tommybertsen Ιούνιος 23, 2019 Author #4521 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2019 Idk. Μάλλον cockroaches allowed (while dogs are not ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Ιούνιος 24, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #4522 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2019 Καλημέρα. Σας το υποσχέθηκα, οπότε ακολουθεί το πόνημά μου για τις εκλογές. Έχοντας οριστεί δικαστικός αντιπρόσωπος σε 5 εκλογικές αναμετρήσεις, μπορώ να υποστηρίξω, με σιγουριά, τα εξής: 1)Είμαστε λαός γερόντων. 6-7 στους 10 είναι ηλικιωμένοι/μεσήλικες/ υπέργηροι. 2)Η πίστη μου στο δικαίωμα της καθολικής ψήφου έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα. 3)Πολλοί ή είναι ηλίθιοι, ή έχουν πρόβλημα κατανόησης απλών εννοιών και διαδικασιών, ή αδυνατούν να συγκεντρωθούν, ή όλα αυτά μαζί. Α)-Δεν βάζετε σταυρό και δεν υπάρχει στυλό στο παραβάν, ώστε να μην μπερδεύεστε. Εντάξει; -Εντάξει. 2 λεπτά αργότερα... -Πού είναι το στυλό; Β)-Θέλω να ψηφίσω εκτός παραβάν, πειράζω κανέναν; Γ)-Α, έχει αυτοκόλλητη ταινία ο φάκελος; Δεν το ήξερα/είχα δει. Δ)-Μου έπεσαν τα ψηφοδέλτια (δις). Να πάρω άλλα; Ε)-Έλα, μωρέ. Γιατί να περιμένω ενώ έχω έτοιμο τον φάκελο; ΣΤ)-Πού είναι ο φάκελος; -Τον έριξα στην κάλπη. -Ποια κάλπη, κύριέ μου; Εδώ είναι η κάλπη. Μπροστά σας. -Α, τον έριξα στη μαύρη σακούλα μέσα στο παραβάν. 4)Ηλεκτρονική ψηφοφορία/δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες κατοίκους του εξωτερικού χθες. Απαραίτητος όρος για την επιβίωσή μας, αφήστε που θα γλιτώσουν και τα καημένα τα δεντράκια. 5)Η διαδικασία είναι αναχρονιστική. Είμαστε γραφιάδες του κράτους, καθώς πρέπει να συμπληρώσουμε ένα σωρό βιβλία χωρίς λόγο. 6)Ναι στην πληρωμή των μελών της εφορευτικής επιτροπής. Επιτελούν σημαντικό έργο και πρέπει αυτό ν' αναγνωριστεί. 13 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Ιούνιος 24, 2019 #4523 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2019 πριν 20 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Α)-Δεν βάζετε σταυρό και δεν υπάρχει στυλό στο παραβάν, ώστε να μην μπερδεύεστε. Εντάξει; -Εντάξει. 2 λεπτά αργότερα... -Πού είναι το στυλό; Β)-Θέλω να ψηφίσω εκτός παραβάν, πειράζω κανέναν; Γ)-Α, έχει αυτοκόλλητη ταινία ο φάκελος; Δεν το ήξερα/είχα δει. Δ)-Μου έπεσαν τα ψηφοδέλτια (δις). Να πάρω άλλα; Ε)-Έλα, μωρέ. Γιατί να περιμένω ενώ έχω έτοιμο τον φάκελο; ΣΤ)-Πού είναι ο φάκελος; -Τον έριξα στην κάλπη. -Ποια κάλπη, κύριέ μου; Εδώ είναι η κάλπη. Μπροστά σας. -Α, τον έριξα στη μαύρη σακούλα μέσα στο παραβάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 24, 2019 #4524 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2019 Όπως έχω καταλάβει κι εγώ από το 2017 που ξαναγύρισα, είναι καθυστερημένοι. Το βλέπω και το επιβεβαιώνω κάθε μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 24, 2019 #4525 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2019 2,3 : Οι μεγαλύτερες πληγές αυτής της χώρας.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 24, 2019 #4526 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2019 (edited) Σήμερα, εκεί που πήγα να βγάλω λεφτά. Κυρία πελαγωμένη μιλάει στο κινητό: 1. "Έχω πελαγώσει. Ακόμα και την πρώτη σελίδα, με τα προσωπικά μου στοιχεία δεν καταλαβαίνω να τη συμπληρώσω." 2. "Και τους είπα (σε κάποιο δικό της πρόσωπο αναφέρεται) ότι πρέπει να έχω φωτοτυπία το τάδε χαρτί και δεν το πήρα". I rest my case. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 24, 2019 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 25, 2019 #4527 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2019 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 26, 2019 #4528 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2019 πριν 8 ώρες, το μέλος eleozz έγραψε: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 26, 2019 #4529 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2019 Καλημερα σας! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 26, 2019 #4530 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2019 Βρισκεις ταξι με τη μια χωρις να περιμένεις στον ηλιο. Λες μωρε μπραβο τυχη!! Μπαινεις μεσα και διαπιστώνεις οτι ειναι ο πιο αγαρμπος οδηγος εβερ. Νιωθω οτι θελω ζωνη στο πισω καθισμα σε καθε φρενάρισμα για να μη φαω τα μούτρα μου στο μπροστινο. Και μεσα σε ολα αυτα και ενω εισαι επι της βουλιαγμενης, βγαζει κ το κινητο να κοιταει κ λιγο το fb. Ελεος ρε πουστη μου! 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 26, 2019 #4531 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2019 πριν 5 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Βρισκεις ταξι με τη μια χωρις να περιμένεις στον ηλιο. Λες μωρε μπραβο τυχη!! Μπαινεις μεσα και διαπιστώνεις οτι ειναι ο πιο αγαρμπος οδηγος εβερ. Νιωθω οτι θελω ζωνη στο πισω καθισμα σε καθε φρενάρισμα για να μη φαω τα μούτρα μου στο μπροστινο. Και μεσα σε ολα αυτα και ενω εισαι επι της βουλιαγμενης, βγαζει κ το κινητο να κοιταει κ λιγο το fb. Ελεος ρε πουστη μου! πριν 3 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Καλημερα σας! 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Ιούνιος 26, 2019 #4532 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2019 @karmen1983 Καποιο βραδυ που ειχαμε βγει μοναστηρακι, περασε η ωρα και πηραμε ταξι να γυρισουμε επειδη ηταν εγκυος τοτε η γυναικα. Πηρε ο ταξιτζης την 3ης σεπτεμβριου και επειδη ηταν αδειος ο δρομος το παταει αλλα αναβει το πρωτο φαναρι στη χαλκοκονδυλη πορτοκαλι. Για οποιον ξερει το δρομο καταλαβαινει τι εννοω. Μην τα πολυλογω, περασαμε ΟΛΑ τα φαναρια μεχρι την αγιου μελετιου με κοκκινο, ο ταξιτζης να τραγουδαει μαζι με το ραδιο και εμεις να εχουμε βαλει ζωνες πισω και να κραταμε την αναπνοη μας. Δεν του ειπα τιποτα για να μην γινει trigger και ψαχνομαστε μεσα στη νυχτα 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 27, 2019 #4533 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2019 Καλημέρα σε όλη τη κομπανία. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 27, 2019 #4534 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2019 πριν 18 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε: Καλημέρα σε όλη τη κομπανία. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 27, 2019 #4535 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2019 πριν 51 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε: Καλημέρα σε όλη τη κομπανία. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούνιος 27, 2019 #4536 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2019 σου - τιενννν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιούνιος 27, 2019 #4537 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2019 Στο καλυτερο γλεντι παντως που εχω παει ηταν σε γαμο Ρομα οταν ειχαν ακομα καταυλισμο διπλα στα ΕΛΠΕ για τους γνωστες.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούνιος 27, 2019 #4538 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2019 Καλησπέρες 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 27, 2019 #4539 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2019 Α δε σας είπα, σας είπα? 0ΚΣ και 10 μερούλες, οι πρώτες διακοπές. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 28, 2019 #4540 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2019 Την άλλη Παρασκευή, μπαίνουμε στο πλοίο (θα πάρουμε το αυτοκίνητό μας) και πάμε στη Λήμνο. Διορίστηκα δικαστικός αντιπρόσωπος στο Ρουσσοπούλι. Ευκαιρία για τη μικρούλα μας να κάνει τα μπάνια της στις υπέροχες παραλίες του νησιού (ποιες εκλογές τώρα). Έχουμε πάει και παλαιότερα στο νησί με τη γυναίκα μου, πριν παντρευτούμε, οπότε τα ξέρουμε τα κατατόπια. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν θα μπορέσουμε να πάμε εκ νέου στο σπήλαιο του Φιλοκτήτη και να κολυμπήσουμε στα υπέροχα νερά εκεί. Δυστυχώς, δεν είναι μέρος για παιδάκια. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts