ronin13 Δεκέμβριος 27, 2019 #6721 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 Όσοι βρεθείτε στη Θεσσαλονίκη και ψάχνετε για παιχνίδι να έχετε υπόψη σας τον Πινόκιο στην πλατεία Ναυαρίνου. Εξαιρετική συλλογή και ποιοτικά παιχνίδια. Δεν έχω καμία σχέση με τους ανθρώπους, πριν λίγο βγήκα από κει που είχα πάει για δώρο της βαφτιστήρας μου.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Seafalco Δεκέμβριος 27, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #6722 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 Εγώ είχα να πάω κάτι χρόνια ! Είπα φέτος να ψωνίσω από το Jambo κάτι Χριστουγεννιάτικα. Τι το ήθελα . . . . Όχι ότι δεν βρήκα αυτό που ήθελα, κατά προσέγγιση μια χαρά το βρήκα. Αυτή όμως η αίσθηση ότι σε έχει μαγκώσει στα γρανάζια της μια μηχανή που θέλει αμέτι μουχαμέτι , ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ να δεις Ο,ΤΙ έχει το μαγαζί, ασχέτως με το αν εσύ το θέλεις, Αυτός ο εξαναγκασμός να περάσεις αναγκαστικά από όλους του φιδογυριστούς διαδρόμους χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να επιστρέψεις ανάποδα -εκτός και αν δεν ψωνίσεις τελικά, ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ! ! ! Δεν ξέρω ποία διεστραμμένα μυαλά έχουν σκεφτεί τη διάταξη αλλά αποτελεί ευθεία προσβολή στον πελάτη! Πήγα σε αυτά της Παιανίας που αποτελούνται από δυο ανεξάρτητα κτήρια που απέχουν καμιά 50ρια μέτρα. Μπήκα από το ένα και βγήκα -αναγκαστικά- από το άλλο! Και πέρα από τον εξαναγκασμό να περάσεις από όλους τους διαδρόμους -χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να συντομεύσεις τη διαδρομή σου (υπάρχουν χωρίσματα μεταξύ των διαδρόμων), είναι και το πολυδαίδαλο των διαδρόμων που σε κάνουν και χάνεις την αίσθηση του προσανατολισμού και που το σήμα της εξόδου στον επόμενο διάδρομο σε γυρίζει πίσω σε σχέση με την κατεύθυνση που είχες πριν, στερώντας σου ουσιαστικά την δυνατότητα προσανατολισμού. Κάτω από αυτήν την κατάσταση εγώ απορώ, και κάνω κάποιες σκέψεις ! Δεν ξέρω πολλά αλλά αναρωτιέμαι και πολύ θα ήθελα κάποιος ειδήμων να μου εξηγήσει πως αυτού του είδους η διαρρύθμιση έχει πάρει άδεια λειτουργίας για χώρο όπου μπορεί να συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου. Πως αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο -μακρυά από όλο το κόσμο , αλλά αν θέλουμε να το αποφύγουμε πρέπει να το σκεφτούμε πρώτα- σε περίπτωση όπου στο μαγαζί υπάρχει πολύς κόσμος με παιδάκια και ψωνίζει και είναι διασκορπισμένος σε όλο αυτό το μήκος των πολυδαίδαλων διαδρόμων που έχουν μήκος πάνω από 1 -μπορεί και 2χιλιόμετρα- πως θα μπορέσει να εκκενωθεί γρήγορα αυτός όλος ο κόσμος αν υπάρξει άμεση ανάγκη! Και εδώ δεν αναφέρομαι μόνο στο εκκενώσατε το μαγαζί γιατί έπεσε το ρεύμα, μπορεί να είναι κάτι πιο σοβαρό που θα εμποδίζει την όραση και την αναπνοή και θα αποκλείει και κάποιους διαδρόμους, εγκλωβίζοντας ουσιαστικά τους ανθρώπους σε μια εν δυνάμει αδιέξοδη κατάσταση που θέτει σε κίνδυνο την ζωή τους ! Τι θα γίνει τότε ? Απλά θα μιλάμε ότι δεν το φαντάστηκε κανείς ? Πόσο θα κοστίζει τότε η κάθε ανθρώπινη ζωή ? Στη ζυγαριά του κέρδους το καταλαβαίνω ότι ο έχων άμεσο συμφέρον προσπαθεί να βγάλει και από τη μύγα ξύγκι, το θέμα είναι η πολιτεία τι κάνει ? Που είναι οι διέξοδοι διαφυγής από τον υπόγειο λαβύρινθο ? Έχουν υπολογιστεί οι χρόνοι διαφυγής από τους χώρους αυτούς και έχουν βρεθεί επαρκείς για κόσμο που βρίσκεται σε έκτακτο κίνδυνο και ενδεχομένως σε πανικό ? Θα έπρεπε οι υπόγειοι διάδρομοι και χώροι να έχουν αξιοποιηθεί σαν κατάστημα ? Πως μέσα στον πανικό της στιγμής, οι υπεύθυνοι είναι σίγουροι ότι ο πανικόβλητος γονιός που έχει να προστατεύσει ένα ή δυο παιδιά, πως είναι τόσο σίγουροι ότι θα ακολουθήσει αυτό το έστω λίγο που του παρέχει η πρόβλεψη της κατασκευής για να γλυτώσει το κίνδυνο? Πως είναι τόσο σίγουροι ότι η τύχη που έχει μέχρι τώρα προστατεύσει τον κόσμο που γεμίζει αυτά τα μαγαζιά, θα είναι εσαεί παρούσα ? Και αν αυτοί για τον όποιο δικό τους λόγο, είναι σίγουροι, η πολιτεία πώς είναι εξίσου σίγουρη? Αυτά αναριωτιέμαι και ίσως δεν είναι οι μέρες κατάλληλες, ίσως πάλι να είναι οι πιο κατάλληλες . . . ! 9 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Δεκέμβριος 27, 2019 #6723 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 Σ ολα τα μαγαζια τους εχουν αυτο το συστημα πλεον.... Πηγαινα καποιες φορες στο μεγαλο της Θηβων, απ οταν εγινε ετσι δεν ξαναπατησα...οχι γιατι στη στραβη δεν μπορω να φυγω, παιρνεις παραμαζωμα με κλωτσιες τα χωρισματα κ τον υπευθυνο αν τον πετυχεις στο δρομο σου, αλλα γιατι με προσβαλει σαν ανθρωπο η κοπαδοποιηση.... Φταιει λιγο κ ο κοσμος που συνεχιζει να πηγαινει.... 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 27, 2019 #6724 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 Απο το στομα μου το πηρατε και οι δυο.. αυτο σκεφτομουν σημερα. Σε λιγο θα βαλουν και αυτοματους διαδρομους - τσουληθρες να μην καθυστερουν τα "ζωντανα" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 27, 2019 #6725 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 Α στο Ηράκλειο Κρητης δεν ειναι με μονοπατι. Αλλα τα κρητικοπουλα... ριφακια ρε παιδι μου! Καλυτερα το φιδογυριστο Υποσημείωση: ριφακι=κατσικακι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 27, 2019 #6726 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 Εριφια και ριφακια μουουου Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 27, 2019 #6727 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 Μπεεεεεεεε Spoiler Νιαου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Δεκέμβριος 27, 2019 #6728 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 Τον ξέρω προσωπικά τον υπεύθυνο αυτής της κατάστασης, θα τον ρωτήσω αύριο που θα τον δω.Αναμεινατε επί της οθόνης σας... [emoji39]Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 28, 2019 #6729 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 11 hours ago, ronin13 said: Τον ξέρω προσωπικά τον υπεύθυνο αυτής της κατάστασης, θα τον ρωτήσω αύριο που θα τον δω. Αναμεινατε επί της οθόνης σας... Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. Ενδιαφέρον! Περιμένω την απάντησή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 28, 2019 #6730 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Καλημπεεεεεεεεεεεερα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Δεκέμβριος 28, 2019 #6731 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Αυτή τη στιγμή η ώρα είναι 7:33 στη Spoiler https://time.is/el/Puerto_Rico,_Argentina Bom Diaaaaaa, Buen díaaaaaa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 28, 2019 #6732 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 @DEADLAZARUS το σχόλιό μου εδώ, για να μη γεμίζουμε τις αγορές με τέτοια.Τοὺς Λαιστρυγόνας καὶ τοὺς Κύκλωπας,τὸν θυμωμένο Ποσειδῶνα μὴ φοβᾶσαι,τέτοια στὸν δρόμο σου ποτέ σου δὲν θὰ βρεῖς,ἂν μέν᾿ ἡ σκέψις σου ὑψηλή, ἂν ἐκλεκτὴσυγκίνησις τὸ πνεῦμα καὶ τὸ σῶμα σου ἀγγίζει. 1. Ο Λάζαρους δεν κινδυνεύει για λίγες μέρες. Έφτιαξε προβληματάκι στο τηλέφωνο, έχει κάποια περιθώρια κίνησης, μην ανησυχείτε. 2. Ο Λάζαρους βάζει μία μία τις φωτογραφιούλες και δεν ανοίγει νήμα. Όταν του στείλουμε τον Χούμπελ και την τοπική διμοιρία της 7, θα κλαίει και θα λέει για παράγκες. ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ. 3. Να διαβάζετε όλα τα νήματα και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να προστατέψετε άλλα μέλη. @tommybertsen διάβασα πράγματα κι ανησυχώ για σένα. Φωτογραφία από φονικό τσεκούρι (μόνο που την είδα πήγα κι έβαλα οινόπνευμα μήπως κόπηκα, το πήρε για τα Ιμαλάια και καλά) - «Ολιάννα μου ευχαριστώ για τα υπέροχα κουλουράκια σου»- Strangers on a train (crisscross, connect the dots αθώε κι ανυποψίαστε τόμμυ)- Το χρέος μου το έκανα, γύρνα θέση στο γραφείο σου να κάθεσαι με την πλάτη στον τοίχο καλού κακού, περικύκλωσέ το με αρμόνια, πιάνα, ντραμς, ό,τι μπορέσεις- Καλησπέρα 13.43μμ 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 28, 2019 Author #6733 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Μιλάς με γρίφους γέροντα 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 28, 2019 #6734 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος salde έγραψε: @DEADLAZARUS το σχόλιό μου εδώ, για να μη γεμίζουμε τις αγορές με τέτοια.Τοὺς Λαιστρυγόνας καὶ τοὺς Κύκλωπας,τὸν θυμωμένο Ποσειδῶνα μὴ φοβᾶσαι,τέτοια στὸν δρόμο σου ποτέ σου δὲν θὰ βρεῖς,ἂν μέν᾿ ἡ σκέψις σου ὑψηλή, ἂν ἐκλεκτὴσυγκίνησις τὸ πνεῦμα καὶ τὸ σῶμα σου ἀγγίζει. 1. Ο Λάζαρους δεν κινδυνεύει για λίγες μέρες. Έφτιαξε προβληματάκι στο τηλέφωνο, έχει κάποια περιθώρια κίνησης, μην ανησυχείτε. 2. Ο Λάζαρους βάζει μία μία τις φωτογραφιούλες και δεν ανοίγει νήμα. Όταν του στείλουμε τον Χούμπελ και την τοπική διμοιρία της 7, θα κλαίει και θα λέει για παράγκες. ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ. 3. Να διαβάζετε όλα τα νήματα και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να προστατέψετε άλλα μέλη. @tommybertsen διάβασα πράγματα κι ανησυχώ για σένα. Φωτογραφία από φονικό τσεκούρι (μόνο που την είδα πήγα κι έβαλα οινόπνευμα μήπως κόπηκα, το πήρε για τα Ιμαλάια και καλά) - «Ολιάννα μου ευχαριστώ για τα υπέροχα κουλουράκια σου»- Strangers on a train (crisscross, connect the dots αθώε κι ανυποψίαστε τόμμυ)- Το χρέος μου το έκανα, γύρνα θέση στο γραφείο σου να κάθεσαι με την πλάτη στον τοίχο καλού κακού, περικύκλωσέ το με αρμόνια, πιάνα, ντραμς, ό,τι μπορέσεις- Καλησπέρα 13.43μμ Βρε, θ' ανοίξω θέμα. Αφού το είπα. Υπομονή. Καλό απόγευμα σε όλες και όλους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 28, 2019 #6735 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος salde έγραψε: Τοὺς Λαιστρυγόνας καὶ τοὺς Κύκλωπας,τὸν θυμωμένο Ποσειδῶνα μὴ φοβᾶσαι,τέτοια στὸν δρόμο σου ποτέ σου δὲν θὰ βρεῖς,ἂν μέν᾿ ἡ σκέψις σου ὑψηλή, ἂν ἐκλεκτὴσυγκίνησις τὸ πνεῦμα καὶ τὸ σῶμα σου ἀγγίζει. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 28, 2019 #6736 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 4 hours ago, tommybertsen said: Μιλάς με γρίφους γέροντα το λινκ είναι από ταινία ασπρόμαυρη του Χίτσκοκ. Αν δεν την έχεις δει, δες την. Μετά connect the dots... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 28, 2019 #6737 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Παγωμένες καλησπερες! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Δεκέμβριος 28, 2019 #6738 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 για το jumbo που αναφερθηκε πιο πανω. ακριβως τις ιδιες ανυσηχιες και προβληματισμους ειχα κι εγω οταν πηγα στο καταστημα της Πατρας πριν 1 περ. μηνα ! απλα τραγικη κατασταση - σε περιπτωση φωτιας (για να τα λεμε ξεκαθαρα @Seafalco ) απο πχ βραχυκυκλωμα, την επομενη μερα θα μιλαμε για εθνικο πενθος. ψωνισαμε αυτα που θελαμε και μετα ακολουθωντας τις ταμπελες προς τα ταμεια (και την εξοδο φυσικα) βρεθηκαμε να κανουμε γυρους στο χαος! πρωτη φορα ενιωσα αγχος κι ενιωσα αβολα γιατι πηγα για ψωνια σε ενα καταστημα........ περιμενω ,χθες , η πολιτεια να βαλει λουκετο επ αοριστο σ αυτο το κατ' ευφημισμο πολυκαταστημα, μεχρι να γινουν τα δεοντα κι εμεις ν αποκτησουμε καλυτερη καταναλωτικη συνειδηση 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Δεκέμβριος 28, 2019 #6739 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Καλό σου ταξίδι Θάνο μας ! ! ! 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 28, 2019 #6740 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Σεισμός ρεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts