tommybertsen Απρίλιος 2, 2020 Author #8241 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 πριν 11 ώρες, το μέλος p55 έγραψε: Το καλοκαίρι θα μας αναζητάς για να γράφουμε κρυάδες για να δροσιστείς αλλά δεν θα σου κάνουμε το χατήρι. Όσον αφορά του Θεσσαλονικιούς, μην πολυβγαίνετε έξω θα κατηγορηθείτε για Μασωνία. Θεσσαλονικιός είμαι κι εγώ Βγαίνω έξω και κάνω το κέφι μου Spoiler στη δουλεια Το καλοκαιράκι θα σας τις λέω εγώ βρε τις κρυάδες, μην ανησυχείτε, κινητό a/c είμαι πριν 2 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε: Ξυπνάτε ωρέ Λαμπίτες, Πέμπτη είναι η μέρα αφήστε τους admin, φωνάξτε καλημέρα κι αν κάποιος απ' τους κόκκινους σας βάλει κάνα gif πείτε τους θα έχουμε για μεσημεριανό corn beef Μια καλημέρα ήθελες, μα εγώ δεν θα ποστάρω Γιατί για μεσημεριανό, εμείς θα φάμε γλάρο Corona θα'χω για ποτό, ριζότο για παρέα Ελά και συ και join μας, θα είναι πολύ ωραία 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 2, 2020 #8242 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 Γεια σας και χαρά σας Πείτε μια καλημέρα απ' τη μεριά σας Εγώ δεν λέω πια Στα άγια του Π.Ο.Θ. τα στενά Γιατί καραδοκούν οι Χόντα κι Αστρολάβος Με τρομάζουν τούτοι οι δυο Χάνω τα λόγια μου σαν τους δω Αγριόγατοι με νύχια φοβερά Πέφτουν τα ban στη σειρά Κι έτσι σιωπώ κι ούτε που σκέφτομαι πια τι θα πω Θα ήθελα να σας καληνυχτώ Μα δεν μπορώ Τι φοβερό, τι τρομερό, Του covid-19 το θανατικό Μα σταματώ εδώ και σας χαιρετώ Γιατί πρέπει να ταΐσω το μωρό. Από την ποιητική συλλογή ''Στης Κλεισούρας τα στενά'', εκδόσεις Στόκος, Μυτιλήνη, 2020. Διαδώσται 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Απρίλιος 2, 2020 #8243 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 Υποκλίνομαι σε όλο αυτό το μεγαλείο και με δέος ταπεινά ψελλίζω μια Καλημέρα, τίποτα άλλο. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 2, 2020 #8244 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 (edited) 22 hours ago, PetrosD said: Φαντάσου πόσα έχουν οι μουσάτοι!! Χαχαχα! Να στο χαλάσω; Τα συγκεκριμένα ακάρεα ζουν κυρίως στην περιοχή των ματιών (βλέφαρα, βλεφαρίδες, φρύδια), και λιγότερο στο τριχωτό της κεφαλής. Ο άνθρωπος είναι το μοναδικό θηλαστικό-ξενιστής τους. Ευθύνονται για χρόνιες βλεφαρίτιδες και ξηροφθαλμία και είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκαταστήσεις τα φυσιολογικά επίπεδα πληθυσμού τους, αν αυτός ξεφύγει. Μια σταθερή και συστηματικη υγιεινή βλεφάρων με πλύσιμο με παιδικό σαμπουάν (για να μην τσούζουν τα μάτια) είναι ο καλύτερος τρόπος πρόληψης. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2020 από ronin13 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Απρίλιος 2, 2020 #8245 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 πριν 57 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Μια καλημέρα ήθελες, μα εγώ δεν θα ποστάρω Με λύπη μου διαπιστώνω ότι σύσσωμη σχεδόν η διαχειριστική ομάδα απαξιοί να μας καλημερίσει. Φωτεινή εξαίρεση αποτελεί η @karmen1983 και αυτό αποδεικνύει ότι οι γυναίκες είναι καλύτερες από εμάς τους άντρες. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 2, 2020 #8246 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 Ασε και ξέχασα να γράψω καλημέρα σήμερα ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ!!!!! Λιακάδα, ωραίος καιρός (μεχρι στιγμής) και θα βγω βεράντα για καφέ. Το κινητό και το σταθερό ας βαράνε. Αυτή είναι η δουλειά τους εξάλλου 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 2, 2020 #8247 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ασε και ξέχασα να γράψω καλημέρα σήμερα ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ!!!!! Λιακάδα, ωραίος καιρός (μεχρι στιγμής) και θα βγω βεράντα για καφέ. Το κινητό και το σταθερό ας βαράνε. Αυτή είναι η δουλειά τους εξάλλου Εδώ πέρα έριξε καρέκλες χθες. Αθηναίοι, ρε παιδάκι μου.... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Απρίλιος 2, 2020 #8248 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 πριν 8 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ασε και ξέχασα να γράψω καλημέρα σήμερα Εσένα δεν σε παρεξηγούμε, για κάτι άλλους προκομμένους λέω αλλά στου κουφού την πόρτα... Μόλις τώρα, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Εδώ πέρα έριξε καρέκλες χθες. Αθηναίοι, ρε παιδάκι μου.... Άσε να βάλουμε κανένα πλυντήριο γιατί με κάθε έξοδο αλλάζουμε ρούχα. Τελικά έπρεπε να είχαμε πάρει στολές hazmat. Θα τις είχαμε και για τις απόκριες καθώς και για επισκέψεις σε κάτι ξινούς (γιατί η ξινίλα είναι κολλητική). 