DEADLAZARUS Αύγουστος 17, 2018 #861 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2018 Καλημέρα. Οικογενειακή εκδρομή σήμερα (κάνω διακοπές, μην το ξεχνάτε). Μπανάκι (η μικρή μου είναι δεινή κολυμβήτρια), ψαράκι και ουζάκι by the sea, ε, βάλτε κι ένα παγωτάκι για τη χώνεψη... 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 17, 2018 #862 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2018 Δεν ανέφερα το περιστατικό για να ανοίξουμε κουβέντα περί επιδόσεων. Το πέταξα για άλλους λόγους και αυτό επέζησε με ζελατίνα και θήκη της οκάς από ebay. Καθαρή τύχη. Καλημέρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Αύγουστος 17, 2018 #863 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2018 Καλημέρες αυτο με τον τοίχο το είχα σε εποχές Samsung galaxy s3.....μιλάμε για πολύ τραγικό κινητό με εξωφρενική τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Αύγουστος 17, 2018 #864 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2018 8 hours ago, DEADLAZARUS said: Καλημέρα. Οικογενειακή εκδρομή σήμερα (κάνω διακοπές, μην το ξεχνάτε). Μπανάκι (η μικρή μου είναι δεινή κολυμβήτρια), ψαράκι και ουζάκι by the sea, ε, βάλτε κι ένα παγωτάκι για τη χώνεψη... Αυτά τα λες για να ζηλέψω, ε? lol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 17, 2018 #865 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2018 πριν 22 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε: Και εμένα μου έρχετε να το σουτάρω ώρες ώρες το Redmi Note 4X. Νόμιζα με την μέχρι τώρα εμπειρία μου ότι οι εγγυήσεις στα κινητά είναι αχρήαστες, με το Xiaomi αναθερώησα. Μακράν η πιο προβληματική συσκευή που κατέχω/ειχα. Επίσης... Το 4x έχω. Ένα χρόνο δεν έχει κάνει κιχ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 17, 2018 #866 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2018 Είναι επειδή δε λες καλημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 17, 2018 #867 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2018 Εσύ να τα βλέπεις αυτά και να μαθαίνεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 17, 2018 Author #868 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2018 Και της @Olianna που λέει (όχι εδώ, αλλά in real life), γιατί επίσης δεν έχει κάνει κιχ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 17, 2018 #869 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2018 Εδώ πιάνει μόνο 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 17, 2018 Author #870 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2018 Φαντάζομαι να αρχίζει τις σπίθες το 4X με το που πει καμία καλημέρα εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 17, 2018 #871 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2018 @astrolabos δηλώνω δημόσια ότι δεν θα ξαναγράψω καλημέρα στο ΠΟΘ. Απόψε κόλλησε η κλειδαριά στη πόρτα του οδηγού και κάνω τη Κομανέτσι για να βγω από δεξιά. Αντε τώρα να βρεις να το φτιάξεις στο χωριό... 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 18, 2018 #872 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 Καλημέρες κομένες κι από μένα. Χθες πήγα και άλλαξα το λάστιχο στο αυτοκίνητο και τελικά ο λαστιχάς είπε πως χαζοστράβωσε και η ζάντα. Άλλο ένα διακοσάρι για ίσιωμα και 2 εβδομάδες για επισκευή. Θα το κάνω όταν βάλω τα χειμερινά αλλά για την ώρα καλημέρες εδώ μέσα κομένες. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Αύγουστος 18, 2018 #873 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 (edited) Ύστερα από αρκετά βράδια σερί με κοινωνικές υποχρεώσεις, έρχεται η Παρασκευή που δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε. Ωραία σκέφτομαι, θα κοιμηθεί νωρίς η μικρή και θα αράξουμε να δούμε τα 3 τελευταία επισόδεια του Κόνδορα. Αμ δε... Έπιασε την μικρή η κοιλιά της (όχι κάτι το σοβαρό) και άρχισε τα δάκρυα και τα νάζια με αποτέλεσμα να με εξορίσει στο δωμάτιό της και να τη βγάλω με Youtube στο κινητό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, από τις 7 παρά τέταρτο τα πουλάκια αποφάσισαν να στήσουν συναυλία και να με ξυπνήσουν. Αποτέλεσμα, άπλωσα ένα πλυντήριο, άδειασα το πλυντήριο πιάτων, πήγα Σκλαβενίτη, τακτοποίησα τα ψώνια και η ώρα είναι 10 παρά τέταρτο και είμαι ήδη στον δεύτερο φραπέ. οπότε.... Spoiler ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18, 2018 από GriGaS 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 18, 2018 #874 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 Ο @astrolabos γελάει. Γιατί ο @astrolabos ξέρει. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Αύγουστος 18, 2018 #875 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 Και για να δείτε πόσο μας τρολλάρει, ενώ πριν μισή ώρα την πόναγε η κοιλιά της, τώρα που της είπα να πάμε να δούμε για τσάντα για το σχολείο (πρωτάκι φέτος) της πέρασε... 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 18, 2018 #876 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 Η μικρή κοιμήθηκε στις 12μιση το βράδυ. Ξύπνησε, χθες, στις 10.15 το πρωί. Πήγαμε εκδρομή. Κολύμπησε μισή ώρα. Παίξαμε. Φάγαμε στην ταβέρνα. Ήπιαμε καφέ. Με τα πολλά, κοιμήθηκε στις 19.10. 9 ώρες μετά. Κοιμήθηκε για 40 λεπτά περίπου. Εμείς είχαμε και μία κοινωνική υποχρέωση για το βράδυ, οπότε γυρίσαμε, κάναμε ένα μπανάκι και πάλι έξω. Την κράτησε η πεθερά μου και μας είπε ότι λύσσαξε και δεν νύσταζε καθόλου. Αυτά. Υ.Γ. hint: δεν είπα ''Καλημέρα''. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 18, 2018 Author #877 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 πριν 35 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε: Και σαν να μην έφτανε αυτό, από τις 7 παρά τέταρτο τα πουλάκια αποφάσισαν να στήσουν συναυλία και να με ξυπνήσουν. Don't worry about this, δεν θα ξαναγίνει Spoiler Spoiler Αστρολαβίζετε επικίνδυνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 18, 2018 #878 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 (edited) ΚαλημερεΣ Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18, 2018 από idonthave 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 18, 2018 #879 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 Όταν τα έλεγα εγώ πριν 2-2μιση χρόνια να μη λέτε καλημέρες εδώ, θα με νομίζατε παράξενο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 18, 2018 #880 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 Δεν φταιει μωρε η καλημερα τα βουντου του αστραναποδου φταινε επειδη καλημεριζετε.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts