Jump to content

Recommended Posts

Καλημέρα. Επιτέλους, σταμάτησε να βρέχει.

Δεν θέλω να φανταστώ πώς θα ήταν ο κόσμος του game of thrones, εάν έβρεχε επί 30 συναπτά έτη.

Α, μην αρχίσουμε τα spoiler παρακαλώ. Υπάρχουν και κάποιοι που διαβάζουν τα βιβλία και περιμένουν τον κ. Martin να ολοκληρώσει αυτό το αναθεματισμένο το 6ο βιβλίο της σειράς.

Ευχαριστώ.

• Like 2
  On 25/1/2019 at 8:42 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε:

Προχθές χάλασα το κομπιούτερ που βλέπω ταινίες.:weep:

Του έβγαλα τον E7400, του έβαλα έναν Q9550 και τίποτα. Μετά του έβαλα έναν Ε8400 και πάλι τίποτα, νεκρό...:weep:

Ενώ υποστηρίζει τις cpu... Αύριο θα το ψάξω εξονυχιστικά.

Expand  

Aν δε βρήκες άκρη, κάπου έχω 2 775 να βόσκουν (διπύρηνους). Μπορώ να στους στείλω μήπως δουλέψουν και μου επιστρέφεις ό,τι δε χρησιμοποιήσεις.

On 28/1/2019 at 7:54 ΠΜ, το μέλος GriGaS έγραψε:

Aν δε βρήκες άκρη, κάπου έχω 2 775 να βόσκουν (διπύρηνους). Μπορώ να στους στείλω μήπως δουλέψουν και μου επιστρέφεις ό,τι δε χρησιμοποιήσεις.

Expand  

Ευχαριστώ! Δε νομίζω να είναι θέμα CPU όμως.

On 28/1/2019 at 6:20 ΠΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους και σε ολες :)

Expand  

On 28/1/2019 at 7:07 ΠΜ, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Καλημέρα. Επιτέλους, σταμάτησε να βρέχει.

Δεν θέλω να φανταστώ πώς θα ήταν ο κόσμος του game of thrones, εάν έβρεχε επί 30 συναπτά έτη.

Α, μην αρχίσουμε τα spoiler παρακαλώ. Υπάρχουν και κάποιοι που διαβάζουν τα βιβλία και περιμένουν τον κ. Martin να ολοκληρώσει αυτό το αναθεματισμένο το 6ο βιβλίο της σειράς.

Ευχαριστώ.

Expand  

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aA3GnDd_460svvp9.webm

Αργησε αλλα.. τη χαλασαμε κι αυτη ?

On 28/1/2019 at 5:22 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:

Αυτό πιάνει μόνο στις λαδομάνες περιοχές. Καλαμάτα, Μυτιλήνη κτλ

Expand  

Εχω λαδοπατερα ?

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.