salde Ιανουάριος 29, 2020 #7241 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 το τεράστιο smiley που είχε εντυπωσιάσει και τον Seek έψαχνα. Να στείλω τεράστιο φιλάκι στον αρχηγό. Kisses to the Master, με περίμενε τρεις ώρες ο άμοιρος αλλά δεν κατάφερα να πάω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 29, 2020 #7242 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 Γιατί δεν κάνουμε και το Πάσχα διαγωνισμό; 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 29, 2020 #7243 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 πριν 43 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: το τεράστιο smiley που είχε εντυπωσιάσει και τον Seek έψαχνα. Να στείλω τεράστιο φιλάκι στον αρχηγό. Kisses to the Master, με περίμενε τρεις ώρες ο άμοιρος αλλά δεν κατάφερα να πάω. Εδω σ'εχω! πριν 9 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: Γιατί δεν κάνουμε και το Πάσχα διαγωνισμό; Γιατι ετσι οπως το παμε αντι για δωρα θα κληρωνουμε "γουρουνες" (τα δυναμιτακια τα μεγαλα λεω σαν τα χειλια του salde παραπανω :P) Αλλαξα χιλιετια ρααααααααααααααα! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 29, 2020 #7244 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 πριν 54 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: με περίμενε τρεις ώρες ο άμοιρος αλλά δεν κατάφερα να πάω. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι άνοιγε σαμπάνιες όταν κατάλαβε ότι δεν θα έλθεις οπότε μάλλον δεν το πήρε καθόλου βαριά. Ιδέα για τις απόκριες. Να μασκαρέψουμε το Π.Ο.Θ. σε κάτι σοβαρό και να μιλάμε για συγκριτικά τεστ, υπερχρονισμούς (και undervolting) και μετρήσεις. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 29, 2020 #7245 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Γιατί δεν κάνουμε και το Πάσχα διαγωνισμό; Παράθεση https://giphy.com/gifs/shrek-cute-animals-cats-12XYXZMDDqHChy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Snips Ιανουάριος 29, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #7246 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 (edited) 20.30 έχει η κόρη φροντιστήριο. Άρα έχω δρομολόγιο. Τι κάνει ο δραστήριος ο άντρας μέχρι εκείνη την ώρα; Spoiler Ε; Τι; Spoiler Σήμερα που είναι και η αγορά ανοιχτή (εδώ Λάρισα);;; Spoiler Τι;;;; Spoiler Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 29, 2020 από Snips 4 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farkadonitis Ιανουάριος 29, 2020 #7247 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος Snips έγραψε: 20.30 έχει η κόρη φροντιστήριο. Άρα έχω δρομολόγιο. Τι κάνει ο δραστήριος ο άντρας μέχρι εκείνη την ώρα; Hide contents Ε; Τι; Hide contents Σήμερα που είναι και η αγορά ανοιχτή (εδώ Λάρισα);;; Hide contents Τι;;;; Hide contents Αυτο μονο Λαρσινος θα το κανε. Εμεις οι τρικαλοι θα παιζαμε με τα τσιπρα 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 29, 2020 #7248 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 Μπα δεν το χω το σπορ των τσπρων. Με χαλάει το άτιμο. Ξενύχτησα ρε σεις. είχε και gym χθες, 2 πρωί παράτησα το WOT, μετά νανούρισμα στο κινητό με κάνα βίδεο πήγε 3, μετά άρχισαν τα γατιά τσαλιμάκια. Ε χάλια κεφάλι όλο το πρωί. Το είχα ανάγκη. Πλάκα πλάκα όμως, πολλές φορές που ... "γέρνω" τα μεσημέρια για λίγο να τον... πάρω, σβήνει ο ήλιος μετά. Πρέπει σοβαρά κάτι να κάνω να κοπεί το ... μεσημεριανό. Ακόμα και στο pc να κατσω δλδ αρχιζω να stall-άρω στο δεκαλεπτο. Και σου αυτωνει όλη τη μέρα μετά αφουξυπνάς με ένα κεφάλι βαρύ. Κάποιοι, ξέρω, δεν κρατιούνται ώστε να σχολιάσουν, ορμόμενοι από την τελευταία παράγραφο. Ας είναι.. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 29, 2020 #7249 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 πριν 42 λεπτά, το μέλος Snips έγραψε: Κάποιοι, ξέρω, δεν κρατιούνται ώστε να σχολιάσουν, Παρων! αμα σε αυτωνει να το προσεξεις.. γερνεις κιολας.. φημες λενε οτι εχεις στο κινητο το ασμα "Μ'αυτωνεις χωρις αυτωμα και γινομ' ολοκαυτωμα" ( δικο μου ) first.. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Ιανουάριος 29, 2020 #7250 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 @Snips ε εντάξει κι εσύ, μην τον παίρνεις κάθε μεσημέρι.. κάνε ένα κιτκατ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Ιανουάριος 29, 2020 #7251 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 Ε αφού έχει συνηθίσει να τον παίρνει το μεσημέρι το παιδί, τι να κάνει; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 29, 2020 #7252 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 Να τον αφήνει και λίγο, όχι να τον παίρνει συνέχεια 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 29, 2020 #7253 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 29, 2020 #7254 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2020 Κάποιοι τα μεσημέρια γέρνουν λίγο και το βράδυ βρυκολακιάζουν μπροστά στη οθόνη του υπολογιστή. Τώρα είναι ώρα για νάνι. Καληνύχτα. Ο τελευταίος να μην ξεχάσει να σβήσει και τα φώτα. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 30, 2020 #7255 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2020 Καλημέρα. Κάνω πράξη το όνειρο του Thomsen. Σέρνομαι, αλλά δουλεύω. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 30, 2020 #7256 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2020 πριν 9 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Καλημέρα πριν 9 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Σέρνομαι 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 30, 2020 #7257 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2020 πριν 32 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Καλημέρα. Κάνω πράξη το όνειρο του Thomsen. Σέρνομαι, αλλά δουλεύω. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 30, 2020 #7258 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Καλημέρα. Κάνω πράξη το όνειρο του Thomsen. Σέρνομαι, αλλά δουλεύω. Labor ergo sum. Bonum mane 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 30, 2020 #7259 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2020 Μόλις έστειλα τα στοιχεία μου στον @astrolabos για το δώρο μου από τον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό. Τώρα που ξέρει που μένω, έχω βάλει τσιλιαδόρους να με ειδοποιήσουν αν εμφανιστεί κάποιος που να του μοιάζει. Spoiler 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 30, 2020 #7260 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2020 (edited) πριν 8 λεπτά, το μέλος p55 έγραψε: Μόλις έστειλα τα στοιχεία μου στον @astrolabos για το δώρο μου από τον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό. Τώρα που ξέρει που μένω, έχω βάλει τσιλιαδόρους να με ειδοποιήσουν αν εμφανιστεί κάποιος που να του μοιάζει. Hide contents Να πας και στο ΑΤΜ να σήκωσεις μετρήτα. Ποτέ δεν ξέρεις πόσα θα ζητήσει ο courier Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 30, 2020 από honda22 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts