Lakisss Απρίλιος 7, 2019 #3901 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2019 (edited) Ξέρει κανείς τι παίζει με μια έκτακτη εισφορά του εφκα που πρέπει να πληρωθεί μέχρι αύριο; Έγινε αναπροσαρμογή προς τα πάνω. Αν και λέει ότι με πάγια εντολή τα παίρνουν μέχρι 04/04 δεν τα τράβηξαν. Να το πληρώσω manual; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2019 από Lakisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 7, 2019 #3902 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2019 Λογικά θα γνωρίζει ο @GriGaS αλλά δε γνωρίζω κάτα πόσο θα το δει με τα τρεχάματα που θα έχει από εδώ και στο εξής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 7, 2019 #3903 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Lakisss έγραψε: Ξέρει κανείς τι παίζει με μια έκτακτη εισφορά του εφκα που πρέπει να πληρωθεί μέχρι αύριο; Έγινε αναπροσαρμογή προς τα πάνω. Αν και λέει ότι με πάγια εντολή τα παίρνουν μέχρι 04/04 δεν τα τράβηξαν. Να το πληρώσω manual; Ναι ριχτο να τελειώνεις. Εγώ το πληρωσα με το που έσκασε μαζί με την εισφορά του ιανουαρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 7, 2019 #3904 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2019 15 minutes ago, Rusty_Cookie said: Ναι ριχτο να τελειώνεις. Εγώ το πληρωσα με το που έσκασε μαζί με την εισφορά του ιανουαρίου. Ναι, πλήρωσέ το και θα τα τραβήξουν και αυτοί μετά, μην ανησυχείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 7, 2019 #3905 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2019 πριν 8 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: Ναι, πλήρωσέ το και θα τα τραβήξουν και αυτοί μετά, μην ανησυχείς! Tα εκτακτα/αναδρομικά δε τα τραβανε. Τουλαχιστο σε μενα δε συμβαίνει αυτό. Επίσης, ότι έξτρα τραβάνε, το τσεπώνουν ως μπονους, γι αυτό καλύτερα να σου βγεί ληξιπρόθεσμο και να πληρώσεις τόκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 8, 2019 #3906 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε: Ξέρει κανείς τι παίζει με μια έκτακτη εισφορά του εφκα που πρέπει να πληρωθεί μέχρι αύριο; Έγινε αναπροσαρμογή προς τα πάνω. Αν και λέει ότι με πάγια εντολή τα παίρνουν μέχρι 04/04 δεν τα τράβηξαν. Να το πληρώσω manual; Τέτοια λέγε μου... Να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα. Άει στο διάολο, Ε.Φ.Κ.Α. (αντί καλημέρας), καλημέρα και καλή εβδομάδα στους υπόλοιπους. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 8, 2019 #3907 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2019 πριν 12 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Άει στο διάολο, Ε.Φ.Κ.Α. (αντί καλημέρας) 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 8, 2019 #3908 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2019 Μόλις τώρα, το μέλος astrolabos έγραψε: Το άλλο gif θέλω. Αυτό με το ''let the hate flow through you''... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 8, 2019 #3909 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Το άλλο gif θέλω. Αυτό με το ''let the hate flow through you''... Admin's response https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/abMP7zX_460svvp9.webm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Απρίλιος 8, 2019 #3910 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2019 Καλημέρα. Κοντεύουμε. (έπεσαν λίγο ακόμη οι μέρες) 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Απρίλιος 8, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #3911 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2019 Καλημέρες 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 8, 2019 #3912 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Άει στο διάολο, Ε.Φ.Κ.Α. Εμ... έτσι θα είμαστε όμως μεγαλοσυνταξιούχοι στα γεράματα. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Απρίλιος 8, 2019 #3913 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2019 Τραβάνε μόνο για τον κωδικό πληρωμης που έχεις δηλώσει. Εάν έκτακτο εννοείς τα αναδρομικά από την εκκαθάριση 2017 κοίτα τι κωδικό πληρωμής έχουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 9, 2019 #3914 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2019 Τα νεύρα μου. Μπήκα στον εφκα πριν μέρες, είδα την οφειλή και έλεγε ότι θα γινόταν πληρωμή μέσω πλάγιας εντολής την 04/04. Έχει πάει 8 ο μήνας μεσημέρι (τελευταία μέρα), και λέω κάτσε να το πληρώσω manual μην βγει εκπρόθεσμο. Σήμερα βλέπω ότι μπήκαν μετά και πήραν και αυτοί, έτσι πληρώθηκε δύο φορές. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Απρίλιος 9, 2019 #3915 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2019 Δεν μπορει να γινει κατι να τα παρεις πισω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 9, 2019 #3916 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Lakisss έγραψε: Τα νεύρα μου. Μπήκα στον εφκα πριν μέρες, είδα την οφειλή και έλεγε ότι θα γινόταν πληρωμή μέσω πλάγιας εντολής την 04/04. Σήμερα βλέπω ότι μπήκαν μετά και πήραν και αυτοί, έτσι πληρώθηκε δύο φορές. Γλώσσα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει. Μέσω πλάγιας εντολής τα πήραν. Ήταν και ο μόνος τρόπος να τα τσεπώσουν οι άθλιοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Snips Απρίλιος 9, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #3917 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2019 Να είσαι στο σπίτι σου στον 4ο!!! οροφο, αραχτόςστο PC, και στα 20 εκατοστά από τη μπαλκονόπορτα, , και να σου χτυπάνε το τζάμι!!! για να μπούνε μέσα. Ο γιος μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μόλις πριν μισή ώρα. Πάλι καλά τηλεφώνησε την αστυνομία και βγήκε έξω από το σπίτι περιμένωντας, αφού επιστράτευσε και 2 γιαγάδες από τον πάνω όροφο σε περιπτωση που χρειαζόταν η συνδρομή ειδικών δυνάμεων... Η αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα και ο τυπος ήταν ακόμα εκεί. Και μάλλον βρέθηκε στον 4ο ανεβαίνοντας στην ταράτσα, (η από άλλη διπλανή ταράτσα), πηδόντας στον 5ο δεν "βρήκε" κανέναν, και μετά στον 4ο στο διπλανό διαμέρισμα και αφού δεν ήταν κανείς εκεί, πήδηξε από το διαχωριστικό στο δικό μας. Και μιλάμε για το χάος απο κάτω, με μπαλκονάκια που χωράς μόνο στο πλάι. Αλλοδαπός (μάλλον Ιρακ) χωρίς χαρτιά από ότι μου είπε στο τηλέφωνο γρήγορα γρήγορα. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ήταν ανοιχτή η μπαλκονόπορτα. Περι ασφάλειας στην χώρα. 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 9, 2019 #3918 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2019 On 4/8/2019 at 1:44 AM, PetrosD said: Ναι, πλήρωσέ το και θα τα τραβήξουν και αυτοί μετά, μην ανησυχείς! 2 hours ago, Lakisss said: Τα νεύρα μου. Μπήκα στον εφκα πριν μέρες, είδα την οφειλή και έλεγε ότι θα γινόταν πληρωμή μέσω πλάγιας εντολής την 04/04. Έχει πάει 8 ο μήνας μεσημέρι (τελευταία μέρα), και λέω κάτσε να το πληρώσω manual μην βγει εκπρόθεσμο. Σήμερα βλέπω ότι μπήκαν μετά και πήραν και αυτοί, έτσι πληρώθηκε δύο φορές. Στο 'πα ρε Lakisss, δε στό 'πα;!;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 9, 2019 #3919 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2019 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε: Τα νεύρα μου. Μπήκα στον εφκα πριν μέρες, είδα την οφειλή και έλεγε ότι θα γινόταν πληρωμή μέσω πλάγιας εντολής την 04/04. Έχει πάει 8 ο μήνας μεσημέρι (τελευταία μέρα), και λέω κάτσε να το πληρώσω manual μην βγει εκπρόθεσμο. Σήμερα βλέπω ότι μπήκαν μετά και πήραν και αυτοί, έτσι πληρώθηκε δύο φορές. Ε δε θα συμψιφιστεί με τον επόμενο μήνα? Αλλιώς συμπληρώνεις αίτηση για επιστροφη αχρεωστήτως καταβληθέντων Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2019 από Rusty_Cookie Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 11, 2019 #3920 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2019 Τι στο καλό έχουν πια αυτοί οι drives της Nvidia και έχουν καταντήσει 550mb;!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts