Jump to content

Recommended Posts

On 14/5/2020 at 8:54 ΠΜ, το μέλος PetrosD έγραψε:

Έχω και φωτογραφίες!

Expand  

ελπίζω όχι εκείνες μέσα στο αυτοκίνητό σου με σένα να οδηγείς!  'Εχω διαβάσει ότι είσαι λίγο ατιθασούλης στο τιμόνι και στο γκάζι κι αν είναι από εκεί δικές μου φωτογραφίες δεν θα βλέπονται μόνο, θα μυρίζουν κιόλας!

• Haha 3

ΕΣΥ τα γράφεις δεξιά κι αριστερά. Έχω κανονίσει να 'σαι μαζί και στην Καλαμάτα όταν πάμε να ξεριζώσουμε τον κόλιανδρο, είναι κι ο Λάκιςςς άλλος Ακράτητος από μόνος του, αυτό μου λειπε να μου τον ντοπάρεις στην διαδρομή. Με έχετε αγχώσει, μου φαίνεται θα σας πάρω να πάμε με ΚΤΕΛ για σιγουριά αν δε βάλετε μυαλό.
Τι φταίει ο άμοιρος ο Γκομάρ, δεν έχει σχέση με αυτά.

• Haha 3

Το οτι ειμαι 14 χρονια στο φορουμ και συνεχιζουν να με λενε Γκομάρ με ξεπερναει ?
Γκόμαρ ειναι!!!

• Like 3
  • Haha 5
  On 14/5/2020 at 12:17 ΜΜ, το μέλος GoMaR έγραψε:

Γκόμαρ ειναι!!!

Expand  

Δεν το έχω διαβάσει ούτε μισή φορά τα πολύ λιγότερα χρόνια που διαβάζω συστηματικά εδώ. Τα γράφουν αυτά τα πράγματα κάπως, κάπου ή έστω ανανεώνουν την πληροφορία ανά περιόδους. Επομένως από δω και μπρος, Γκόμαρ. :p

• Haha 1
  On 14/5/2020 at 12:17 ΜΜ, το μέλος GoMaR έγραψε:

Το οτι ειμαι 14 χρονια στο φορουμ και συνεχιζουν να με λενε Γκομάρ με ξεπερναει ?
Γκόμαρ ειναι!!!

Expand  

Γομάρ της Φωκίωνος Νέγρη είσαι, σταμάτα?..

• Like 2
  • Haha 4
  On 14/5/2020 at 10:36 ΠΜ, το μέλος salde έγραψε:

Έχω κανονίσει να 'σαι μαζί και στην Καλαμάτα όταν πάμε να ξεριζώσουμε τον κόλιανδρο

Expand  

Lq6RQKB.gif

• Like 1

τζίφος το τζιφ, ούτε με αι πι ες ούτε με δελαμπ 2020... Κοίτα να προλάβεις να σου κάνει κάνα μάθημα ο Λάζαρους πώς να τα καταφέρνεις γιατί έβγαλε η Powercolor 5600 ΑΜΔ καρτούλα για ζεστασιά στο ιγλού και σε λίγο καιρό δεν θα προλαβαίνει ούτε καλημέρα να μας πει. Όλο το ίντερνετ θα ψάχνει βιντεατουτόριαλς του Λάζαρους με οδηγίες αντερβόλτινγκ δεν θα προλαβαίνει να σε βοηθήσει.

• Like 3

0000.thumb.png.439ad7b3a3c898b5582fd4ee99e90338.png

On 15/5/2020 at 5:37 ΠΜ, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Καλημέρα. 

Τι έγινε, σας πείραξε η ζέστη;

Expand  

Είτε κοιμούνται ή το παίζουν δύσκολοι.

• Like 7
  On 15/5/2020 at 6:06 ΠΜ, το μέλος p55 έγραψε:

Είτε κοιμούνται

Expand  

Είτε κοιμόμαστε όρθιοι. 
έρα. 40-60 σήμερα η πρόβλεψη.

• Haha 3

Αύριο και την Κυριακή θα λιώσουμε από τη ζέστη, το ΠΟΘ θα βράζει και οι καλημέρες θα μυρίζουν κόλαση.:bleh:

doom-eternal-game-length-640x397.jpg.4e9560a00b70a04e7603d46e1c5a0c22.jpg

• Like 1
  • Haha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.