astrolabos Αύγουστος 27, 2018 #941 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2018 Βαράω εκεί που πονάει 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 27, 2018 #942 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2018 Είπα ότι δεν έκανα διακοπές και το συγκράτησες, ρε μπαγάσα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 27, 2018 #943 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2018 Δευτερα, θα περιμενε κανείς να είναι κανονική, παραδόξως ομως ξελίχθηκε σε πολύ παραγωγική μερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 27, 2018 #944 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2018 (edited) Παράθεση Με μπάναρες; Στο "κορυφαιες ατακες" παρακαλω αχαχχχαχχαχχχαχχαχχχαχχαχ Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 27, 2018 από Seek & Find 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Αύγουστος 27, 2018 #945 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2018 πριν 30 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Δευτερα, θα περιμενε κανείς να είναι κανονική, παραδόξως ομως ξελίχθηκε σε πολύ παραγωγική μερα. Απο ποια αποψη? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 28, 2018 #946 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 Καλημέρα. Έλα να κόβουμε ξύλα για το τζάκι. Ο χειμώνας έρχεται (πάω να βάλω το κοντομάνικό μου). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 28, 2018 #947 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 (edited) Καλημέρες ________________________________________________________ Χρόνια πολλά @tommybertsen Spoiler αν δεν είναι false alarm On 22/8/2018 at 9:30 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε: Houston we got a problem MONEY λέγεται Hide contents Σε 5 μέρες έχω γενέθλια όμως Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2018 από idonthave 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 28, 2018 #948 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος Simon έγραψε: Απο ποια αποψη? Επαγγελματική 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 28, 2018 #949 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 πριν 21 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Επαγγελματική 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 28, 2018 #950 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 Γειτονάκι, κοπέλα συγκεκριμένα, που έδινε φέτος πανελλήνιες μαζί με τον αδερφό μου (ίδιο σχολείο κλπ), βγήκε να γιορτάσει την επιτυχία τις στις πανελλήνιες, κλασσικά όπως κάνουν πολλά αγόρια & κορίτσια. Ακούει η μητέρα μου στον ύπνο της κλάματα και φωνές και το πριν λίγο μάθαμε ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο και ένα ακόμα παιδί χαροπαλεύει. Τελικά για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η ζωή είναι ένα τίποτα και ότι τα πάνω κάτω έρχονται στο άψε σβήσε. #ΠΟΥΤ_ΝΑ_ΖΩΗ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 28, 2018 #951 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος UltraB έγραψε: Γειτονάκι, κοπέλα συγκεκριμένα, που έδινε πανελλήνιες μαζί με τον αδερφό (ίσιο σχολείο κλπ), βγήκε να γιορτάσει την επιτυχία τις στις πανελλήνιες, κλασσικά όπως κάνουν πολλά αγόρια & κορίτσια. Ακούει η μητέρα μου στον ύπνο της κλάματα και φωνές και το πριν λίγο μάθαμε ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο και ένα ακόμα παιδί χαροπαλεύει. #ΠΟΥΤΑΝΑ_ΖΩΗ http://www.in.gr/2018/08/28/greece/irakleio-nekri-se-troxaio-mia-18xroni/ Για αυτό μιλάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 28, 2018 #952 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 Σωστά. Και το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι ξεψύχησε μερικά μέτρα μακριά από το σπίτι της. Άλλο ένα θύμα, δυστυχώς, στην τεράστια πλέον λίστα των νεκρών σε τροχαία φέτος στην Κρήτη. Edit: Το δεύτερο παιδί απ' ότι ακούγεται είναι στην εντατική. Από το σημείο που έγινε το τροχαίο υπάρχει νοσοκομείο στο 1,5 χλμ. Δηλαδή σε 5 λεπτά το πολύ το ασθενοφόρο θα βρισκόταν στο νοσοκομείο... Το συγκεκριμένο νοσοκομείο όμως δεν βρισκόταν σε εφημερία και έτσι πήγε σε άλλο νοσοκομείο που βρίσκεται ~10χλμ μακριά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 28, 2018 #953 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 Είναι κρίμα κι άδικο, να πεθαίνει του παιδί σου θέλοντας να πάει απλά μια χαλαρή βόλτα μέχρι το μπαράκι του διπλανού χωριού να γιορτάσει. Αλλά η ζωή στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ειναι καθόλου πο^τ_ανα. Δεν πήγε από καρκίνο το κορίτσι ή κάποιο ξφνικό η μη πρόβλημα υγείας. Πήγε από το γνωστό τροχαίο που το παθαίνουν πάντα οι άλλοι. Πο^τ_ανα την ζωή την κάνανε η μάνα και ο πατέρας των δύο παιδιών που εμπιστεύτηκαν-αγόρασαν τη μηχανή. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα ότι φταίει και η ίδια που ανέβηκε σε μια μηχανή. Αλλά κρίνοντας εξ ιδιων, δεν μπορείς να απαιτήσεις από ένα 18χρονο των ημερών μας, να σκέφτεται 24/7 υπεύθυνα και συνετά, αν δεν τον "διαπαιδαγωγήσεις" εσύ πρώτα. Στους Ελληνικούς δρόμους, δεν αγοράζεις- εμπιστεύεσαι μηχανάκι σε 18χρονο. Ο γιος μου που είναι 2ετης Θεσσαλονίκη, από τα 8 του ακούει τέτοια πάρλα περι αυτοκίνησης γενικά, που του έχει γίνει πια ιδέα ότι όταν πρωτοδηγήσει θα νομίζει ότι πάει σε πόλεμο. Δεν το συζητάω βέβαια για μηχανή. Τον σκότωσα με του που θα αναφέρει την λέξη. Και δυστυχώς έτσι πρέπει να είναι στην Ελλάδα, μέχρι να αποφασίσει η επίσημη πολιτεια να βάλει βαθιά το χέρι στο κόκκαλο. Αλλά μέχρι τότε εκτός από το Ιδιωτικά ινστιτούτα οδήγησης που πάνε να κάνουν κατι, θα πρέπει και οι γονείς να κάνουν κάτι πέρα από το "να προσέχεις και να μην τρέχεις στο δρόμο". "Χαλαρό ταξίδι" και "απόλαυση διαδρομής" κλπ είναι για αλλες χώρες, αν δεν θες να κλάψεις. Και πάλι μπορείς να κλάψεις διότι δεν ξέρεις ποιος είναι απέντι σου. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 28, 2018 #954 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες, αν και για άλλο λόγο το έγραψα. Επίσης όσο και να διαπαιδαγωγήσεις τον νέο κάποια στιγμή θα ξεφύγει, θα πει αυτό το "'έλα μωρέ, εδώ δίπλα θα πάμε" κλπ κλπ. Και στο λέω γιατί εγώ ο ίδιος το έχω κάνει (όπως και οι περισσότεροι) και λογικά κάποια στιγμή στο μέλλον θα ξανατύχει (βλακεία μου και το παραδέχομαι), που τα έχω δει με τα μάτια μου, έχω μπει στην εντατική και έχω δει διασωληνωμένα άτομα, άτομα που συντηρούνται μόνο με μηχανήματα και που από μικρός όπως λες ακούω (και ακόμα ακούω δηλαδή) όλα αυτά που γράφεις. Επίσης έχει δεν έχει μηχανή, αν θέλει θα βρει να ανέβει ή να οδηγήσει. Το θέμα είναι να μπορείς να αποτρέψεις όσο περισσότερο γίνεται μια τέτοια κατάσταση. Τουλάχιστον να μην οδηγούν μεθυσμένοι, χωρίς κράνος, να οδηγούν σαν τους ανθρώπους και όχι σαν να κάνουν ράλι κτλπ. Το ίδιο φυσικά ισχύει για μικρούς και μεγάλους. Και για να μην παρεξηγηθώ μιλάω γενικά για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους και όχι για το παραπάνω περιστατικό. Προφανώς για ευνοήτους λόγους δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο όσο αφορά το συγκεκριμένο τροχαίο, ειδικά όταν όλα όσα ακούγονται δεν είναι 100% διασταυρωμένα. Συν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις όσα λιγότερα λέγονται, τόσο το καλύτερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 28, 2018 #955 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 Έλεος. Ας μην κάνουμε πολιτική πάνω στο θάνατο ενός κοριτσιού. Θα μπορούσε να είναι η κόρη οποιουδήποτε εδώ μέσα (χτυπάτε ξύλο). Αν τα διάβαζαν αυτά οι γονείς του κοριτσιού πως θα ένιωθαν; Και πως γνωρίζει κανείς εδώ μέσα με ποιο τρόπο μεγάλωσαν το κοριτσάκι τους; Μιλάμε για ένα κορίτσι που είχε στόχους, όνειρα και όπως διαβάζω δίψα για γνώση. Ποιος ξέρει κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το τροχαίο; Επιπολαιότητες έχουμε κάνει όλοι μας. Μη γράφουμε απλά για να γράφουμε ή για να υποδείξουμε. Η κακιά η ώρα μπορεί να έρθει οπου κι αν είσαι (έξω από δω), ότι κι αν κάνεις. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 28, 2018 #956 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 Δεν ξέρω που αναφέρεσαι αλλά έγραψα ξεκάθαρα ότι αναφερόμουν στην γενική κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους και όχι στο συγκεκριμένο περιστατικό. Αν και η κύρια αιτία για το συγκεκριμένο περιστατικό φαίνεται να είναι ξεκάθαρη, όπως είπα δεν πρόκειται να αναφέρω κάτι, ειδικά δημόσια. Και γιατί δεν έχω ακούσει κάτι διασταυρωμένο όσο περισσότερο γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις μέχρι τώρα αλλά κυρίως γιατί δεν θέλω, όσα λιγότερα λέγονται σε τέτοιες περιπτώσεις, τόσο το καλύτερο. Ο μόνος λόγος που μπορώ να βρω για να συζητηθούν τα αίτια σε οποιοδήποτε τροχαίο είναι για αποτρέψουν περισσότερα ατυχήματα - δυστυχήματα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 28, 2018 Author #957 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος idonthave έγραψε: Χρόνια πολλά @tommybertsen Thanx mate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 28, 2018 #958 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 6 minutes ago, UltraB said: Δεν ξέρω που αναφέρεσαι αλλά έγραψα ξεκάθαρα ότι αναφερόμουν στην γενική κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους και όχι στο συγκεκριμένο περιστατικό. Αν και η κύρια αιτία για το συγκεκριμένο περιστατικό φαίνεται να είναι ξεκάθαρη, όπως είπα δεν πρόκειται να αναφέρω κάτι, ειδικά δημόσια. Και γιατί δεν έχω ακούσει κάτι διασταυρωμένο όσο περισσότερο γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις μέχρι τώρα αλλά κυρίως γιατί δεν θέλω, όσα λιγότερα λέγονται σε τέτοιες περιπτώσεις, τόσο το καλύτερο. Ο μόνος λόγος που μπορώ να βρω για να συζητηθούν τα αίτια σε οποιοδήποτε τροχαίο είναι για αποτρέψουν περισσότερα ατυχήματα - δυστυχήματα. Δεν αναφέρομαι σε εσένα. Στον @Snips αναφερόμουν αλλά γενικότερα στην τάση που έχουμε να κρίνουμε όντας έξω από το χορό. Δεν μπορεί κανείς να μπει στην ίδια θέση των γονιών, ούτε του κοριτσιού. Δεν θα μιλούσα αλλά διάβασα αυτό. 2 hours ago, Snips said: Πο^τ_ανα την ζωή την κάνανε η μάνα και ο πατέρας των δύο παιδιών που εμπιστεύτηκαν-αγόρασαν τη μηχανή. Δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα! Αμάν. Λίγο αυτοσυγκράτηση αν και θεωρώ τα γράφει με καλή καρδιά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Αύγουστος 28, 2018 #959 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Thanx mate Ώστε είναι αλήθεια! Χρόνια σου πολλά tommy!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Αύγουστος 28, 2018 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #960 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2018 Ναι αλήθεια! Ορίστε και η τούρτα γενεθλίων (έκπληξη από την κοπέλα μου! Spoiler Spoiler Αφού δεν μπορούμε να την έχουμε κανονικά, ας την φάμε 9 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts