Cyber_Cookie Μάρτιος 5, 2020 #7721 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 πριν 57 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Δυσκολα το γραφω σημερα αλλα.. καλημερα! Μίλησέ μας γι αυτό 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάρτιος 5, 2020 #7722 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 πριν 34 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Μίλησέ μας γι αυτό Καταρχας 1- 0! Ολα ξεκινησαν οταν ημουν μικρος.. ολοι με φωναζαν ασχημοπαπο και κανεις δεν με εκανε παρεα.. Μεχρι που μια μερα ακουσα να λενε "Ποιος ειναι αυτος ο σβοιρας;" Δεν αντεξα μαζεψα οση δυναμη ειχα και φωναξα "Αυτο μωρη %$#@# 100000000000000000000000000000000 - 0" δειχνοντας καταλληλα. Ε απο τοτε εγω και το αυτο γιναμε αχωριστοι φιλοι, ολοι εδειχναν αυτο και με αφησαν ησυχο. Η μουν πια.. Λαμπιτης! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 5, 2020 #7723 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 1 hour ago, Seek & Find said: Αυτο μωρη %$#@# 1 hour ago, Seek & Find said: δειχνοντας καταλληλα. αυτά θα τα κόψεις, έναν μόνο μπορούμε να στείλουμε για περιφερειάρχη, έχει καπαρώσει την θέση ο Βίκτωρας. Η άλλη συγκλονιστική πληροφορία της ημέρας: από τα ενεργά μέλη για όσα θα ρίσκαρα μαντεψιά για την ηλικία τους, σε δύο μόνο πέφτω αρκετά έξω μέχρι στιγμής: τον icy (τον φανταζόμουν νεώτερο) και τον honda (το αντίθετο). Βέβαια με την προϋπόθεση ότι όλοι απαντούν την αλήθεια, π.χ. ο Βίκτωρης έχει απαντήσει πασιδήλως παραμύθια (είναι κατά πολύ νεώτερος), αλλιώς θα ήξερε το Twin στην Πλατεία. Κάνει κι από αυτή την άποψη για περιφερειάρχης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάρτιος 5, 2020 #7724 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 Καταθεση ψυχης εκανα μανουλα μου, μιλησα για το αυτο που μου ζητηθηκε. Μαζι σου γενικα αλλα ποιος ειναι ο Βίκτωρας; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 5, 2020 #7725 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 Μόλις τώρα, το μέλος Seek & Find έγραψε: Καταθεση ψυχης εκανα μανουλα μου, μιλησα για το αυτο που μου ζητηθηκε. Μαζι σου γενικα αλλα ποιος ειναι ο Βίκτωρας; Αυτός. 1-0. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Μάρτιος 5, 2020 #7726 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 πριν 51 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: Η άλλη συγκλονιστική πληροφορία της ημέρας: από τα ενεργά μέλη για όσα θα ρίσκαρα μαντεψιά για την ηλικία τους, σε δύο μόνο πέφτω αρκετά έξω μέχρι στιγμής: τον icy (τον φανταζόμουν νεώτερο) και τον honda (το αντίθετο). Βέβαια με την προϋπόθεση ότι όλοι απαντούν την αλήθεια, π.χ. ο Βίκτωρης έχει απαντήσει πασιδήλως παραμύθια (είναι κατά πολύ νεώτερος), αλλιώς θα ήξερε το Twin στην Πλατεία. Κάνει κι από αυτή την άποψη για περιφερειάρχης. Παππού στο κατάλληλο νήμα τα γράφουμε αυτά, ξέρεις ποιό είναι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 5, 2020 #7727 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος salde έγραψε: Η άλλη συγκλονιστική πληροφορία της ημέρας: από τα ενεργά μέλη για όσα θα ρίσκαρα μαντεψιά για την ηλικία τους, σε δύο μόνο πέφτω αρκετά έξω μέχρι στιγμής: τον icy (τον φανταζόμουν νεώτερο) και τον honda (το αντίθετο). Ντρέπεσαι να πεις ότι πίστευες πως είμαι ανήλικος; 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 5, 2020 #7728 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 πριν 47 λεπτά, το μέλος Simon έγραψε: Παππού στο κατάλληλο νήμα τα γράφουμε αυτά, ξέρεις ποιό είναι; 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 5, 2020 #7729 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 13 minutes ago, DEADLAZARUS said: Ντρέπεσαι να πεις ότι πίστευες πως είμαι ανήλικος ίχνος ντροπής. Σε σένα έπεσα σχετικά κοντά. Μου 'χες πει και τον Αδαλή, τι διάολο, είχες δώσει χιντ, αν δεν ήσουν ημιμπαμπόγερος σιγά μην ήξερες από γιαούρτια 41 minutes ago, Simon said: Παππού στο κατάλληλο νήμα τα γράφουμε αυτά, ξέρεις ποιό είναι; χα. Πρόσεχε είδα και μια πρόταση χθες να αναβαθμιστούν τα ονόματα σε μπαρμπα-*. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και το μπεμπε*, μην πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένοι. 1 hour ago, astrolabos said: Αυτός. 1-0. Bίκτωρ άσε τα σκορ και μίλα για το Twin. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση p55 Μάρτιος 5, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #7730 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος salde έγραψε: Πρόσεχε είδα και μια πρόταση χθες να αναβαθμιστούν τα ονόματα σε μπαρμπα-*. Ναι! Να αλλάξουμε όνομα σε όλα. το Π.Ο.Θ. Να γίνει : Είμαι μπάρμπας και λέω ότι θέλω. Το Μην το πετάτε, χαρίστε το εδώ και κάντε κάποιον ευτυχισμένο, να γίνει δώσε και μένα μπάρμπα. Στέκι του μάστορα έχουμε γιατί δεν έχουμε και στέκι του μπάρμπα; Απορία. Οι γυναίκες του φόρουμ αφού δεν είναι μπαρμπάδες τότε τι είναι; Είναι Μπάρμπι; 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 5, 2020 #7731 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 Για ποιο twin μιλάς ρε μπάρμπα; Το 1995 κατέβηκα Καλαμάτα 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 5, 2020 #7732 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 1 hour ago, astrolabos said: Για ποιο twin μιλάς ρε μπάρμπα; πριν το 95, για δεκαετία 80 σου λέω, φαστφουντάδικο-μπεργκεράδικο στο πάνω μέρος της Πλατείας, παραπάνω απ' τον Γαλαξία, Twins με κάτι δίδυμα αδέρφια, ο ένας θεότρελλος. Όταν έβγαινες απ' το σπίτι μόνο σ' εκκλησίες και οίκους ανοχής πήγαινες; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 5, 2020 #7733 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2020 πριν 27 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: πριν το 95, για δεκαετία 80 σου λέω, φαστφουντάδικο-μπεργκεράδικο στο πάνω μέρος της Πλατείας, παραπάνω απ' τον Γαλαξία, Twins με κάτι δίδυμα αδέρφια, ο ένας θεότρελλος. Όταν έβγαινες απ' το σπίτι μόνο σ' εκκλησίες και οίκους ανοχής πήγαινες; Για πριν το 95 ρώτα με για Άλιμο και πέριξ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 6, 2020 #7734 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2020 Καλημέρα σας. Ποιο fb και μαλ... Η πιο γλυκιά καλημέρα είναι τούτη εδώ. Στη ζέστη αγκαλιά του Λάμπη. Lacta, μάθε μπαλίτσα.. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάρτιος 6, 2020 #7735 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2020 Καλημέρα σας και ξανά καλημέρα because... Είμαι μπάρμπας και το κέφι μου θα κάνω και θα πω και μια καλημέρα παραπάνω 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel Μάρτιος 6, 2020 #7736 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2020 Να πηγαίνεις πρωί πρωί στη δουλειά προσέχωντας μην πάρεις παραμάζωμα τα δέντρα στο πεζοδρόμιο από τη νύστα και να έρχεται ο κλαρινογαμπρός να σε κορνάρει πάνω στο πεζοδρόμιο (πεζός εγώ) αξία ανεκτίμητη. Δουλεύει καλύτερα από τον καφέ,για πότε ξύπνησα από το καράβι αγιούς που του κατέβασα δεν λέγεται 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 6, 2020 #7737 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος raziel έγραψε: ,για πότε ξύπνησα από το καράβι αγιούς που του κατέβασα δεν λέγεται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 6, 2020 #7738 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2020 Δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα Μέγαρα | MegaraTV Αντίο μπροδερς εντ σιστερς 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 6, 2020 #7739 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2020 πριν 25 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα Μέγαρα | MegaraTV Αντίο μπροδερς εντ σιστερς Είναι θωρακισμένα τα Μέγαρα, μη μασάς 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 6, 2020 #7740 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2020 πριν 6 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Είναι θωρακισμένα τα Μέγαρα, μη μασάς 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts