UltraB Σεπτέμβριος 24, 2018 #1441 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 πριν 42 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Τι ακριβώς δεν κατάλαβες καρντιά μου; Λέω ότι όταν πάω (συνηθίζεται) μισή ώρα νωρίτερα, υπάρχει κάτι να κάνω πάντα γιατί είναι περισσότερα άτομα εκεί (δεν μπορώ να πω ακριβώς τι συμβαίνει γιατί είναι ανούσιο - κάποιοι πηγαίνουν από τις 8), οπότε γράφω ένα μισάωρο υπερωρίας το οποίο το δουλεύω κανονικά και δεν ξύνομαι. Στη μία ώρα νωρίτερα, πολλές φορές λαλακίζομαι, συνεπώς δεν το γράφω υπερωρία ενώ θα μπορούσα. Ή δεν γράφω καθόλου, ή γράφω τη μισή από τη μία ώρα (κατά την οποία ξεκινάω την δουλειά μου). Τουλάχιστον τις πληρώνεστε (λογικά, για να τις γράφετε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 24, 2018 Author #1442 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 πριν 30 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Τουλάχιστον τις πληρώνεστε (λογικά, για να τις γράφετε) Ε, ναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 24, 2018 #1443 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Τι ακριβώς δεν κατάλαβες καρντιά μου; Λέω ότι όταν πάω (συνηθίζεται) μισή ώρα νωρίτερα, υπάρχει κάτι να κάνω πάντα γιατί είναι περισσότερα άτομα εκεί (δεν μπορώ να πω ακριβώς τι συμβαίνει γιατί είναι ανούσιο - κάποιοι πηγαίνουν από τις 8), οπότε γράφω ένα μισάωρο υπερωρίας το οποίο το δουλεύω κανονικά και δεν ξύνομαι. Στη μία ώρα νωρίτερα, πολλές φορές λαλακίζομαι, συνεπώς δεν το γράφω υπερωρία ενώ θα μπορούσα. Ή δεν γράφω καθόλου, ή γράφω τη μισή από τη μία ώρα (κατά την οποία ξεκινάω την δουλειά μου). Τάξις και ηθική Ρε συ, μπορεί να είμαι εγώ ο Θωμάς Μάτσιος και να μην το είχα καταλάβει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 24, 2018 Author #1444 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 Εγώ ήθελα αλλά αυτός δεν ήθελε ότι ότι για να γράψει υπερωρία, και αυτός τελικά έκανε το το το, εεε ότι για να μην γράψει υπερωρία, και τελικά τα κανόνισε αυτή η ε αυτή η συνάδελφος. Αυτό ακριβώς τίποτ'άλλο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 24, 2018 #1445 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε: Εγώ ήθελα αλλά αυτός δεν ήθελε ότι ότι για να γράψει υπερωρία, και αυτός τελικά έκανε το το το, εεε ότι για να μην γράψει υπερωρία, και τελικά τα κανόνισε αυτή η ε αυτή η συνάδελφος. Αυτό ακριβώς τίποτ'άλλο Τι είναι υπερωρια και γιατί σου δίνουν λεφτα γι αυτή????!!? Παίζετε με κωδικούς μωρε? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 24, 2018 #1446 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 10 minutes ago, tommybertsen said: αυτή η συνάδελφος. Η συνάδελφος, καλή; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Σεπτέμβριος 24, 2018 #1447 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 Η συνάδελφος, καλή; [emoji6]Ε, τι, όλες ασκημες είναι σαν εκεινη την προμηθευτρια του Ζάχου...; [emoji1787][emoji1787][emoji1787] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 24, 2018 #1448 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 Πέντε και σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 25, 2018 #1449 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2018 Καλημέρα. Κι εκεί που γυάλιζα το σπαθί μου για ν' αποδώσω τη δικαιοσύνη του βασιλιά, ως άλλος Eddard Stark, μονολογώντας ''brace yourselves, the winter is coming'', μου την έφερε εκ νέου το καλοκαίρι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Σεπτέμβριος 25, 2018 #1450 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2018 Καλημέρα. Κι εκεί που γυάλιζα το σπαθί μου για ν' αποδώσω τη δικαιοσύνη του βασιλιά, ως άλλος Eddard Stark, μονολογώντας ''brace yourselves, the winter is coming'', μου την έφερε εκ νέου το καλοκαίρι.....Θα είναι χειμώνας, αλλά δε θα είναι... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 25, 2018 #1451 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2018 Technically, είναι φθινόπωρο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Σεπτέμβριος 25, 2018 #1452 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2018 19 hours ago, UltraB said: Τουλάχιστον τις πληρώνεστε (λογικά, για να τις γράφετε) Το σύνηθες τώρα πια στις εταιρίες είναι απλά να τις γράφουν... (είτε με " είτε χωρίς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Σεπτέμβριος 25, 2018 #1453 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2018 Καλησπερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 25, 2018 #1454 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2018 Προτιμώ αυτό.---> (μλκ πριν 5 χρόνια το ποσταρα, πως περνάνε τα ρημάδια) 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 25, 2018 #1455 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2018 -Γιατί δεν φαίνονται τα αστέρια; -Τα κρύβουν τα φώτα της πόλης. -Και γιατί δεν τα σβήνουν; ... ... -Οι άνθρωποι φοβούνται... προτιμούν μια φωτισμένη πόλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 26, 2018 #1456 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: -Γιατί δεν φαίνονται τα αστέρια; -Τα κρύβουν τα φώτα της πόλης. -Και γιατί δεν τα σβήνουν; ... ... -Οι άνθρωποι φοβούνται... προτιμούν μια φωτισμένη πόλη. Περιγράφεις τη Sin City. Marv approves this. Καλημέρα. Σήμερα βλέπω να πιάνουμε τα 12 μποφόρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 26, 2018 #1457 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2018 δεν θα μπορείς να στοχεύσεις, βασιλι ζάιτσεφ? καλημέρες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 26, 2018 #1458 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος sstav έγραψε: δεν θα μπορείς να στοχεύσεις, βασιλι ζάιτσεφ? καλημέρες Άννα Κορακάκη των φτωχών.... Ο Βασίλι είναι σ' άλλη κατηγορία... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 26, 2018 #1459 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2018 Κανονιστείτε με τις καλημέρες σας. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 26, 2018 #1460 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2018 (edited) 3 hours ago, DEADLAZARUS said: Περιγράφεις τη Sin City. Marv approves this. Όχι. Διάλογος από τα "Φτηνά τσιγάρα". Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 26, 2018 από PetrosD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts