HotPeanut Φεβρουάριος 20, 2020 #7581 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Καλημέρα. Happy Τσικνοπέμπτη σήμερα. Ευκαιρία να το ρίξουμε έξω. πριν 3 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Καλημερα! Αντε γιατι μ'αναψατε τα λαμπακια μολις μπηκα Disclaimer: Μαλλον θα σας πρηξω με τετοιυ ειδους λογοπαιγνια μεχρι να βαρεθω, αν θελετε μπαναρετε με απο τωρα 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 20, 2020 #7582 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 3 hours ago, DEADLAZARUS said: Καλημέρα. Happy Τσικνοπέμπτη σήμερα. Ευκαιρία να το ρίξουμε έξω. Ναι γιατί εχτές έφαγα φακές... Spoiler όχι, γιατί ο manager της εταιρίας είχε γεννέθλια και μας τραπέζωσε με γύρους, λουκάνικα, καλαμάκια, σαλάτες, πατάτες και 2 ειδών τούρτες. Θα φάω σήμερα τις φακές. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Φεβρουάριος 20, 2020 #7583 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 Ναι, δεν θα το αρνηθώ. Χρηματίστηκα για να ποστάρω το παρακάτω βίντεο. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 21, 2020 #7584 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2020 Καλημέρα και καλή Παρασκευή (μια μέρα μετά την προπαρασκευή), λαμπάκια, λαμπιόνια, λαμπατέρ, λαμπίτες, λαμπόπουλα, λαμπόγυαλοι και φίλοι του admin... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 21, 2020 #7585 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2020 πριν 22 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Καλημέρα και καλή Παρασκευή (μια μέρα μετά την προπαρασκευή), λαμπάκια, λαμπιόνια, λαμπατέρ, λαμπίτες, λαμπόπουλα, λαμπόγυαλοι και φίλοι του admin... 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 21, 2020 #7586 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2020 τι έγινε αρχηγέ; Σε περίμενα χθες να δείξεις κάνα κουνουπίδι, κάνα μπρόκολο ένεκα ημέρας μιας και δεν τρώτε καλά εκεί κάτω. Τώρα θα μας δείξεις τον απαυτό σου; 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 21, 2020 #7587 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2020 τραβάς το σχοινί...ζειν επικινδύνως.. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Φεβρουάριος 21, 2020 #7588 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2020 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 21, 2020 #7589 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2020 Καλημερα, αναψε το λαμπακι της βενζινης: 1. Τελειωνει η βενζινη 2. Εκανε το οχημα sign in στο ΠΟΘ Μαντεψτε τι διαλεξα 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 21, 2020 #7590 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2020 It's Friday ma dudes https://9gag.com/gag/aAgqwAZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 22, 2020 #7591 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2020 Πωπω πωπωω, πωπω πωπωω... χάλια θα 'ναι το Σάββατο θα είναι μάλλον βροχερό αυτό κι αν είναι τρομερό έγραψα όμως το ποίημα αυτό κι ας μη μπορώ να πω το ρ αυτό κι αν είναι τρομερό πωπω πωπωω, πωπω πωπωω. 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 22, 2020 #7592 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2020 ΣΚ, ωρέ, κι ούτε μια καλημέρα; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 22, 2020 #7593 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2020 4 minutes ago, Lakisss said: Πωπω πωπωω, πωπω πωπωω... πωπω πωπωω, πωπω πωπωω. φαμφάρας....κορυφαιος ποιητής...εκδόσεις φαρλάκου.... 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 22, 2020 #7594 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2020 Κλασσικά κάθε σουκου ο καιρός τον παίρνει 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Φεβρουάριος 22, 2020 #7595 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2020 Μαύρα κοράκια Κόκκινα κοράκια Τι προμηνάνε τα μαύρα και τα κόκκινα κοράκια; Ωωωωωωωωωωω! Καλημέρα!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Φεβρουάριος 22, 2020 #7596 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2020 (edited) Καλημεράαααααα Η άσχετη ερώτηση της ημέρας. Σκέφτομαι τον τελευταίο χρόνο να κάνω ένα masters στον τομέα μου (τρομάρα μου θα πει κάποιος στην ηλικία που είμαι, 35). Το κόστος κοντά στα 7000 ευρώ που έχω κάνει κάποιες συναντήσεις. Βλέποντας πως λειτουργεί η αγορά στην Ελλάδα, αμφιβάλλω αν αυτά τα χρήματα θα τα πάρω πίσω ποτέ μέσα από τη δουλειά. Εκτός της προσωπικης ευχαρίστησης, έπειτα από 12 χρόνια εμπεριας, εσείς που έχετε πάρει αντίστοιχο η ίδιο χαρτί, εξασφαλισατε μελλοντικά κάτι καλύτερο για την οικογένεια σας; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 22, 2020 από trib 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 22, 2020 #7597 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: ΣΚ, ωρέ, κι ούτε μια καλημέρα; Κανε μας και υποδειξεις τωρα αναποφασιστε τις δεκαρας, μια απο δω μια απο κει.. διιχασμενη προσωπικοτητα.. Αντε καλημερα μην πω τιποτα βαρυτερο (καλησπερα και καληνυχτα και ερθει αποτομο) στο τσακ ειμαι.. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Φεβρουάριος 22, 2020 #7598 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος trib έγραψε: Καλημεράαααααα Η άσχετη ερώτηση της ημέρας. Κάνε νέο θέμα ρε! Καλημέρες στον κόσμο! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 22, 2020 #7599 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος trib έγραψε: Καλημεράαααααα Η άσχετη ερώτηση της ημέρας. Σκέφτομαι τον τελευταίο χρόνο να κάνω ένα masters στον τομέα μου (τρομάρα μου θα πει κάποιος στην ηλικία που είμαι, 35). Το κόστος κοντά στα 7000 ευρώ που έχω κάνει κάποιες συναντήσεις. Βλέποντας πως λειτουργεί η αγορά στην Ελλάδα, αμφιβάλλω αν αυτά τα χρήματα θα τα πάρω πίσω ποτέ μέσα από τη δουλειά. Εκτός της προσωπικης ευχαρίστησης, έπειτα από 12 χρόνια εμπεριας, εσείς που έχετε πάρει αντίστοιχο η ίδιο χαρτί, εξασφαλισατε μελλοντικά κάτι καλύτερο για την οικογένεια σας; Προσφέροντας γενικές πληροφορίες, δε θα πάρεις τις απαντήσεις που περιμένεις. Κάνε θέμα και γράψε: - Σε ποιόν τομέα θες να κάνεις μεταπτυχιακό; - Πιο πανεπιστήμιο το προσφέρει; - Η διδασκαλία είναι εξαποστάσεως ή σε αίθουσα; - Τι επαγγελματική εμπειρία έχεις; - Τι περιμένεις να κερδίσεις από αυτό; Περιμένω 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Φεβρουάριος 22, 2020 #7600 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Περιμένω Απειλητικό ακούγεται 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts