tommybertsen Αύγουστος 9, 2020 Author #10721 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 Μόλις τώρα, το μέλος PetrosD έγραψε: Κοίτα να δεις, ακόμα και ανορθόγραφος να είσαι, υπάρχει add-on (τουλάχιστον στον Firefox) που υπογραμμίζει με κόκκινο τα λάθη και προτείνει τη σωστή ορθογραφία. Οπότε σαν τεχνολογικό forum με υπολογιστές που είμαστε, όλοι μπορούν να χρησιμοποιούν αυτή τη δυνατότητα για να γράφουν σωστά. Υπάρχει η σοβαρότατη πιθανότητα κάποιος να είναι δυσλεκτικός, να μην θέλει να το αποκαλύψει και αυτή η δυνατότητα να είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί. Στην δυσλεξία, πολύ συχνά, εμφανίζονται ορθογραφικά λάθη που το ίδιο άτομο, μπορεί σε επόμενη πρόταση να μην κάνει. Για αυτό αν διορθώσω κάποιον, θα πρέπει να ξέρω πρώτα αν είναι δυσλεκτικός ή αν έχει κάποιο άλλο θέμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 9, 2020 #10722 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 Εσείς έχετε θέμα που διορθώνεταιΕ τον κοσμάκη 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 9, 2020 #10723 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 Ενώ για τις καλημέρες μούγκα ε; 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 9, 2020 #10724 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 Έχουμε περάσει πλέον σε ένα επίπεδο που τις κάνει αυτόματα skip το μάτι μας. Κάνε update το firmware σου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 9, 2020 #10725 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 7 minutes ago, UltraB said: Εσείς έχετε θέμα που διορθώνετε τον κοσμάκη Ε, καλά, μόνο όσους έχουν χιούμορ και μερικούς κάφρους κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή. Καλησπέρα είπαμε; 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Αύγουστος 9, 2020 #10726 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 Just now, astrolabos said: Ενώ για τις καλημέρες μούγκα ε; Έγραψες ολόκληρη πρόταση αρχηγέ. Φοβήθηκα με τα μακάρι μακάρι ότι παθαίνεις εγκεφαλικό. Καλησπέρα Τάκη και συννεφιασμένη Κυριακή του Αυγούστη. Καλό χειμώνα. Πέτρο, δεν πειράζει σε φόρουμ αν δεν τις χρησιμοποιήσουν. Τα περισσότερα είναι μικρά, ανεπίσημα κείμενα, σιγά μη βάλουν διορθωτή. 5 minutes ago, UltraB said: Εσείς έχετε θέμα που διορθώνεται τον κοσμάκη Ναι αλλά μας αρέσουν τα θέματα. Βίτσιο, άλλοι τρώνε κόλιανδρο. Πάντως να επαναλάβω, αν ποτέ διορθώσω ορθογραφικό κάποιου δεν το κάνω για το πρόσωπο, το κάνω για το καλό της ανθρωπότητας. Ή κάνω πλάκα μαζί με τον κάποιον. Ή μαλώνω, αυτό το τελευταίο δεν γίνεται ποτέ miss όταν συμβαίνει, δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει στο Λαμπ ποτέ. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 9, 2020 #10727 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 Βρήκα μια ωραιότατη εφαρμογή για το κινητό που βάζεις ποιά υλικά έχεις στο σπίτι και σου λέει ποιά cocktails μπορείς να φτιάξεις! Τώρα απολαμβάνω ένα Horny Bull. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 9, 2020 #10728 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 Εγώ θα θελα να απολαύσω την χορνυ νεημπουρ που κάνει σαν μπάθ στο μπαλκόνι απέναντι. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 9, 2020 #10729 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 Στείλε διεύθυνση! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 9, 2020 #10730 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: πριν 3 ώρες, το μέλος Seek & Find έγραψε: Καλημερες sunshines μου! πριν 2 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aBmZmdQ_460svvp9.webm 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 9, 2020 #10731 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Στείλε διεύθυνση! Αιγάλεω, Φον Πέτα, δεν είναι για σένα αυτά... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 9, 2020 #10732 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 Κοντά είμαι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Αύγουστος 9, 2020 #10733 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 λουκουμάδες απ' τον Μπαλατσούρα να πάρεις Πέτα, αν είναι ανοιχτός Κυριακές. Τον Προμηθέα τον ξέρεις Πέτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 9, 2020 #10734 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 (edited) 1 hour ago, Rusty_Cookie said: Εγώ θα θελα να απολαύσω την χορνυ νεημπουρ που κάνει σαν μπάθ στο μπαλκόνι απέναντι. Μπορεί να σκέφτεται κι εκείνη ακριβώς το ίδιο. Εμφανίσου μπροστά της άμεσα φορώντας μόνο μία πετσέτα (προσώπου) και απόλαυσε. Και βάλε και κάποιον να γράφει να απολαύσουμε κι εμείς το πάθος (με το οποίο θα σου σκάσει μία γονατιά...) Ζήσε το όνειρο Γκουντ λακ Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2020 από schumifer 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 9, 2020 #10735 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 5 minutes ago, salde said: λουκουμάδες απ' τον Μπαλατσούρα να πάρεις Πέτα, αν είναι ανοιχτός Κυριακές. Τον Προμηθέα τον ξέρεις Πέτα; Δεν ξέρω κανένα τέτοιο μαγαζί. Επειδή έχω περιττά κιλά δεν τρώω τέτοια πράγματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 9, 2020 #10736 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 πριν 12 λεπτά, το μέλος schumifer έγραψε: Μπορεί να σκέφτεται κι εκείνη ακριβώς το ίδιο. Εμφανίσου μπροστά της άμεσα φορώντας μόνο μία πετσέτα (προσώπου) και απόλαυσε. Και βάλε και κάποιον να γράφει να απολαύσουμε κι εμείς το πάθος (με το οποίο θα σου σκάσει μία γονατιά...) Ζήσε το όνειρο Γκουντ λακ Μωρέ εγώ πάω, αλλά αν δε δεχτεί να μείνω μαζί της, θα πρέπει να ψάξω σπίτι γιατί δε θα χω που να γυρίσω... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Αύγουστος 9, 2020 #10737 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 https://el.wikipedia.org/wiki/Προμηθέας Έχει γιαουρτάκι παραδοσιακό, κρεμούλα και ρυζόγαλο επίσης. Ο Μπαλατσούρας, είναι άλλος από τον Προμηθέα αυτός. Δεν θα φας εσύ τους λουκουμάδες, στην γειτόνισσα θα τους πας να την γλυκάνεις. Να προσέχετε μόνο μη τυχόν είναι στο σανμπαθ εκείνη και βγει από το μπαθ παραμέσα κάνας χιλμπίλλι γείτονας με καραμπίνα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 9, 2020 #10738 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 5 minutes ago, Rusty_Cookie said: Μωρέ εγώ πάω, αλλά αν δε δεχτεί να μείνω μαζί της, θα πρέπει να ψάξω σπίτι γιατί δε θα χω που να γυρίσω... μιλάς με γρίφους γέροντα. Είτε είναι η σπιτονοικοκυρά σου, στην οποία περίπτωση έχεις το ιδανικό σενάριο για να ζήσεις το όνειρο είτε έχεις το έτερο ήμισυ σπίτι, στην οποία περίπτωση πρέπει ανεξαρτήτως να ψάξεις για σπίτι. Θα καταλάβει ότι δεν έγινες ξαφνικά παρατηρητής πουλιών και κοιτάς από το παράθυρο όλη την ώρα. Οπότε, ζήσε το όνειρο 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 9, 2020 #10739 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε: μακάρι όλα τα μακάρι Μακαρι να γινοσουν ανθρωπος ας πουμε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 9, 2020 #10740 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 (edited) πριν 4 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε: https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aBmZmdQ_460svvp9.webm Δεν φοβάμαι τίποτα... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2020 από DEADLAZARUS 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts