, 2020 #11623 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2020 Κοντα επεσα... chain το λες.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Οκτώβριος 2, 2020 #11624 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2020 πριν 41 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 2, 2020 #11625 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2020 1 hour ago, Rusty_Cookie said: Έλα κουίζ γρήγορο, Μπορει μια πεμβε να κάνει απορβλημάτιστα χλμ στο δρόμο με οικονομία και άνεση? Ναι. Αυτή που είχα στη Γερμανία. 54 minutes ago, Rusty_Cookie said: Η Mercedes φέρνει την ευτυχία!! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 2, 2020 #11626 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2020 (edited) πριν 12 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: Η Mercedes φέρνει την ευτυχία!! Στα συνεργεία και τις μαντρες ανταλλακτικών. Ναι. Ισχύει. (για την φώτο) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 2, 2020 από Rusty_Cookie 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 2, 2020 #11627 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: Η Mercedes Σουλα φέρνει την ευτυχία!! 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Οκτώβριος 2, 2020 #11628 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος Seek & Find έγραψε: Η Mercedes Σουλα φέρνει την ευτυχία!! Όσο περισσότερες Σούλες, τόσο το καλύτερο. (οι πεθερές εξαιρούνται) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 2, 2020 #11629 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2020 Θεοί του Ολύμπου! Ταραχή. Μπαίνω ΠΟΘ να ηρεμήσω μισό δευτερόλεπτο. Πέφτει το μάτι μου σε ΣηκεντΦάιντ. Σούλα, διαγραμμένη Μερτσέντες. Κάτσε να πλακώσω λίγο τον Σηκ, έχει βαλθει να μου καταστρέψει το παιδί, πάνω που στρώνει. Μετά να πλακώσω λίγο και τον Κούκη που προτείνει μερτσέντες (το μάτι μου είχε δει ότι υπήρχε παράθεση, φαντάστηκε τον Κούκη, ήταν απρόσεκτο, ίσως το βγάλω κι αυτό να το τιμωρήσω, σιγκνόμι Κουκις). Παλεύω με το σκρολ, να δω τον δαίμονα, το φαρμακερό φίδι που προτείνει Μερτσέντες για ευτυχία. Θεοί του Ολύμπου! Κανείς δεν με λυπάται πλέον. Βρε υπογλώσσια θα ψάχνω! Τι ανωμαλίες είναι αυτά που γράφεις! Ποια Ευτυχία κακορίζικε; Κόμη Μοντεχρήστο διάβασες ποτέ; Καταστράφηκε με τις Μερτσέντες! 300 χρόνια του πήρε να ζήσει 'ενα νανοσεκόντ Ευτυχίας στο νεκροκρέβατο. Χαράμισε τα νιάτα του στη φυλακή βράχο του Ιφ. Τι χάλια είναι αυτά; Εδώ θέμε φερράρες, άλφες, τζάγκουαρς παλιές, σε αφήσαμε να αγοράσεις μπεεμβε (θα σου υποδείξουμε ποια, δεν μας αρέσουν όλες), σε αφήσαμε να πιεις μια γουλιά πικραμύγδαλο με ταϊλανδέζικους κόλιανδρους αντί να σε τσακίσουμε στην σουμάδα κι εσύ κατάλαβες Μερτσέντες; Ώρα είναι να μας πεις ότι την θες και σε λαχανοκαφέ χρώμα, να μας αποτελειώσεις. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 2, 2020 #11630 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: Θεοί του Ολύμπου! Ταραχή. Μπαίνω ΠΟΘ να ηρεμήσω μισό δευτερόλεπτο. Πέφτει το μάτι μου σε ΣηκεντΦάιντ. Σούλα, διαγραμμένη Μερτσέντες. Κάτσε να πλακώσω λίγο τον Σηκ, έχει βαλθει να μου καταστρέψει το παιδί, πάνω που στρώνει. Μετά να πλακώσω λίγο και τον Κούκη που προτείνει μερτσέντες (το μάτι μου είχε δει ότι υπήρχε παράθεση, φαντάστηκε τον Κούκη, ήταν απρόσεκτο, ίσως το βγάλω κι αυτό να το τιμωρήσω, σιγκνόμι Κουκις). Παλεύω με το σκρολ, να δω τον δαίμονα, το φαρμακερό φίδι που προτείνει Μερτσέντες για ευτυχία. Θεοί του Ολύμπου! Κανείς δεν με λυπάται πλέον. Βρε υπογλώσσια θα ψάχνω! Τι ανωμαλίες είναι αυτά που γράφεις! Ποια Ευτυχία κακορίζικε; Κόμη Μοντεχρήστο διάβασες ποτέ; Καταστράφηκε με τις Μερτσέντες! 300 χρόνια του πήρε να ζήσει 'ενα νανοσεκόντ Ευτυχίας στο νεκροκρέβατο. Χαράμισε τα νιάτα του στη φυλακή βράχο του Ιφ. Τι χάλια είναι αυτά; Εδώ θέμε φερράρες, άλφες, τζάγκουαρς παλιές, σε αφήσαμε να αγοράσεις μπεεμβε (θα σου υποδείξουμε ποια, δεν μας αρέσουν όλες), σε αφήσαμε να πιεις μια γουλιά πικραμύγδαλο με ταϊλανδέζικους κόλιανδρους αντί να σε τσακίσουμε στην σουμάδα κι εσύ κατάλαβες Μερτσέντες; Ώρα είναι να μας πεις ότι την θες και σε λαχανοκαφέ χρώμα, να μας αποτελειώσεις. Μιλάς με γρίφους γέροντα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 2, 2020 #11631 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2020 7 hours ago, PetrosD said: Η Mercedes φέρνει την ευτυχία!! ούτε για φορτηγά δεν επιτρέπεται να τα γράφει αυτά ο Πέτα! Ούτε για ημιφορτηγά, τίποτα. Εσύ Κούκη από λάθος μου μπήκες στην εικόνα. Είσαι μυαλωμένο παλικάρι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Οκτώβριος 2, 2020 #11632 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: Η Mercedes φέρνει την ευτυχία!! Η mercedes terrell φέρνει την ευτυχία!! 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 2, 2020 #11633 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2020 πετροπαγίδα. Δεν μασάμε, το εκπαιδεύω το παιδί να αντιστέκεται σε δολώματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 3, 2020 #11634 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2020 (edited) Καλημέρα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2020 από DEADLAZARUS 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 3, 2020 #11635 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Καλημέρα. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 4, 2020 #11636 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2020 Καλημέρα, λουλούδια μου. Ο φθινοπωρινός ήλιος λούζει τα κορμάκια μας και οι ακτίνες του αγγίζουν τρυφερά τα μαλλάκια μας. Spoiler Πώς τα λέω, ε; 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Οκτώβριος 4, 2020 #11637 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2020 Συγνώμη κύριε, είπατε κάτι ; Γιατί ακόμα δεν έχω ξυπνήσει για τα καλά. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 4, 2020 #11638 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2020 Καλημερα! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Οκτώβριος 4, 2020 #11639 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2020 Τώρα που ήπια γκαφέ και άνοιξαν τα μάτια μου, καλημέρα μάγκες. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 4, 2020 Author #11640 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2020 Καλημέρα από το εξωτικό, πλέον, Περιστέρι. Αφήκαμε την Καλλιθέα! Σε πιο άνετο χώρο κλπ, αλλά θα μου λείψουν τα σουβλατζίδικα Εδώ είδα κι αυτό και ειλικρινά, απόρησα Spoiler 50ra έχω. πριν 3 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Spoiler Πώς τα λέω, ε; Δεν τα λες, τα γράφεις 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts