alexcrx Ιανουάριος 1, 2019 #2781 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 Αλλος ενας στο club "αρρωστια 2019" Με πυρετο 2 μερες τωρα "τζαμπα μαστουρα" και τιγκα μυξα,σα να χαλασε η υδροψηξη και χανει............. Με πορδους εξτρα και τιμωρια στην γωνια λογο αναθυμιασεων.......... RTX ON μετα σου λεει ο πετσινος..................... 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 1, 2019 #2782 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 1 hour ago, tommybertsen said: Είναι αυτή που σου είχα πει στις αγορές μας ότι έκανες την καλύτερη δουλειά που δεν πάλεψες με τα γραφικά των coffeelake? Αν ναι, φυσικό να σου καεί, αφού είπα εγώ καλή κουβέντα Same here. Καταπίνεις και είναι σαν αγκάθια. Ανέβηκε 38.5 ο πυρετούλης (κάτι έγραψα εχτές, ότι κάποιος έχει πυρετούλι. Τι το ήθελα; ). Έπεσε αρκετές ώρες μετά, αφού είχα πάρει Algofren. Ξεκίνησα αντιβίωση, δυστυχώς δεν μου φεύγει αλλιώς εμένα αυτή η βλακεία. Πάλι καλά που έχει πολύ καιρό που είχα ξαναπάρει την αντιβίωση αυτή. Έμενα με πάει εν αλλάξει, Χριστούγεννα την μία Πρωτοχρονιά την άλλη. Πρέπει να την άρπαξα αεροδρόμιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση euaggelos71 Ιανουάριος 1, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #2783 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 Χθες βραδυ με αρκετο ρισκο για να αρπαξω κρυωμα εψησα στο μπαλκονι με πολυ ελαφρυ ντυσιμο, ερχοταν ενα ξεροβορι ανα διαστηματα αλλα με σουπερ διαθεση πουρο και αλκοολ κυλησαν ολα ομαλα ευτηχως. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 1, 2019 #2784 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 Περαστικά στους @def, Χρυσόστομο (@tommybertsen) και Αλέξανδρο( @alexcrx). Τι να πω, ρε παιδιά. Η εκδίκηση του @astrolabos.... Κομμένες οι καλημέρες. 2 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Ιανουάριος 1, 2019 #2785 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 Mαλλον το ρουμι βαραει.... Ας το παει καποιος στο σωστη του θεση με τα φαγητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Ιανουάριος 1, 2019 #2786 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 Υγεια και καλη χρονια να εχεις @Stelios13 εισαι μερακλης στο φαγητο, ανεβαζεις σπεσιαλ φωτο.......πεινασα βρε 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 1, 2019 #2787 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 Θα την πέσω μέσα στο πιλοτήριο πίσω από τον captain θα παραγγείλω ένα ζεστό τσάι από το εναέριο σέρβις.... Και θα ρίξω ένα υπνάκο μέχρι να φτάσουμε Σουηδία. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 1, 2019 #2788 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 Σου φέρνουν πίτσα 3 ώρες έπειτα απ την παραγγελία; Την δέχεσαι ή δεν την δέχεσαι; Ήταν και προπληρωμένη god damnit. Spoiler Προφανώς και δεν την δέχτηκα. Έφαγα 10 λεπτά πριν έρθει καθώς βαρέθηκα να περιμένω γνωρίζοντας ότι με την τύχη που έχω θα έρθει μόλις φάω 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 1, 2019 #2789 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 Από πού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 1, 2019 #2790 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: Από πού; https://www.e-food.gr/delivery/iraklio-crete/red-corner-pizza-coffee Από τα λίγα που ήταν ανοιχτά, οπότε οι επιλογές ήταν μετρημένες στα δάκτυλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 1, 2019 #2791 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 Χαχα, λέει 94 λεπτά παράδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 2, 2019 Author #2792 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 Εφόσον ήταν από τα λίγα που ήταν ανοιχτά τι περίμενες; Πίτσα και εσύ πρωτοχρονιάτικα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 2, 2019 #2793 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 Spoiler Καλημέρα. Μην μας πιάσει το κακό το μάτι. Φτάνει το μάτι του spoiler. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 2, 2019 #2794 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 πριν 13 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Μην μας πιάσει το κακό το μάτι. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 2, 2019 #2795 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 πριν 50 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Hide contents Καλημέρα. Μην μας πιάσει το κακό το μάτι. Φτάνει το μάτι του spoiler. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a2ZogVd_460svvp9.webm 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 2, 2019 #2796 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Εφόσον ήταν από τα λίγα που ήταν ανοιχτά τι περίμενες; Πίτσα και εσύ πρωτοχρονιάτικα; Περίμενα ότι θα την φέρουν έστω 12 παρά από τς 11:30 που έβγαζε. Αλλά όχι και μια. Και προφανώς είχα συνυπολογίσει την αναμονή που έλεγε και ήμουν οκ. Και από την άλλη, ας απαντούσαν στα τηλέφωνα να ενημερώσουν ότι θα καθυστερήσουν (που κάτι μου λέει ότι απλά την ξέχασαν), συν ότι και στο κατάστημα άντε να είχαν 5-6 άτομα όταν πέρασα. Τεσπα, ας το ξεχάσουμε γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 2, 2019 Author #2797 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 πριν 19 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: έστω 12 παρά από τς 11:30 Εσύ 11μιση τρως μεσημεριανό; 5-6 άτομα στο κατάστημα δεν σημαίνει ότι έχουν τον ίδιο αριθμό και σε παραγγελίες. Επίσης είναι η ημέρα τέτοια. Δεν γίνεται να περιμένεις να κάνουν delivery στην ίδια ώρα, συν ότι σιγά μην πληρώνουν έξτρα deliverάδες. Κάτι σαν να θυμάμαι ότι το έχεις ξανακάνει αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήσουν εσύ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Ιανουάριος 2, 2019 #2798 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 Καλημερες η πλακα ειναι που δινουν και ονοματα στα καιρικα συστηματα που θα μας πληξουν........λες και τα ειδαμε κιολας Θα ανεβω στην σκεπη στα κεραμιδια να κανω ηλιοθεραπεια....... λαμπει ο ηλιος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 2, 2019 Author #2799 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 Υποτίθεται ο Ραφαήλ θα ήταν αυτές τις μέρες. Μην έδωσαν όνομα στον ήλιο; Η Σοφία αναμένεται από μεθαύριο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Ιανουάριος 2, 2019 #2800 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 πριν 38 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Υποτίθεται ο Ραφαήλ θα ήταν αυτές τις μέρες. Μην έδωσαν όνομα στον ήλιο; Η Σοφία αναμένεται από μεθαύριο Εγω θα τα ονομασω Φουφουτο και Παναγη .......Μην ειδατε τον Παναγη. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts