Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Οκτώβριος 24, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5921 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2019 @astrolabos 6 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 24, 2019 #5922 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2019 τον έχουν περικυκλώσει από παντού. Χωρίς να έχω δει το mention που του έκανες, αυτόν σκέφτηκα μόλις είδα την φωτογραφία. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Οκτώβριος 25, 2019 #5923 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2019 Καλησπερίζω, Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να συνδέσω Switch με Switch; (για να μην ανοίγω νέο θέμα) Υπάρχει κάποιος περιορισμός; Οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δεύτερο Switch θα καθυστερούν για παράδειγμα να πάρουν IP; Ευχαριστώωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 25, 2019 #5924 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2019 Σε ρυθμό "Φωτιά με φωτιά" τραγούδα "Switch με switch" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 25, 2019 #5925 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2019 26 minutes ago, trib said: Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να συνδέσω Switch με Switch; Μπορείς. 26 minutes ago, trib said: Υπάρχει κάποιος περιορισμός; Ναι, να έχεις ανοίξει θέμα. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 25, 2019 #5926 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος trib έγραψε: (για να μην ανοίγω νέο θέμα) 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 26, 2019 #5927 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε: Let's summon it with a proper spell. Α powerfull one. Even for me. OMNIBUS DIE ENIM BONA! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 26, 2019 #5928 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Ουυυυυ, 666. Ουυυ.... Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 26, 2019 #5929 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Η που οι τεχνικοι του ΟΤΕ για νεα σύνδεση δεν θα ερχονται καθολου, ή που θα ερχονται Σάββατο, μεσα σε τριήμερο αξημέρωτα.... Καλημέρα...! 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Οκτώβριος 26, 2019 #5930 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Καλό τριήμερο! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 26, 2019 #5931 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Καλημερα και χρονια πολλα Μητσοι!!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση trib Οκτώβριος 26, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5932 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Πέμπτη βράδυ έζησα νομίζω ένα από τα χειρότερα παρολίγον τροχαία ατυχηματα. Σαν οδηγός είμαι 95% ήρεμος και κοιτάω συνέχεια τι γίνεται. Αφηνω αποστάσεις και Άγιος ο θεός. Πεμπτη βράδυ λοιπόν κατεβαίνω τον Κηφισό. Πολύ κίνηση στους δρόμους. Από το ύψος της Μεταμορφωσης. Κλασσική διαδρομή λόγω δουλειάς κατεβαίνω για το σπίτι. Εκείνη την ημέρα κιόλας το μεσημέρι είχε τουμπαρει φορτηγό κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού και είχε δεκάδες χιλιόμετρα ουρά. Φτάνοντας στα ΚΤΕΛ λοιπόν προς Πειραιά, οποίος περνάει γνωρίζει, ανοίγουν δύο επιπλέον λωρίδες στα αριστερά για αυτούς που είτε θέλουν να πάνε στα ΚΤΕΛ είτε να πάνε προς Λ. Αθηνών. Εγώ βρίσκομαι στην αριστερή λωρίδα και βρίσκομαι 300 μέτρα περίπου πριν τη γέφυρα που περνάει πάνω από τον Κηφισό. Δηλαδή ακριβώς όπως στην εικόνα παρακάτω. Από πίσω μου ήταν ένα μαύρο Seat Ibiza το οποίο οδηγούσε γυναίκα νομίζω δεν πρόλαβα να δω καλά το οποίο αυτοκίνητο ήταν φουλ φορτωμένο μέσα με πράγματα. Καθως βρίσκεται πίσω μου κάνει αριστερά για να μπει στο φανάρι που βλέπετε στη φωτογραφία. Αλλά τελικά αλλάζει γνώμη και προσπαθεί να κάνει πάλι δεξιά αλλά ταυτόχρονα προσπερνώντας εμένα. Να μπει δλδ μπροστά μου πριν τελειώσει ο δρόμος της. Λοιπόν δεν είδε τπτ. Ερχόταν κατά πάνω μου με 100 χιλιόμετρα και εγώ γενικά που προσέχω δεν την/τον είδα ποτέ. Τελευταίο δευτερόλεπτο πριν πέσει επάνω μου, πήγαινα με 90 εγώ, πέφτω στα φρένα κάνω και ελάχιστα δεξια, αν ήταν μηχανή δίπλα θα τον είχα χτυπήσει σίγουρα, abs,tcs,act, όλα να δουλεύουν στο κόκκινο. Αλαρμ να ανάβουν από μόνα τους και τέτοια. Οι άλλοι από πίσω να πέφτουν και αυτοί στα φρένα να μου δίνουν χώρο να μην πέσω επάνω τους. Ένας χαμός από το πουθενά. Το αμάξι άριστο. Όσοι θα θυμάστε ρωτούσα για τα λάστιχα πριν λίγο καιρό. Που κοντεύουν 4 χρόνια. Το αυτοκίνητο δεν πήγε πουθενά. Το έλεγξα πολύ εύκολα. Έχω ένα Seat Ibiza FR του 2016. Ούτε να κορναρω δεν πρόλαβα από το φόβο μου. Χωρίς πλάκα φοβήθηκα. Σπανια έχω βρεθεί σε τέτοια περιστατικά. Πατάω λίγο γκάζι να τον προλαβω, τον προλαβαίνω στο πολύ χαλαρό και του ανάβω τέρμα τα φωτα. Από πίσω στο κάθισμα έβλεπα ένα μικρό παιδί που με κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα. Το πολύ 15 ετών. Σβήνω τα φώτα και αντί να κοιτάξει να πει μια συγγνώμη βγάζοντας ένα χέρι κάτι κάνει δύο σφήνες στους μπροστά για να ξεφύγει. Θέλω να πιστεύω το έκανε λόγω πανικού και ευθυνοφοβιας. Επιτόπου παίρνω το 100 δηλώνω τα πάντα πινακίδες κτλ δίνω στοιχεια και ενημερώνω ότι θα κάνω μήνυση αν τον βρουν. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που πραγματικά με έσωσε. Το αμάξι, τα χέρια μου, οι άλλοι που φρεναραν ενστικτωδώς, το ότι δεν είχα μηχανή δίπλα μου. Αυτό που ξέρω είναι οτι για ένα δύο δευτερόλεπτα θα με διαβάζατε στις ειδήσεις. 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 26, 2019 #5933 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 Τελος καλο ολα καλά με το τηλεφωνο και την νεα γραμμη. Αν εξαιρεσεις τον τεχνικο που ηρθε μες την κ@υλα και την ορεξη για κουβεντολοι.... 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 26, 2019 #5934 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Let's summon it with a proper spell. Α powerfull one. Even for me. OMNIBUS DIE ENIM BONA! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Οκτώβριος 26, 2019 #5935 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 @trib Αφού κάνεις κάθε μέρα τη διαδρομή, γνωρίζεις(?) τι συνθήκες επικρατούν. Οι περισσότεροι αδιαφορούν για τις συνέπειες της οδήγησης τους και κοιτάνε μόνο την πάρτη τους και πώς να καλύψουν τον ποπό τους αν γίνει στραβή. Πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου. Όσον αφορά την ενημέρωση προς την τροχαία, συγγνώμη που σε απογοητεύω αλλά -όλο αυτό που περιέγραψες- εφόσον δεν διαπιστώθηκε από όργανο, είναι σαν να μη συνέβη. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 26, 2019 #5936 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 (edited) @astrolabos Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 26, 2019 από Rusty_Cookie Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 26, 2019 #5937 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2019 7 hours ago, Simon said: Όσον αφορά την ενημέρωση προς την τροχαία, συγγνώμη που σε απογοητεύω αλλά -όλο αυτό που περιέγραψες- εφόσον δεν διαπιστώθηκε από όργανο, είναι σαν να μη συνέβη. Έχω βίντεο που δείχνει από την αρχή μέχρι το τέλος την αξιωματικό υπηρεσίας να συντάσσει την αναφορά: Δυστυχώς, και βίντεο να έχεις, αν δεν υπάρχει σύγκρουση ή ειδικά τραυματισμός, δύσκολα θα ασχοληθεί κανείς. Μη σου πω ότι μπορεί να βρεις και τον μπελά σου, αν είναι δικό σου το βίντεο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 27, 2019 #5938 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2019 Παιδιά υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί το Xbox Elite Controller σε pc; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Οκτώβριος 28, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5939 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2019 Καλημερα κ χρονια πολλα 7 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 28, 2019 #5940 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2019 Φόρος τιμής στο "αίμα που μας δόθηκε" : Καλημέρα ! 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts