Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

Καλημέρα. Οικογενειακή εκδρομή σήμερα (κάνω διακοπές, μην το ξεχνάτε). Μπανάκι (η μικρή μου είναι δεινή κολυμβήτρια), ψαράκι και ουζάκι by the sea, ε, βάλτε κι ένα παγωτάκι για τη χώνεψη...

• Like 9

Δεν ανέφερα το περιστατικό για να ανοίξουμε κουβέντα περί επιδόσεων. Το πέταξα για άλλους λόγους και αυτό επέζησε με ζελατίνα και θήκη της οκάς από ebay. Καθαρή τύχη. Καλημέρα. 

• Like 1

8 hours ago, DEADLAZARUS said:

Καλημέρα. Οικογενειακή εκδρομή σήμερα (κάνω διακοπές, μην το ξεχνάτε). Μπανάκι (η μικρή μου είναι δεινή κολυμβήτρια), ψαράκι και ουζάκι by the sea, ε, βάλτε κι ένα παγωτάκι για τη χώνεψη...

Αυτά τα λες για να ζηλέψω, ε? ? lol 

• Haha 1

πριν 22 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε:

Και εμένα μου έρχετε να το σουτάρω ώρες ώρες το Redmi Note 4X. 

Νόμιζα με την μέχρι τώρα εμπειρία μου ότι οι εγγυήσεις στα κινητά είναι αχρήαστες, με το Xiaomi αναθερώησα. Μακράν η πιο προβληματική συσκευή που κατέχω/ειχα.

Επίσης...

2018-07-17-image-10.jpg

Το 4x έχω. Ένα χρόνο δεν έχει κάνει κιχ. 

• Like 1

@astrolabos δηλώνω δημόσια ότι δεν θα ξαναγράψω καλημέρα στο ΠΟΘ. Απόψε κόλλησε η κλειδαριά στη πόρτα του οδηγού και κάνω τη Κομανέτσι για να βγω από δεξιά. Αντε τώρα να βρεις να το φτιάξεις στο χωριό... 

• Like 2
  • Sad 2

Καλημέρες κομένες κι από μένα.

Χθες πήγα και άλλαξα το λάστιχο στο αυτοκίνητο και τελικά ο λαστιχάς είπε πως χαζοστράβωσε και η ζάντα. Άλλο ένα διακοσάρι για ίσιωμα και 2 εβδομάδες για επισκευή. Θα το κάνω όταν βάλω τα χειμερινά αλλά για την ώρα καλημέρες εδώ μέσα κομένες.

• Like 5
  • Sad 1

Ύστερα από αρκετά βράδια σερί με κοινωνικές υποχρεώσεις, έρχεται η Παρασκευή που δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε. Ωραία σκέφτομαι, θα κοιμηθεί νωρίς η μικρή και θα αράξουμε να δούμε τα 3 τελευταία επισόδεια του Κόνδορα. Αμ δε... Έπιασε την μικρή η κοιλιά της (όχι κάτι το σοβαρό) και άρχισε τα δάκρυα και τα νάζια με αποτέλεσμα να με εξορίσει στο δωμάτιό της και να τη βγάλω με Youtube στο κινητό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, από τις 7 παρά τέταρτο τα πουλάκια αποφάσισαν να στήσουν συναυλία και να με ξυπνήσουν. Αποτέλεσμα, άπλωσα ένα πλυντήριο, άδειασα το πλυντήριο πιάτων, πήγα Σκλαβενίτη, τακτοποίησα τα ψώνια και η ώρα είναι 10 παρά τέταρτο και είμαι ήδη στον δεύτερο φραπέ.

οπότε....

Spoiler

ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

Έγινε επεξεργασία από GriGaS
  • Like 4
  • Haha 4

Και για να δείτε πόσο μας τρολλάρει, ενώ πριν μισή ώρα την πόναγε η κοιλιά της, τώρα που της είπα να πάμε να δούμε για τσάντα για το σχολείο (πρωτάκι φέτος) της πέρασε...

• Like 3
  • Haha 2

Η μικρή κοιμήθηκε στις 12μιση το βράδυ. Ξύπνησε, χθες, στις 10.15 το πρωί. Πήγαμε εκδρομή. Κολύμπησε μισή ώρα. Παίξαμε. Φάγαμε στην ταβέρνα. Ήπιαμε καφέ. Με τα πολλά, κοιμήθηκε στις 19.10. 9 ώρες μετά.

Κοιμήθηκε για 40 λεπτά περίπου. 

Εμείς είχαμε και μία κοινωνική υποχρέωση για το βράδυ, οπότε γυρίσαμε, κάναμε ένα μπανάκι και πάλι έξω. Την κράτησε η πεθερά μου και μας είπε ότι λύσσαξε και δεν νύσταζε καθόλου. Αυτά. 

Υ.Γ. hint: δεν είπα ''Καλημέρα''.

• Like 2

πριν 35 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε:

Και σαν να μην έφτανε αυτό, από τις 7 παρά τέταρτο τα πουλάκια αποφάσισαν να στήσουν συναυλία και να με ξυπνήσουν.

Don't worry about this, δεν θα ξαναγίνει

Spoiler

:p 

Spoiler

Αστρολαβίζετε επικίνδυνα :hehe: 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.