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 2, 2020 #8249 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 52 minutes ago, ronin13 said: Να στο χαλάσω; Τα συγκεκριμένα ακάρεα ζουν κυρίως στην περιοχή των ματιών (βλέφαρα, βλεφαρίδες, φρύδια), και λιγότερο στο τριχωτό της κεφαλής. Ο άνθρωπος είναι το μοναδικό θηλαστικό-ξενιστής τους. Ευθύνονται για χρόνιες βλεφαρίτιδες και ξηροφθαλμία και είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκαταστήσεις τα φυσιολογικά επίπεδα πληθυσμού τους, αν αυτός ξεφύγει. Μια σταθερή και συστηματικη υγιεινή βλεφάρων με πλύσιμο με παιδικό σαμπουάν (για να μην τσούζουν τα μάτια) είναι ο καλύτερος τρόπος πρόληψης. Στα μούσια έχουν εξοχική κατοικία. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Απρίλιος 2, 2020 #8250 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: Στα μούσια έχουν εξοχική κατοικία. Δηλαδή τα μούσια είναι κάτι σαν τα αυθαίρετα; Αφού ανά πάσα στιγμή μπορούν να ξουριστούν. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Απρίλιος 2, 2020 #8251 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 54 minutes ago, ronin13 said: Να στο χαλάσω; Χάλασε ότι θες μιας κι είσαι καλά. 1. Σε σκέφτηκα αυτές τις ημέρες. Θυμήθηκα που σκεφτόσουν να κάνεις το ορεινό πέρασμα από Β. Ιταλία και έψαχνες αν είναι ανοικτό Φεβρουάριο νομίζω. Υποθέτω δεν έκανες αυτό το ταξίδι, σε κάθε περίπτωση οι θεοί σε φύλαξαν. Ένας από τους λόγους που γίνεται ό,τι γίνεται εκεί ήταν η εμφάνιση του ιού σε φουλ περίοδο χειμερινών διακοπών, αν μας είχε εμφανιστεί εδώ σε τίποτα Ιούλιο-Αυγουστο με κανονική τουριστική δραστηριότητα μάλλον θα είχαμε γίνει εμείς, όχι Β. Ιταλία αλλά μαύρη οπή του σύμπαντος. 2. Αν έχεις χρόνο και διάθεση μήπως θα σου ήταν εύκολο να μας έγραφες καμιά πληροφορία για προφύλαξη των ματιών από τον ιό; Αν είναι εξίσου σημαντική με μύτη-στόμα, αν υπάρχει κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε, αν υπάρχει κάτι που δεν πειράζει να το παραλείψουμε, τέτοιου είδους πληροφορίες εννοώ. Αν έχεις την διάθεση. Ευχαριστώ και καλή δύναμη 6 minutes ago, p55 said: Δηλαδή τα μούσια είναι κάτι σαν τα αυθαίρετα; αν έχεις δει αυθαίρετο να γκρεμίζεται πλην επικοινωνιακών λόγων κερδίζεις ωριαία έξοδο με μυρμηγκοφάγο. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Απρίλιος 2, 2020 #8252 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 Καλημερα! κρυφοπληγητσες ποιητες ολοι, ειμαι υπερηφανος! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Απρίλιος 2, 2020 #8253 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 επιτέλους αποκαλύφθηκε το Ταλέντο. Bοήθησε και το Wikipedia. @ξέρεις ποιος είσαι εσύVade retro satana! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 2, 2020 #8254 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 πριν 15 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: Vade retro satana! Sit vis nobiscum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Απρίλιος 2, 2020 #8255 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 πριν 22 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Sit vis nobiscum Memento bonum mane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 2, 2020 #8256 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 πριν 49 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: επιτέλους αποκαλύφθηκε το Ταλέντο. Bοήθησε και το Wikipedia. @ξέρεις ποιος είσαι εσύVade retro satana! πριν 33 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Sit vis nobiscum πριν 9 λεπτά, το μέλος p55 έγραψε: Memento bonum mane. 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση p55 Απρίλιος 2, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #8257 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 (edited) πριν 6 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: No more internet for you, go to bed. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2020 από p55 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 2, 2020 #8258 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος p55 έγραψε: Memento bonum mane. Caesar si viveret, ad remum dareris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Απρίλιος 2, 2020 #8259 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 Ειδα την μανα να κρατα το ενα το γατακι για υπνο να το κουβαλα να δει το ονειρακι Ετσι και γω μπορω να πω το μεγα το στιχακι δεν ειναι τιποτα τρελο ενα απλο καλημερακι. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 2, 2020 #8260 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 (edited) 23 minutes ago, astrolabos said: Caesar si viveret, ad remum dareris ΛΑΤΙΝΟΚΛΑΣΤΕΣ VS KΑΛΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕIΣ... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2020 από sstav 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts