Proteas Δεκέμβριος 4, 2018 #2301 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος euaggelos71 έγραψε: Καλημερες Ελέω καπνίσματος κάθομαι έξω. Πάντως αυτός ο καιρός είναι μία χαρά. Καλοκαιρι ειναι σημερα οντως, το περιεχομενο του μπουκαλιου Ευαγγελε τι ειναι ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 4, 2018 Author #2302 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος euaggelos71 έγραψε: Καλημερες Ελέω καπνίσματος κάθομαι έξω. Πάντως αυτός ο καιρός είναι μία χαρά. Ανέβηκα για 4 μέρες Θεσσαλονίκη και αρρώστησα. Μια χαρά και δύο τρομάρες είναι ο καιρός πάνω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 4, 2018 #2303 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 Έγινες Αθηναίος τώρα πια! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 4, 2018 #2304 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 Καλό απόγευμα. Ψοφόκρυο ζήτησα, καλοκαιρινός καιρός προέκυψε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Δεκέμβριος 4, 2018 #2305 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 Καλησπερες @Proteas Νερακι ειναι και περιμενα την παγωμενη φραπεδαρα. @tommyberten ο σημερινος καιρος και γενικα απο φθινοπωρο και τωρα ειναι πολυ ηπιος, για τις ιωσεις ευθυνονται πολλοι παραγοντες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 4, 2018 #2306 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 Το ρωτησα γιατι σε παρομοια μπουκαλακια βαζω σπιτικα λικερ με εχει πιασει κατι φετος και φτιαχνω γλυκα του κουταλιου και λικερ. Μαλλον μεγαλωνω και δεν το εχω καταλαβει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 4, 2018 Author #2307 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 πριν 27 λεπτά, το μέλος euaggelos71 έγραψε: Καλησπερες @Proteas Νερακι ειναι και περιμενα την παγωμενη φραπεδαρα. @tommyberten ο σημερινος καιρος και γενικα απο φθινοπωρο και τωρα ειναι πολυ ηπιος, για τις ιωσεις ευθυνονται πολλοι παραγοντες. Σήμερα μπορεί, αλλά έπρεπε να ανέβω εγώ για να γίνει Λονδίνο πριν 7 λεπτά, το μέλος Proteas έγραψε: Το ρωτησα γιατι σε παρομοια μπουκαλακια βαζω σπιτικα λικερ με εχει πιασει κατι φετος και φτιαχνω γλυκα του κουταλιου και λικερ. Μαλλον μεγαλωνω και δεν το εχω καταλαβει Δεν βλέπω κάτι το κακό στο να μεγαλώνεις και να μην το έχεις καταλάβει 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 4, 2018 #2308 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Σήμερα μπορεί, αλλά έπρεπε να ανέβω εγώ για να γίνει Λονδίνο Δεν βλέπω κάτι το κακό στο να μεγαλώνεις και να μην το έχεις καταλάβει Δεν νομιζω να το καταλαβω btw.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Δεκέμβριος 4, 2018 #2309 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 πριν 9 λεπτά, το μέλος Proteas έγραψε: Το ρωτησα γιατι σε παρομοια μπουκαλακια βαζω σπιτικα λικερ με εχει πιασει κατι φετος και φτιαχνω γλυκα του κουταλιου και λικερ. Μαλλον μεγαλωνω και δεν το εχω καταλαβει Λικερ Σπιτικο κιολας.......Που ειπαμε οτι μενεις; Επιβαλλεται συναντησης αγαπητε μου. Εγω 47 ειμαι αλλα σε καποια πραγματα δεν μεγαλωσα ποτε. Δεν ειναι κακο. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 4, 2018 #2310 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος euaggelos71 έγραψε: Εγω 47 ειμαι αλλα σε καποια πραγματα δεν μεγαλωσα ποτε. Δεν ειναι κακο. Αυτο δεν ειναι το νοημα αλλωστε; Συγνωμη για την παρεμβολη 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 4, 2018 #2311 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 Μεχρι στιγμης απο λικερ εχω κανει μουσμουλο και ροδι και απο γλυκα του κουταλιου σταφυλλι (σουλτανινα - γκριμσον) και βυσσινο. Κανω και πειραματα με ξηρους καρπους, σημερα θα φτιαξω ξανα αμυγδαλα ψητα με αλατι και ζαχαρη γιατι εφτιαξα 2 βαζα και η κυρα τα εξαφανισε εντος μιας εβδομαδος. 42 εδω αλλα μεχρι τα 47 με βλεπω με εγγονια, ο γιος βαδιζει επικινδυνα στα χναρια του πατερα 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Δεκέμβριος 4, 2018 #2312 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 @Seek & Find Ετσι ακριβως. @Proteas ωραια πραγματα, υγεια να εχεις και να χαιρεσαι την οικογενεια σου. Εγω εργενης ειμαι και μαλλον ετσι θα μεινω εκτος συγκλονιστικου απροοπτου. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 4, 2018 #2313 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 Τι να πω τυχερα ειναι αυτα. Ευχομαι ολοψυχα να βρεθει η καταληλη. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Δεκέμβριος 4, 2018 #2314 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 @Proteas Θα το συζητήσουμε εδώ για τα λικέρ η σε άλλο θέμα? Εγώ απο πέρσι έχω φτιάξει φράουλα, βύσσινο, ρόδι, μπανάνα, αμπαροριζα, λεμόνι, πορτοκάλι και άλλα 5-6 που δε θυμάμαι Αυτό με το μούσμουλο βγήκε καλό? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 4, 2018 #2315 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 Δε κάνετε κανένα θέμα με συνταγές λέω εγώ; 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 4, 2018 #2316 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 (edited) Ρε τι λικερ κ κουμ-κουατ συζητατε; Να σας φερω κ φρυγανιτσες με το τίλιο σας κωλογεροι; Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 4, 2018 από Lazy Dog 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 4, 2018 #2317 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 Μαλλον θα πρεπει να παμε την συζητηση στο Official ΦαγητοThread μεχρι στιγμης δεν ειδα τον φιλικο admin να εχει δει τι συμβαινει στο ΠΟΘ Αυτο με το μουσμουλο παλι ενα θα πω κοντευει η γυναικα μου να γινει αλκοολικη ευτυχως καταφερα και εκρυψα 2 μπουκαλακια των 100ml. Σημερα σκεφτομουν οτι εκτος απο το ΦαγητοThread πρεπει να κανουμε και ενα θεμα αποκλειστηκα με συνταγες γιατι οτι συνταγες εχουν γραφτει εκει κατα καιρους χανονται μεσα στα post αδικα. Το γραφω και απαντησε ο @astrolabos 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 4, 2018 #2318 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 ένα λικεράκι κι από δω! μαύρη sabuca κανείς με φωτίτσα προς το παρόν πάω για ταινιούλα καισουβλάκια Καληνύχτες 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Δεκέμβριος 4, 2018 #2319 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 Είστε αλήτες τεντυμπουδες! @Proteas αν έχεις την καλοσύνη φιλτατε, στείλε μου σε πμ την συνταγή που έκανες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 4, 2018 #2320 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2018 Απο τα λικερ να φανταστω ετσι ? θα κανω νεο θεμα ( φευγω για υπνο) αυριο για τις συνταγες που λεγαμε ποιο πριν και τα λεμε αναλυτικα εκει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts