Cyber_Cookie Ιούλιος 6, 2020 #10161 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2020 πριν 28 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: Παρά ταύτα εμείς θέλουμε Νίκη και μόνο Νίκη Spoiler Spoiler Εμείς πάλι, θέλουμε Εφάκι 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 6, 2020 #10162 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2020 No way Jose. Καμία από τις δυό! Η πρώτη άκρως υπερτιμημένη, η δεύτερη εντελώς άσχετη. Πρέπει να ψάχνεις στις θετικές επιστήμες, τους κόβει περισσότερο συνήθως. Όχι πάντα δυστυχώς. Btw δεν μου αρέσει εμφανισιακά η Αχτσιόγλου αλλα οκ, είναι γούστα αυτά. Το Fάκι δηλαδή. Τι να λέμε. Κατρούγκαλος. α) φωτογραφία πρώτο υπουργικό συμβούλιο κυβ. αριστερού κόματος, σηκώνεται στις μύτες των ποδιών για να δείχνει ψηλότερος β) ζεματάει τις πατούσες του σε ... μπανιέρα ξενοδοχείου, σε βαθμό εγκαύματος γ) τραυματίζεται (κάταγμα), πρόσεχε τη συνέχεια: σε αγώνα επίδειξης μπάντμιντον στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργάνωσε η πρεσβεία του Κατάρ (ή των ΗΑΕ) για την EXPO 2020 που ήταν να διοργανώσουν. Έλεος! Μπάντμιντον! Να σου πω στην αρχή της χρονιάς, «ένας πολιτικός θα τραυματιστεί σε άθλημα τους επόμενους έξι μήνες. Βρες το άθλημα και τις περιστάσεις». Να σου δώσω αέρα πενήντα αθλημάτων. Ούτε μέσα στα πενήντα δεν θα απαντήσεις μπάντμιντον σε εκδήλωση πρεσβείας.https://www.youtube.com/watch?v=bHqs8iFQtHI 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 7, 2020 #10163 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 Εμένα πάλι σε άλλη Νίκη πήγε το μυαλό μου.. Spoiler https://www.google.com/search?q=νίκη+κάρτσωνα+φωτογράφιση&tbm=isch&ved=2ahUKEwjFrNTX_7nqAhVBeZoKHQ0hA9AQ2-cCegQIABAA&oq=νίκη+κάρτσωνα+φωτογράφηη&gs_lcp=CgNpbWcQA1AAWABglYECaABwAHgAgAEAiAEAkgEAmAEAqgELZ3dzLXdpei1pbWc&sclient=img&ei=8dADX4XwDsHy6QSNwoyADQ&bih=625&biw=1354&client=firefox-b-d 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 7, 2020 #10164 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 Η Νίκη της Σαμοθράκης μας κάνει συνήθως. Οι υπόλοιπες, καλές κακές, μπορεί να μη μας θέλουν εκείνες, τις ξεχνάμε. Υπό τις παρούσες δυσμενείς συνθήκες, μας ταιριάζει ίσως περισσότερο η Νίκη του Παιωνίου, κρύβει πολλά μυστικά σημάδια του Σύμπαντος που οδηγούν σε στάνταρ άσσο. Ο Παιώνιος, οι Μεσσάνιοι, οι Ναυπάκτιοι, η Ολυμπία, ο Δίας, πολλά απόκρυφα σημάδια. Νίκη του Μενδαίου Παιωνίου - Βικιπαίδεια EL.WIKIPEDIA.ORG Καλημέρα σε όλο το ένδοξο Λαμπ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 7, 2020 #10165 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος schumifer έγραψε: Εμένα πάλι σε άλλη Νίκη πήγε το μυαλό μου.. Reveal hidden contents https://www.google.com/search?q=νίκη+κάρτσωνα+φωτογράφιση&tbm=isch&ved=2ahUKEwjFrNTX_7nqAhVBeZoKHQ0hA9AQ2-cCegQIABAA&oq=νίκη+κάρτσωνα+φωτογράφηη&gs_lcp=CgNpbWcQA1AAWABglYECaABwAHgAgAEAiAEAkgEAmAEAqgELZ3dzLXdpei1pbWc&sclient=img&ei=8dADX4XwDsHy6QSNwoyADQ&bih=625&biw=1354&client=firefox-b-d Είσαι αθώος, αγνός και αμόλυντος , γι αυτό. Καλημέρα παρα τόδος 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 7, 2020 #10166 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 7, 2020 #10167 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 Hoi. Ελληνική λέξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 7, 2020 #10168 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος salde έγραψε: Η Νίκη της Σαμοθράκης μας κάνει συνήθως. Κανονικά το πρώτο που σκέφτηκα ήταν η Νίκη Βόλου αλλα είπα να το πάω πιο τρολλαριστα ελέω πρωίας. Η Σαμοθράκης στην ερασιτεχνική παιζει; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 7, 2020 από Rusty_Cookie 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 7, 2020 #10169 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 Νίκη Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σταματώ εδώ. Από την Κάρτσωνα στον Μπέο είναι μεγάλη η απόσταση (όχι για τη Νίκη βέβαια). Καλημέρες. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 7, 2020 #10170 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 5 minutes ago, DEADLAZARUS said: Νίκη Βόλου, Αχιλλέας Μπέος βρε θα σε δέρνουν άγρια αν τους πεις τέτοια εκεί. Δεν έχει την Νίκη Βόλου ο Μπέος. Μια ομάδα σφραγίδα από την Πιερία έχει μεταφέρει, δεν είναι η Νίκη ο ΝΠΣ. Νίκη κι Ολυμπιακός τον χτυπάνε αλύπητα υποτίθεται. Η Σαμοθράκης παίζει world class, πολύ ψηλά για εμάς. Του Παιωνίου έχει καλή ιστοριούλα για μένα και τον αρχηγούλη. Μας κάνει για τον αγώνα με Παναιτωλικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 7, 2020 #10171 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος salde έγραψε: βρε θα σε δέρνουν άγρια αν τους πεις τέτοια εκεί. Δεν έχει την Νίκη Βόλου ο Μπέος. Μια ομάδα σφραγίδα από την Πιερία έχει μεταφέρει, δεν είναι η Νίκη ο ΝΠΣ. Νίκη κι Ολυμπιακός τον χτυπάνε αλύπητα υποτίθεται. Η Σαμοθράκης παίζει world class, πολύ ψηλά για εμάς. Του Παιωνίου έχει καλή ιστοριούλα για μένα και τον αρχηγούλη. Μας κάνει για τον αγώνα με Παναιτωλικό. Για τον Αχιλλέα, θα το αντέξω. Θα του ζητήσω και προστασία, τώρα που αναμορφώθηκε. Ε, ναι, ακόμα θυμάμαι τον Μιχαλάκη (τον Κωνσταντίνου ντε), ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του τότε που τα είχε μπλέξει μαζί της. Έπαιζε με άλλες μπάλες, πού μυαλό για την Πανάθα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 7, 2020 #10172 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 28 minutes ago, DEADLAZARUS said: Θα του ζητήσω και προστασία, τώρα που αναμορφώθηκε. έναν έναν θα σας μαζεύω; Έχω τον Πέτρο να προσέχω μη μου το τρελλάνετε το παιδί, τώρα θα 'χω τον νου μου και σε σένα μην τις αρπάξεις; Δεν διαλέγεις Μπέο για προστασία (εκτός αν είναι να σε δείρει ο Κούγιας), Ζαμάνη διαλέγεις. Ο Αχχιλεας είναι για να σου βγάλει καμιά κάρτα γραφικών με κάνα αποτέλεσμα, να σε χώσει δωρεάν σε κάναν αγώνα, τέτοια πράγματα. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 7, 2020 #10173 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 Καλημερα παρα τεταρτο.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 7, 2020 #10174 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 Δοκάρι. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel Ιούλιος 7, 2020 #10175 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2020 Έτσι και πετύχω γύφτο στο κεφάλι με καλή γλάστρα που περνάει με το χρέπι του και το μεγάφωνο στη διαπασών λες και δεν υπάρχει αύριο στο στενάκι που μένω πόσα points παίρνω? Έχω 3 τέτοιους σε καθημερινή βάση και Κυριακή πρωί στις 9 περνάει και το boss. Έ ρε τι τραβάω κάθε μέρα,5 τετράγωνα ακούγονται οι πούστηδοι 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 8, 2020 #10176 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2020 18 hours ago, DEADLAZARUS said: Ε, ναι, ακόμα θυμάμαι τον Μιχαλάκη (τον Κωνσταντίνου ντε), ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του τότε που τα είχε μπλέξει μαζί της. Έπαιζε με άλλες μπάλες, πού μυαλό για την Πανάθα. Δε μου φαίνεται πάντως πολύ αφύσικο, αν έπαιζε 2-3 90λεπτα την ημέρα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 8, 2020 #10177 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2020 Καλημέρα, παικταράδες μου. Μεγάλη μπάλα θα παίξουμε και σήμερα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 8, 2020 #10178 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2020 μεγάλη μπάλα ε; ωχ... ψάχνεσαι για 2tb ssd , πρωί πρωί μπαινεις στον λάμπη, βλέπεις αγγελία ζάχου και όλο χαρά κλικάρεις ... δόθηκαν ... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 8, 2020 #10179 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2020 Μπανάρω και μιξάρω και ήρεμος ξαπλάρω. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 8, 2020 #10180 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2020 Σουβακια πα να παρω με ενα σαπιο καρο ετσι γιατι γουσταρω αψου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts