Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

πριν 4 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

έχει θέμα p55, θα το φτιάξουν, μην πειράξεις τον υπολογιστή σου δε φταις εσύ

Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ.

πριν 2 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε:

2 φορες τον χρονο μου φαινεται θα μπαινω στο ΠΟΘ ?

Αυτός σαν πιο παλιός κάτι θα ξέρει και γι αυτό μας αποφεύγει αλλά δεν το λέει.  :hehe:

• Like 1
  • Haha 1

papandreou-andreas.jpg

Λάζαρους, να ξέρεις δεν είμαστε μόνοι. Ούτε ο αρχηγούλης δεν περνά τζιφς, ζιφς, τζεϋ πι τζις, γιοτ πε γκες κι άλλα κόλπα. Μη σε ψαρώσουν οι κακοί και αγχωθείς. Δεν είμαστε μόνοι, δεν είμαστε οι μόνοι.

• Like 1
  • Haha 5

αν δεν άλλαξε ο μπράουζερ, τα γουίντοου ή το πε τσε όση ώρα έλειπα και τα χα ανοιχτά, κάτι πολύ μεγάλο συμβαίνει στο ΔεΛαμπ. Τα πάντα μοιάζουν τόσο αλλιώτικα, ίσως μας επιτίθενται εξωγήινοι. Για να δούμε τι θα δούμε.

• Haha 1

πριν 2 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

αν δεν άλλαξε ο μπράουζερ, τα γουίντοου ή το πε τσε όση ώρα έλειπα και τα χα ανοιχτά, κάτι πολύ μεγάλο συμβαίνει στο ΔεΛαμπ. Τα πάντα μοιάζουν τόσο αλλιώτικα, ίσως μας επιτίθενται εξωγήινοι. Για να δούμε τι θα δούμε.

O Orson Welles τι λέει?;

• Like 1

48 minutes ago, DEADLAZARUS said:

O Orson Welles τι λέει

όλες τις ιστοριούλες μού τις ξέρεις. Τίποτα δεν άφηνες αδιάβαστο να μην το μάθεις :p Από φάρσες όμως η κορυφαία δεν είναι του Γουελς αλλά ενός Άγγλου. Αν θυμηθώ τ ονόματα θα ψάξω να στην βρω.

• Like 1

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες ( @GoMaR ).

Παράθεση

[[Template core/front/global/favico is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Μάλλον ο κορωνοϊός χτύπησε τον Λάμπη! ?

Edit: Ζητώ συγνώμη από τους συμφορουμίτες, παραφέρθηκα.

Παράθεση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αντιμετωπίζουμε κάποια τεχνικά προβλήματα. Θα επανέλθουμε στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν! Μέχρι τότε, εε φάε λίγο κόλιανδρο βρε αδερφέ!

Ο άστρο με την παρέα του ήτανε!!! ?

Έγινε επεξεργασία από TopCLR
  • Like 6

το χρώμα το πολύ άσπρο όχι σε μένα, θα ήθελα ένα κλικ παραπάνω γαλάζιο ή γκρι. Το layout δεν το κρίνω μέχρι να μου πεις ότι είναι τελειωτικό, να ψάξω κιόλας άλλα σημεία στο σάιτ, να το δω συνολικά. Το κόκκινο στα notifications μου αρέσει, το σκούρο μπλε στα αδιάβαστα new content επίσης αλλά περιμένω να δω τι θα είναι τελειωτικά. Ουσιαστικά μόνο το πολύ λευκό στο background κουράζει. 

Επάνω επάνω το λανθασμένο μήνυμα επίσης πετάγεται ακόμα run the support tool κλπ, στο λογότυπο του thelab δεν θα κρατήσετε τίποτα σε πορτοκαλί λόγω παράδοσης; Λογικά αυτό που πάτε να κα΄νετε στο τέλος θα μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.