p55 Δεκέμβριος 19, 2019 #6601 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 Η ώρα κοντεύει 2 και ούτε μια καλημέρα.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 19, 2019 #6602 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος eleozz έγραψε: πρόβλημα με τους server της alphabet gmail, google, youtube, etc down για περίπου 1 ώρα κάποιος τράβηξε λάθος καλώδιο Από περιέργεια, από δίκτυο ποιού παρόχου είχες πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 19, 2019 #6603 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 (edited) πριν 41 λεπτά, το μέλος p55 έγραψε: Αν τολμάς φάε κουραμπιέ χωρίς πιατάκι/χαρτοπετσέτα πάνω από το mousepad. Καλά εύκολο καθάρισμα έχει ένα mousepad - το ρίχνεις στη μπανιέρα - χλιαρό νερό προς παγωμένο ελαφρά - σφουγγαρακι για τα πιάτα - σαπούνι χωρίς έλαια μέσα κλπ χρειάζεται - με κυκλικές κινήσεις τρίβεις απαλά την επιφάνεια από το μαλακό όχι το πράσινο - ξεπλένεις καλά με το πιστολάκι - το αφήνεις έξω το βράδυ ή αν έχει υγρασία πρωί πριν βγει ο πολύς ήλιος - ΔΕΝ το απλώνεις σε καλοριφέρ ή σε ζεστά μέρη για να στεγνώσει. Χαλάει η υφή. Εγώ αυτή τη διαδικασία ακολουθώ. Σαν καινούριο μετά. 3 χρόνια κοντεύω με ενα Cooler master pad Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19, 2019 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 19, 2019 #6604 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 22 minutes ago, SpirosKGR said: Καλά εύκολο καθάρισμα έχει ένα mousepad - το ρίχνεις στη μπανιέρα - χλιαρό νερό προς παγωμένο ελαφρά - σφουγγαρακι για τα πιάτα - σαπούνι χωρίς έλαια μέσα κλπ χρειάζεται - με κυκλικές κινήσεις τρίβεις απαλά την επιφάνεια από το μαλακό όχι το πράσινο - ξεπλένεις καλά με το πιστολάκι - το αφήνεις έξω το βράδυ ή αν έχει υγρασία πρωί πριν βγει ο πολύς ήλιος - ΔΕΝ το απλώνεις σε καλοριφέρ ή σε ζεστά μέρη για να στεγνώσει. Χαλάει η υφή. Εγώ αυτή τη διαδικασία ακολουθώ. Σαν καινούριο μετά. 3 χρόνια κοντεύω με ενα Cooler master pad Aν περιέγραφες έτσι και τη συνταγή για τους κουραμπιέδες θα είχε απόλυτη επιτυχία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 19, 2019 #6605 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος acct έγραψε: Αν δεν ακούσουμε τίποτα στο αστυνομικό δελτίο και μετά το μένσιο, όσοι κατοικείτε στα πέριξ της Wellview ξεκινήστε να ψάχνετε τα φρεάτια για ένα πτώμα. Απλά δεν ξέρω τίνος... Θα είναι πασπαλισμένο με άχνη, επομένως δεν θ' αναγνωρίζεται. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 19, 2019 #6606 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 εδώ και μέρες κατάλαβα ότι μεγάλωσα αρκετά... Εχω παραλάβει ένα σωρό δώρα για τον διαγωνισμό και το μόνο που σκέφτηκα μόλις τα παρέλαβα, είναι σε ποιο ντουλάπι να τα πετάξω για να μην είναι στα πόδια μου... Μερικά χρόνια πριν θα καθόμουν και θα τα κοιτούσα, θα διάβαζα κανα Spec, θα έβλεπα κανα βιντεάκι στο youtube, Θα διάβαζα κάνα review Πφφφφφφφφφφφ Γεράματα.......... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 19, 2019 #6607 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος p55 έγραψε: Η ώρα κοντεύει 2 και ούτε μια καλημέρα.... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Δεκέμβριος 19, 2019 #6608 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 πριν 14 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Άμα το θέτεις έτσι αλλάζει το πράγμα... Φχαριστώ πάρα πολύ. Γεια σου Καλημέρα. Γεια σου καλή νύχτα. Γεια σου καλή νότσες. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 19, 2019 #6609 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: εδώ και μέρες κατάλαβα ότι μεγάλωσα αρκετά... Εχω παραλάβει ένα σωρό δώρα για τον διαγωνισμό και το μόνο που σκέφτηκα μόλις τα παρέλαβα, είναι σε πιο ντουλάπι να τα πετάξω για να μην είναι στα πόδια μου... Μερικά χρόνια πριν θα καθόμουν και θα τα κοιτούσα, θα διάβαζα κανα Spec, θα έβλεπα κανα βιντεάκι στο youtube, Θα διάβαζα κάνα review Πφφφφφφφφφφφ Γεράματα.......... Αυτογνωσία πάνω απ όλα 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 19, 2019 #6610 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: εδώ και μέρες κατάλαβα ότι μεγάλωσα αρκετά... Εχω παραλάβει ένα σωρό δώρα για τον διαγωνισμό και το μόνο που σκέφτηκα μόλις τα παρέλαβα, είναι σε ποιο ντουλάπι να τα πετάξω για να μην είναι στα πόδια μου... Μερικά χρόνια πριν θα καθόμουν και θα τα κοιτούσα, θα διάβαζα κανα Spec, θα έβλεπα κανα βιντεάκι στο youtube, Θα διάβαζα κάνα review Πφφφφφφφφφφφ Γεράματα.......... Say no more! ΕΓΩ ειμαι εδω για σενα πμ διευθυνση και σε απαλλασω απο αυτο το βαρος! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 19, 2019 #6611 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 Θα στειλεις κ κουριερ να πακεταρει; βαριεμαι το πακεταρισμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 19, 2019 #6612 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 Φτιάχνω κάτι ντουλάπια, μεγάλα και ευρύχωρα. Στείλε ό,τι θέλεις και θα τα βολέψω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 19, 2019 #6613 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Φτιάχνω κάτι ντουλάπια, μεγάλα και ευρύχωρα. Στείλε ό,τι θέλεις και θα τα βολέψω. Δεν εμπιστεύομαι οτιδήποτε ματώνει για πέντε μέρες και δε πεθαίνει και δικηγόρο που φτιάχνει ευρύχωρες ντουλάπες. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 19, 2019 #6614 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 πριν 52 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Δεν εμπιστεύομαι οτιδήποτε ματώνει για πέντε μέρες και δε πεθαίνει και δικηγόρο που φτιάχνει ευρύχωρες ντουλάπες. Ποτε ματωσε ο Deadlazarus και δεν το καταλαβα; Μία ώρα πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: Θα στειλεις κ κουριερ να πακεταρει; βαριεμαι το πακεταρισμα στην πλατη θα τα παρω μη σκοτιζεσαι εσυ, ακουσα οι κουριερ τσεκουρωνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 19, 2019 Author #6615 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 πριν 10 ώρες, το μέλος Seek & Find έγραψε: Χαρηκα που σε γνωρισα.. η καλημερα μου κυματιζει μεσιστια ρααααααααααααα Δεν την ξέρετε καλά την @Olianna. She doesn't give a shite. Εγώ θα τα καθαρίσω αφού 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olianna Δεκέμβριος 19, 2019 #6616 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 Παιδιά, είναι ζωντανός! Εγώ πάλι αι ντοντ γκιβ ε φλαινγκ σιτ που λέμε και στο χωριό μου! Ο ίδιος θα βάλει σκούπα 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 19, 2019 #6617 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος Olianna έγραψε: Ο ίδιος θα βάλει σκούπα Ενός λεπτού σιγή για έναν γενναίο κουραμπιέ.. πριν 3 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε: Δεν εμπιστεύομαι οτιδήποτε ματώνει για πέντε μέρες και δε πεθαίνει και δικηγόρο που φτιάχνει ευρύχωρες ντουλάπες. Τι είμαι, κατσαρίδα; 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 20, 2019 #6618 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2019 Καλημέρα. Υπάρχει εφαρμογή στην Πειραιώς να πάρεις νούμερο ηλεκτρονικά όπως στην εθνική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 20, 2019 #6619 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2019 Καλημέρα. Σήμερα, οι γυναίκες μου (δεν έχω χαρέμι, ψυχραιμία) θα φτιάξουν τα πρώτα μελομακάρονα. Η κορούλα μου ετοιμάζει σπέσιαλ μελομακάρονο για τον μπαμπάκα της, ήτοι θα βάλει μέσα μακρόνια (μακαρόνια), πιπέρι και αλάτι. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω... 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 20, 2019 #6620 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2019 (edited) Καλου κακου παρε ενα μαλοξ.. περηφανε χαζομπαμπανα τη χαιρεσαι Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 20, 2019 από Seek & Find 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts