acct Ιούλιος 20, 2019 #4761 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2019 Στο πισί είναι όλα σωσμένα (και κράτησα και το recovered). Εκεί που πρέπει να ανέβουν, όμως... κλικ-κλικ και copy-paste μέχρι τελικής πτώσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Ιούλιος 20, 2019 #4762 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος acct έγραψε: ο μικρός έχει πυρετό Κυκλοφορεί ίωση τελικά, την πέρασαν πολλοί γνωστοί και σήμερα κι εμείς. Ανέβασε 38.7 και τώρα υπομονή να τον πιάσει το αντιπυρετικό. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Ιούλιος 21, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #4763 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2019 (edited) πριν 19 ώρες, το μέλος acct έγραψε: Στο πισί είναι όλα σωσμένα (και κράτησα και το recovered). Εκεί που πρέπει να ανέβουν, όμως... κλικ-κλικ και copy-paste μέχρι τελικής πτώσης. Eμένα με το μπλακαουτ του σεισμού είχε μη αποθηκευμένη δουλειά ~3 ωρών. Στο Vim, σε Linux. Φιλάκια. ...έκανα κάτι αλλαγές και δεν είχα κάνει w γιατί έχω το χαζό συνήθειο του wq. Σε άλλα νέα, Spoiler Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 21, 2019 από Rusty_Cookie 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 21, 2019 Author #4764 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2019 πριν 8 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Eμένα με το μπλακαουτ του σεισμού είχε μη αποθηκευμένη δουλειά ~3 ωρών. Στο Vim, σε Linux. Φιλάκια. ...έκανα κάτι αλλαγές και δεν είχα κάνει w γιατί έχω το χαζό συνήθειο του wq. Σε άλλα νέα, Reveal hidden contents 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση trib Ιούλιος 21, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #4765 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2019 Off topic mode on. Να κάνω μια διαπιστευση που ήθελα να γράψω αρκετό καιρό. Προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου τέλειο ούτε καν κοντά σε αυτό. Με ονομάζω κάτι καλύτερο από "μέσο χρήστη". Και γενικά σαν άνθρωπος είμαι δύσκολος. Έπειτα από τον mini πρόλογο και έχοντας παρακολουθήσει χρόνια διαφορά forum και κοινότητες όπως και τους ανθρώπους που τις αποτελούν, θεωρώ το TheLab την καλύτερη που έχω λάβει εγω προσωπικά μέρος. Και η αλήθεια είναι ότι έχω ξεκινήσει σε forums 20 χρόνια πριν από εποχές CounterStrike που το forum ήταν η καθημερινότητα μας. Σπάνια έχεις ανθρώπους που ελάχιστα σε γνωρίζουν να προσπαθούν να σε βοηθήσουν όσο παράξενη η δύσκολη είναι η απορία σου. Οπότε οφείλω να γραψω, αν και άργησα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διαχειριστική ομάδα και φυσικά σε όλους τους χρήστες που βρίσκονται εδώ για εμένα και για όλους μας. Off topic mode off. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση astrolabos Ιούλιος 21, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #4766 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2019 πριν 5 λεπτά, το μέλος trib έγραψε: Off topic mode on. Να κάνω μια διαπιστευση που ήθελα να γράψω αρκετό καιρό. Προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου τέλειο ούτε καν κοντά σε αυτό. Με ονομάζω κάτι καλύτερο από "μέσο χρήστη". Και γενικά σαν άνθρωπος είμαι δύσκολος. Έπειτα από τον mini πρόλογο και έχοντας παρακολουθήσει χρόνια διαφορά forum και κοινότητες όπως και τους ανθρώπους που τις αποτελούν, θεωρώ το TheLab την καλύτερη που έχω λάβει εγω προσωπικά μέρος. Και η αλήθεια είναι ότι έχω ξεκινήσει σε forums 20 χρόνια πριν από εποχές CounterStrike που το forum ήταν η καθημερινότητα μας. Σπάνια έχεις ανθρώπους που ελάχιστα σε γνωρίζουν να προσπαθούν να σε βοηθήσουν όσο παράξενη η δύσκολη είναι η απορία σου. Οπότε οφείλω να γραψω, αν και άργησα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διαχειριστική ομάδα και φυσικά σε όλους τους χρήστες που βρίσκονται εδώ για εμένα και για όλους μας. Off topic mode off. 4 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 21, 2019 #4767 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2019 "διαχειριστική ομάδα και φυσικά σε όλους τους χρήστες" Ειπε το παιδι εσυ τι χαρικες; Δεν ειπε Χνουδωτη Αστραναποδη Μπαλιτσα της ΑγαπηΣ (ΧΑΜΑΣ) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 21, 2019 #4768 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2019 Αυτό εννοείται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 21, 2019 #4769 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 21, 2019 #4770 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2019 Γι'αυτο το εβαλα στην παρενθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 22, 2019 #4771 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2019 KΑLΗΜΕΡΑ & KALH EBDOMADA.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 22, 2019 #4772 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2019 πριν 38 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε: KΑLΗΜΕΡΑ & KALH EBDOMADA.... https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/axzxxnb_460svvp9.webm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 22, 2019 #4773 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2019 Καλημερα ρρρρρει! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 22, 2019 #4774 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2019 Καλημέρες! Καλή βδομάδα! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 22, 2019 #4775 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Ιούλιος 22, 2019 #4776 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2019 πριν 14 ώρες, το μέλος trib έγραψε: Off topic mode on. Να κάνω μια διαπιστευση που ήθελα να γράψω αρκετό καιρό. Προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου τέλειο ούτε καν κοντά σε αυτό. Με ονομάζω κάτι καλύτερο από "μέσο χρήστη". Και γενικά σαν άνθρωπος είμαι δύσκολος. Έπειτα από τον mini πρόλογο και έχοντας παρακολουθήσει χρόνια διαφορά forum και κοινότητες όπως και τους ανθρώπους που τις αποτελούν, θεωρώ το TheLab την καλύτερη που έχω λάβει εγω προσωπικά μέρος. Και η αλήθεια είναι ότι έχω ξεκινήσει σε forums 20 χρόνια πριν από εποχές CounterStrike που το forum ήταν η καθημερινότητα μας. Σπάνια έχεις ανθρώπους που ελάχιστα σε γνωρίζουν να προσπαθούν να σε βοηθήσουν όσο παράξενη η δύσκολη είναι η απορία σου. Οπότε οφείλω να γραψω, αν και άργησα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διαχειριστική ομάδα και φυσικά σε όλους τους χρήστες που βρίσκονται εδώ για εμένα και για όλους μας. Off topic mode off. Aυτό που λατρεύω εγώ στο thelab είναι η πολύπλευρη γνώση που μπορώ να βρώ. Κι αυτό επειδή μεγαλώνοντας, έσβησε το πάθος για pc και oc. Δηλαδή σε ένα φόρουμ με αυτοκίνητα βρίσκεις γενικά πληροφορίες για αυτοκίνητα, αντίστοιχα σε ένα φόρουμ μαγειρικής που λέει ο λόγος κ.ο.κ. Εδώ, ακόμα και συμβουλές για δόλωμα αστακού αν ρωτήσω, κάτι θα βρω Νταξ θα με πικάρουν λίγο αλλά στο τέλος θα βοηθήσουν 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 22, 2019 #4777 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2019 πριν 11 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 22, 2019 #4778 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2019 Help... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούλιος 22, 2019 #4779 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2019 καλησπερα! ............και καλημερα ,καληνυχτα , χαιρεστε, καλο μηνα ,καλη βδομαδα! απο εδω και περα ο γνωστος καλαματιανος αντμινιστρατορας παραδιδει τα οπλα ! ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 23, 2019 #4780 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2019 Καλημέρα, Ταλιμπάν της καλημέρας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts