trib Ιανουάριος 9, 2020 #6921 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 Αν είναι καυτό δοκιμάζω λίγο μέχρι να κάει λίγο η γλώσσα, μετά παραπονιέμαι στη σύζυγο γιατί μου το έδωσε να φάω αφού καίει (duhhhh) και έπειτα από 5 λεπτά το τρώω σαν να μην υπάρχει αύριο. Προέρχομαι από σκληρή δίαιτα και μόνο που γράφω για πεινιρλί και τυρόπιτες, ανοίγει η όρεξη.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 9, 2020 #6922 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 πριν 11 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Btw νόμιζα ότι είμαστε στο φαγητοθρέντ. Μπορούμε να γίνουμε ότι θέλουμε, φτάνει να υπάρχει θέληση. Bonjour. Πλάκα-πλάκα σκέφτομαι στην επόμενη επίσκεψη στο super να πάρω υλικά για να φτιάξω καμιά πιτούλα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιανουάριος 9, 2020 #6923 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 Ronin έχουμε ξαναγράψει για τέτοια. Το ξέρω, αλλά είμαι γνωστός (κρυφό)προβοκάτορας... [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39] Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 9, 2020 #6924 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 Όση ώρα εσείς μιλάτε, εγώ έχω περάσει στην πράξη. Έφαγα: τυρόπιτα, σπανακόπιτα, πιτσούλα, τυροπιτάκια, ζεστό κρουασάν σοκολάτας (πλάκα κάνω)... 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 9, 2020 #6925 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 Εμείς φάγαμε από το Άρτιστον (αυτά τα σαβουράκια που έχει) εχτές στο γραφείο, λόγω Γιάννη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 9, 2020 #6926 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Όση ώρα εσείς μιλάτε, εγώ έχω περάσει στην πράξη. Έφαγα: τυρόπιτα, σπανακόπιτα, πιτσούλα, τυροπιτάκια, ζεστό κρουασάν σοκολάτας (πλάκα κάνω)... Αν τα είχες φάει όλα αυτά μπορεί να έτρωγες και ένα μπαν για τη χώνεψη. Όχι από εμένα πάντως, για να εξηγούμαι. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 9, 2020 Author #6927 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος PetrosD έγραψε: Εμείς φάγαμε από το Άρτιστον (αυτά τα σαβουράκια που έχει) εχτές στο γραφείο, λόγω Γιάννη. Άρτιστον ξέρω ένα πάνω στην Σόλωνος στα Εξάρχεια. Αυτό λες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Ιανουάριος 9, 2020 #6928 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 7 hours ago, salde said: Για ποια περιοχή το γράφεις αυτό; Πανελλαδικά είναι μάλλον χάλι μαύρο κι έχει καταντήσει στην Αθήνα -λόγω μεγέθους- να πετυχαίνεις κάνα-δύο καλύτερα από τη συντριπτική πλειοψηφία των άλλων πόλεων, που πριν καμια εικοσαριά χρόνια δεν θα το πίστευε κανείς. κυριως επειδη αγοραζουν απο "ιδιους" μεγάλους προμηθευτές, εχω βρει στην καλλιθέα ενα φουρνο που εν γνωση του αγοραζει πιο ακριβα χοντρική αλλα εχουν διαφορά απο των άλλων. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιανουάριος 9, 2020 #6929 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 Εντωμεταξύ σήμερα το βράδυ πρέπει να φάω δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα. Άραγε θα τα καταφέρω; 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 9, 2020 #6930 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 Πρόσεχε μη βαρυστομαχιάσεις μόνο 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιανουάριος 9, 2020 #6931 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 8 minutes ago, karmen1983 said: Πρόσεχε μη βαρυστομαχιάσεις μόνο Στο "τριπάκι" της δίαιτας με έβαλε η γυναίκα μου. Εγώ τη συνεχίζω και η ίδια τα παράτησε. Και αν με δει να φάω κανά πατατάκι μου κάνει και παρατήρηση. Που φτάσαμε... 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 9, 2020 #6932 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 γυναικες παιδί μου τι περίμενες? 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 9, 2020 Author #6933 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 πριν 18 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: γυναικες παιδί μου τι περίμενες? Ναι ρε φίλε Spoiler 1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 9, 2020 #6934 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 9, 2020 #6935 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ναι ρε φίλε Hide contents δεν αντιδρά. Και γω την ειπα φιλε χθες 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 9, 2020 #6936 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 έχει λερωμένη τη φωλιά της, μας έδειξε αξίνες, μας δείχνε κουτάκια, βίδες, φωτάκια, κάνα αυθεντικό νερό ούτε που δείχνει. Σου λέει κάτσε να παριστάνω τον Μαρίκο μην αρχίσουν αυτοί να μου ζητάνε, θα τους πω «την ήπια. τέλειωσε.» Ενώ αν αρχίσει με ροζάκια, κορδελίτσες, λουλουδάκια πώς να το δικαιολογήσει, θα της πεις μετά δε ντρέπεσαι κορίτσι πράμα να πίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 9, 2020 #6937 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 Ειμαι σε φαση να ριξω μπαν σε ολο το φόρουμ. Κανονιστε 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 9, 2020 #6938 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 πριν 19 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ειμαι σε φαση να ριξω μπαν σε ολο το φόρουμ. Κανονιστε 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 9, 2020 #6939 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος trib έγραψε: Εντωμεταξύ σήμερα το βράδυ πρέπει να φάω δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα. Άραγε θα τα καταφέρω; Χμμ... 4-5 κουταλιές του γλυκού είναι 50γρ δηλαδή 150 θερμίδες και δεν χορταίνεις με τίποτα ; ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 10, 2020 #6940 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2020 4 hours ago, astrolabos said: Καλώς όρισες, σε περίμενα. Μας έλειψες αυτές τις ημέρες, όλα καλά; Είχες δουλίτσες εκτός πόλεως, τρεχάματα...ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «Οι πινακίδες για να μπερδέψουν τις Αρχές ήταν πλαστές και ανήκαν σε πραγματικό όχημα επίσης "Smart" από την Καλαμάτα. Συνήθως, οι κακοποιοί αντιγράφουν πινακίδες οχημάτων που υπάρχουν αγγελίες πώλησής τους στο διαδίκτυο και τις περνάνε σε κλεμμένα οχήματα ίδιας μάρκας και συνήθως ίδιων χαρακτηριστικών και χρώματος για να προκαλέσουν σύγχυση στις Αρχές» 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts