Jump to content




tommybertsen

Recommended Posts

πριν 1 λεπτό, το μέλος jax7480 έγραψε:

Καλημέρα.

Επιστροφή στο σπίτι χθες.

 

@astrolabos Καλό χειμώνα.

 

 

@jax7480 Καλό χειμώνα.

 

Εγώ βέβαια θα πω επίσημα καλό χειμώνα απο την επόμενη βδομάδα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η κινητοποίηση του κόσμου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ευτυχώς. Εθελοντές που έτρεξαν να βοηθήσουν, χιλιάδες άτομα στα νοσοκομεία να δώσουν αίμα (σε σημείο που να τους διώχνουν γιατί δεν μπορούν να αποθηκεύσουν περισσότερο), συγκεντρώθηκαν χιλιάδες αναγκαία πράγματα σε χρόνο μηδέν κλπ.

 

Αυτό μου με ευχαριστεί μέσα σε αυτή την έσχατη κατάσταση είναι ότι τελικά ο Έλληνας έχει ακόμα ανθρωπιά μέσα του. Μπορεί σε ορισμένους αρκετά βαθιά αλλά υπάρχει ακόμα.

  • Like 5
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας έβγαλε ανακοίνωση η οποία εκτός τον άλλον αναφέρει:

 

Παράθεση

Σε αντίθεση με όλα όσα αναφέρονται αυθαίρετα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ΔΕΝ συγκεντρώνει ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ και παρακαλεί όσες και όσους επιθυμούν να βοηθήσουν να περιμένουν κάποια στοχυεμένη πρόσκληση της ομάδας. Αυτή είναι η επιθυμία των τοπικών αρχών οι οποίες διαχειρίζονται την κρίση και έχουν αναλάβει την φροντίδα των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση εκπροσώπων του Δήμου Ραφίνας με τους οποίους επικοινωνήσαμε: «Δεν έχουμε που να τα βάλουμε. Σας παρακαλούμε σταματήστε να στέλνετε!»

 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.