sotiris Ιούλιος 21, 2020 #10401 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 Μπήκα να πω καλημέρα και το φόρουμ δουλεύει! 1/3 Καλημέρα είπα? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιούλιος 21, 2020 #10402 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 πριν 50 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Καλημέρα. Να τολμήσω να μιλήσω για διακοπές; Και βέβαια, γιατί όχι; Η ΔΕΗ κάθε καλοκαίρι έχει συχνές διακοπές εδώ. Η δικιά σας τι κάνει; 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Ιούλιος 21, 2020 #10403 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 Καλημέρες! Ο πατέρας μου (70) χρησιμοποιεί υπολογιστή από το 95 και ακόμα δεν ξέρει πως αποθηκεύουμε τα συνημμένα από τα emails στην επιφάνεια εργασίας.. Δεν ξέρει ούτε πως να μπει στο ινεργουεμπζ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιούλιος 21, 2020 #10404 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 Με τους υπολογιστές είτε το έχεις ή δεν το έχεις. Ξέρω ηλικίες από 35 έως 45 που τους λες "κλικ" εδώ και πατάνε αλλού ή που τους λες "δεξί κλικ" στο τάδε και σε ρωτάνε "μονό ή διπλό ?". Ξέχασα να πω και καλημέρα, σόρυ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιούλιος 21, 2020 #10405 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 (edited) Καλημέρα σε όλους, Νιώθει κανείς άλλος πως περνάνε γρήγορα οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες; Νιώθει κανείς άλλος ότι δεν έχει σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο; Τι συμβαίνει; Στρες; Άγχος; Συνεχόμενες σκοτούρες το προκαλούν αυτό; Περνάω και αρκετές ώρες στη δουλειά χωρίς να κάνω switch-off και δεν βοηθάει. Εντωμεταξύ, εχθές είδα το εξής κουφό! Έχουμε βγάλει τα παιδιά μια βόλτα και ακούω μαινόμενο Nissan Micra να κατεβαίνει τη Θηβών. Περνάει από μπροστά μας (γυναίκα με παιδί) με 70-80 χιλιόμετρα και σπασμένα όλα τα τζάμια. Σπασμένο το παρμπριζ, τα πλευρικά παράθυρα, το πίσω. Όλα εκτός από τα φανάρια. Και όταν λέω σπασμένα, εννοώ δεν είχε μείνει τίποτα, κενό. Τι φάση; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 21, 2020 από trib 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 21, 2020 #10406 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος p55 έγραψε: Η δικιά σας τι κάνει; Τον πετάει και τον πιάνει 3 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Ιούλιος 21, 2020 #10407 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 πριν 21 λεπτά, το μέλος trib έγραψε: Εντωμεταξύ, εχθές είδα το εξής κουφό! Έχουμε βγάλει τα παιδιά μια βόλτα και ακούω μαινόμενο Nissan Micra να κατεβαίνει τη Θηβών. Περνάει από μπροστά μας (γυναίκα με παιδί) με 70-80 χιλιόμετρα και σπασμένα όλα τα τζάμια. Σπασμένο το παρμπριζ, τα πλευρικά παράθυρα, το πίσω. Όλα εκτός από τα φανάρια. Και όταν λέω σπασμένα, εννοώ δεν είχε μείνει τίποτα, κενό. Τι φάση; Μάλλον κάποιος τα πήρε από κάτι που έγινε και κυριολεκτικά τα έσπασε. Ίσως γι αυτό πήγαινε έτσι η οδηγός. BTW Αν έχεις λεφτά και ελεύθερο χρόνο, η ζωή είναι πιο απολαυστική 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 21, 2020 #10408 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 Ειστε και αντμιν κυριε ντροπη σας! Καλημερα σας! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 21, 2020 #10409 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 (edited) πριν 42 λεπτά, το μέλος trib έγραψε: Καλημέρα σε όλους, Νιώθει κανείς άλλος πως περνάνε γρήγορα οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες; Νιώθει κανείς άλλος ότι δεν έχει σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο; Τι συμβαίνει; Στρες; Άγχος; Συνεχόμενες σκοτούρες το προκαλούν αυτό; Περνάω και αρκετές ώρες στη δουλειά χωρίς να κάνω switch-off και δεν βοηθάει. Εντωμεταξύ, εχθές είδα το εξής κουφό! Έχουμε βγάλει τα παιδιά μια βόλτα και ακούω μαινόμενο Nissan Micra να κατεβαίνει τη Θηβών. Περνάει από μπροστά μας (γυναίκα με παιδί) με 70-80 χιλιόμετρα και σπασμένα όλα τα τζάμια. Σπασμένο το παρμπριζ, τα πλευρικά παράθυρα, το πίσω. Όλα εκτός από τα φανάρια. Και όταν λέω σπασμένα, εννοώ δεν είχε μείνει τίποτα, κενό. Τι φάση; Westside stuff, you wouldn’t understand. Υ.γ καλημέρα μωράκια Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 21, 2020 από Rusty_Cookie 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 21, 2020 #10410 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 Γεια σας. Δύσκολη μέρα η σημερινή. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 21, 2020 #10411 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 Τόσα πολλά μηνύματα στο ΠΟΘ, τόσα πολλά που θέλω να σχολιάσω, τόσες λίγες γραμμές που αντέχω να γράψω, πρέπει να διαλέξω ένα μόνο: Καλησπέρα στους ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ Διακοπάκηδες που παίζουν με τον πόνο μας, παρά ταύτα είμαστε καλοί και τους ευχόμαστε καλά να περάσουν όπου επιλέξουν. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιούλιος 21, 2020 #10412 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: Γεια σας. Δύσκολη μέρα η σημερινή. Υπομονή και θα περάσει. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 21, 2020 #10413 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 πριν 31 λεπτά, το μέλος p55 έγραψε: Υπομονή και θα περάσει. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΦΙΛΕΛΕΣ ΣΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 21, 2020 #10414 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 Θα έχει διάρκεια. Το πόσο, θα δείξει. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 21, 2020 #10415 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 9 minutes ago, PetrosD said: Το πόσο, θα δείξει. Η διάρκεια της δυσκολίας; Σε προτρέπω με τη σειρά μου για φιλελεύθερη υπομονή και στωικότητα, μακριά από τις εξομοιωτικές Σειρήνες του Κούκη και της εξέγερσης. Δεν είσαι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, δεν θα σε σώσει η Αλίκη. Αν εννοείς όμως ότι δεν ξέρεις τη διάρκεια της ημέρας τα πράγματα είναι σοβαρά. Το ξέρουμε προκαταβολικά πόσο διαρκεί η ημέρα, τίποτα δεν θα δείξει. Ο Ήλιος, ο Κοπέρνικος, ο Γαλιλαίος, ο Πέτρος Ζεζέρ Λεκου(λ)τρ, καταλαβαίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 21, 2020 #10416 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 56 minutes ago, salde said: Η διάρκεια της δυσκολίας; Αυτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 21, 2020 #10417 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 1-0? Ολα θα πανε καλα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GeorgeVasil Ιούλιος 21, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #10418 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 Παιδιά προσοχή με αυτούς εδώ τους αριθμούς.. Με κάλεσε ένας τύπος ο οποίος παρουσιάζετε με ελληνικό όνομα τύπου Αντώνης Αντωνίου προς ενημέρωση για το χρηματιστήριο. (λογικά με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα). Αφού τον ρώτησα που βρήκε το τηλέφωνο μου, μου απάντησε ότι έχω γραφτεί από μόνος μου στο investing.com. Αφού ζήτησα με έντονο τόνο να διαγράφω από την λίστα τους, με έβρισε... και ανταπέδωσα με 2-3 λέξεις + "μάνα". Μετά ο γιωτάρχης προσβλήθηκε για την μάνα του... και με κάλεσε από ότι αριθμό είχε διαθέσιμο.... οπότε αφού δεν χόρτασε για την μαμά του τα ξανά άκουσε. :P Τους αριθμούς τους ανέφερα και στην Voda. 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούλιος 21, 2020 #10419 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 τον τελευταίο καιρό και εμένα με παίρνουν με νούμερα από εξωτερικό (κατά 99% voip) και απλά τα βάζω blacklist το spam έχει πάει σε άλλο επίπεδο 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 21, 2020 #10420 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 5 hours ago, GeorgeVasil said: Με κάλεσε ένας τύπος ο οποίος παρουσιάζετε με ελληνικό όνομα τύπου Αντώνης Αντωνίου προς ενημέρωση για το χρηματιστήριο. (λογικά με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα). Έτσι λέτε επειδή είστε νουμπάδες και δεν ξέρετε από Φόρεξ. Εμένα με πήρε ο Γιώργος ο Γεωργίου, με εκπαίδευσε καταλλήλως και με τα κέρδη μου τώρα θα έκανα διακοπές στις Μπαχάμες (αν δεν ήταν ο Κορόνα Βάιρους). Κάτσε να πάρω πίσω τον Αντώνη να μου μάθει τα απόκρυφα μυστικά του Ντέη Τρέηντινγκ, να φάει τη σκόνη μου ο Γουώρεν Μπάφετ. Θεέ μου, μάλλον με κόλλησε ο @salde τον ιό "Ζεζέρ" και δεν αλλάζει γλώσσα το πληκτρολόγιο! Πέρα από την πλάκα, το 211... που είναι στην εικόνα σου είναι ο πρώτος εθνικός αριθμός που βλέπω να συμμετέχει στο παιχνίδι. Ό,τι άλλα σχετικά νούμερα έχω μπλοκάρει ήταν, χωρίς εξαίρεση, από Αγγλία. Μέχρι που προς στιγμήν υποψιάστηκα ότι το είχες συμπεριλάβει κατά λάθος και το έψαξα, μπας κι ήθελες να το διαγράψεις. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts