Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Δεκέμβριος 12, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #2421 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 Ζω στη χωρα της προχειρότητας. Για δευτερη μερα περιμενω σπιτι εναν κουριερ να ερθει να παραλαβει ενα δεμα. Αφου πλακωνομαι χθες με την πρωτη εταιρια καθως επρεπε και να παραδώσουν και να παραλάβουν, λεω ασε να καλεσω αλλη μπας και φυγει αυτο το δεμα Μπαινω μεσω του site καταχωρώ παραγγελία και σημερα περιμενωωωωωω Πριν λιγο παιρνω στα κεντρικα. Βεβαιως κ εχουμε λαβει την παραγγελια σας. Επρεπε να εχει ερθει. Αν σας ειναι ευκολο καλεστε το καταστημα της περιοχης σας. Καλω λοιπον οπου η υπαλληλος μου λεει. Τοσα χρονια ειμαι στην εταιρια δεν εχουμε online παραγγελιες και καμια στο ονομα σας. Μα καλο μου κοριτσι και εχετε online και εχετε παραγγελια αφου μιλησα πριν λιγο με τα κεντρικα σας. (Σκαλωνει και αρχιζει και ψαχνει) Για να μη τα πολυλογώ. Ο κουριερ που ηταν να ερθεν σε εμενα πηγε σε μια ξαδερφη μου που ειχε καρτελα πελατη στη γλυφαδα, επειδη βαρεθηκανε να διαβασουν το ονομα και μεινανε στο επωνυμο. Facepalm.... 3 5 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 12, 2018 #2422 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω Βλέπω να το κρατάς μαζί σου όταν (και αν) κατέβεις, πιο γρήγορα και "εύκολα" θα έρθει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δεκέμβριος 12, 2018 #2423 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 @karmen1983 με κάτι τέτοια χαίρομαι που μένω σε μικρή πόλη και τα κούριερ ξέρουν ότι αν δε με βρουν στο γραφείο, κάποιος θα είναι σπίτι... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 12, 2018 #2424 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 Μια και το θιξαμε.. Περιμενα δεμα απο κουριερ, προς παραδοση η κατασταση και σημερα και αυριο κα δωσ'του και με παιρνει ο κουριερ απο Λαυριο να ¨κατεβω να το παρω¨ γιατι δεν μπηκαν στον κοπο να δουν τον ΤΚ.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δεκέμβριος 12, 2018 #2425 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 πριν 22 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Μια και το θιξαμε.. Περιμενα δεμα απο κουριερ, προς παραδοση η κατασταση και σημερα και αυριο κα δωσ'του και με παιρνει ο κουριερ απο Λαυριο να ¨κατεβω να το παρω¨ γιατι δεν μπηκαν στον κοπο να δουν τον ΤΚ.. Πταίσμα. Με παίρνει courier (από κινητό) με παραγγελία (αντικαταβολή ευτυχώς). Του λέω κράτα το θα περάσω να το πάρω. Περνάω να το πάρω, τίποτα. Παίρνω το τηλέφωνο από το οποίο είχα λάβει την κλήση. To πακέτο είχε πάει στην ACS Κεφαλονιάς... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 12, 2018 #2426 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 movie time καληνύχτες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 12, 2018 Author #2427 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος GriGaS έγραψε: To πακέτο είχε πάει στην ACS Κεφαλονιάς... Άργος Κεφαλλονιάς; Τι φάση; Εγώ περίμενα ένα δέμα σε ΕΛΤΑ Κούριερ Καλλιθέας. Παραλαβή από το κατάστημα, είπαμε. Μήνυμα στο κινητό "έγινε προσπάθεια παράδοσης, για νέα ημ/νια επικοινωνείτε με το 210....". Ποια προσπάθεια παράδοσης ρε την τρέλα μου; Το έχουν κάνει σύστημα αυτοί. Τα ίδια και με την @karmen1983. Παίρνω στο κατάστημα Καλλιθέας - Που είναι το δέμα τάδε; - Μισό να δω... Το δέμα σας είναι στον Ν.Κόσμο. - Ε; Τι κάνει εκεί αφού είπα παραλαβή από Καλλιθέα και μάλιστα μου στείλατε και αυτό το αστείο μήνυμα; - Θα ξέχασαν να το κατεβάσουν - Α, μάλιστα, δηλαδή ξέχασαν να κάνουν την δουλειά τους. Τηλ. στον Ν.Κόσμο - Έμαθα ότι είναι εκεί το δέμα μου. - Ναι εδώ είναι. - Γιατί όμως μου στείλατε μήνυμα και βγάλατε και στο tracking για αποτυχία παράδοσης εφόσον θέλω να το πάρω από Καλλιθέα; - Αα, αγνοείστε αυτό το μήνυμα, το στέλνουμε για να δείτε το tracking (ενώ μόλις της είχα πει ότι παρακολουθώ την παραγγελία) - Α ναι; Αν σας πω ότι δουλεύω σε αποστολές και στέλνω κάθε μέρα πακέτα, θα καταλάβετε πως γνωρίζω ότι μου λέτε βλακείες; - .... - Αφήστε το εκεί έρχομαι να το πάρω Meanwhile μου είπε πως "αύριο μπορώ να το στείλω να το πάρετε από Καλλιθέα" . Οοοοόχι κοπελιά, σήμερα είπατε, σήμερα πρέπει να είναι. Και τους πληρώνουμε κιόλας. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 13, 2018 #2428 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Καλημέρες στην παρέα.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 13, 2018 #2429 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 αρχίσαμεεεεε 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Δεκέμβριος 13, 2018 #2430 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Κρυο και βροχη.. για να δουμε αν θα ειναι καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 13, 2018 #2431 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Καλέρα. Από το καλημέρα και νερά (της βροχής).... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Δεκέμβριος 13, 2018 #2432 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Καλημέρες... Κοιμηθήκαμε με ημικρανία, ξυπνήσαμε με ημικρανία, και θα περασουμε όλη τη μέρα στο ιατρείο.... Υπεροχοτητες...Ελπίζω να μπω σε κανένα χειρουργείο να ξεχαστω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 13, 2018 #2433 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος sstav έγραψε: Καλημέρες στην παρέα.... πριν 57 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Καλέρα. Από το καλημέρα και νερά (της βροχής).... πριν 21 λεπτά, το μέλος ronin13 έγραψε: Καλημέρες... Κοιμηθήκαμε με ημικρανία, ξυπνήσαμε με ημικρανία, και θα περασουμε όλη τη μέρα στο ιατρείο.... Υπεροχοτητες... Ελπίζω να μπω σε κανένα χειρουργείο να ξεχαστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 13, 2018 #2434 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 15 minutes ago, ronin13 said: Ελπίζω να μπω σε κανένα χειρουργείο να ξεχαστω... Οριζόντια ή κατακόρυφα; Προσοχή στις ευχές, γιατί μας ακούει και το κουφό τζίνι. Έτσι κατέληξε κι ο καπετάνιος με 30 πόντους μούτσο... Καλημέρα! -12 | -19 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 13, 2018 #2435 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε: αρχίσαμεεεεε Μόλις το διάβασα μου θύμισε το ανέκδοτο: Μπαίνει ένας τύπος σ' ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν - Βάλε μου ένα ουΐσκι πριν αρχίσουμε. Του σερβίρει το ουΐσκι ο μπάρμαν και συνεχίζει την δουλειά του. Μετά από λίγο ξαναλέει του μπάρμαν. - Βάλε μου ένα ακόμα ουΐσκι πριν αρχίσουμε. Του ξανασερβίρει ο μπάρμαν. Μετά από λίγο ξαναπαραγγέλνει ο τύπος. - Βάλε μου ένα ακόμα ουΐσκι πριν αρχίσουμε. Ο μπάρμαν του σερβίρει το ουΐσκι και του λέει. - Κύριε πρέπει να μου πληρώσετε τα ουΐσκι που παραγγείλατε. Και απαντάει ο τύπος. - Αρχίσαμεεε! Υ.Γ. Καλημέρα! Να είμαστε και στο κλίμα του ΠΟΘ, μην χρειαστεί να μεταφερθεί το ποστ στα ανέκδοτα! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 13, 2018 #2436 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε: αρχίσαμεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Δεκέμβριος 13, 2018 #2437 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Οριζόντια ή κατακόρυφα; Προσοχή στις ευχές, γιατί μας ακούει και το κουφό τζίνι. Έτσι κατέληξε κι ο καπετάνιος με 30 πόντους μούτσο... [emoji3166] Καλημέρα! [emoji319]-12 | [emoji318]-19Χαχαχαχα! Κατακόρυφα, από τα άλλα έχουμε πάρει αρκετή δόση! [emoji39] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Δεκέμβριος 13, 2018 #2438 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Καλησπέρες 11 εντ κηπ γκόινγκ στρονγκ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Δεκέμβριος 13, 2018 #2439 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Γυρισα απο τη δουλεια.. Γυναικα και παιδι κοιμουνται και εγω εχω αραξει καναπε στα σκοτεινα διπλα στο φωτισμενο δεντρακι και σερφαρω. Αξια ανεκτιμητη 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 14, 2018 #2440 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2018 Που πήγαν όλοι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts