Jump to content




tommybertsen

Recommended Posts

Μέσες άκρες το κάνω καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια. Απλά τρώω τελευταία φορά κατά τις 10 το βράδυ και ξανά στις 2 το μεσημέρι. Από την ώρα που ξυπνάω μέχρι το μεσημεριανό μόνο σκέτοι καφέδες και νερό. 

 

Δεν μου το πρότεινε κάποιος, δεν το διάβασα κάπου, απλά συνήθεια την οποία θεωρούσα και κακή... 

 

Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που διατηρουμαι σε φυσιολογικά κιλά πάρα τις συχνές ατασθαλίες... 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@GriGaS Θα έλεγα ότι ο λόγος που διατηρείσαι είναι η συνολική πρόσληψη θερμίδων την ημέρα και βδομάδα, η οποία είναι πολύ κοντά στις συνολικές ανάγκες του οργανισμού. Θα συμφωνήσω μαζί σου για το ότι θεωρούσα το χειρότερο που μπορούσα να κάνω, το να μην φάω πρωινό.  Όταν ξεκίνησα με το IF (intermittent fasting) πίστευα ότι θα διαλύσω τον οργανισμό μου καθώς και σε συνδυασμό με την προπόνηση δεν θα αργήσω να αδειάσω από ενέργεια. Μετά από ένα χρόνο και ειδικά μετά από το τελευταίο 6μηνο που πλέον το βλέπω πολύ πιο σοβαρά τα αποτελέσματα είναι ακριβώς αντίθετα από ότι περίμενα. Το πόσο καθαρός νιώθεις εντερικά και χωρίς φούσκωμα δεν περιγράφεται (τουλάχιστον στο δικό μου οργανισμό).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 20 λεπτά, το μέλος suboy έγραψε:

Το πόσο καθαρός νιώθεις εντερικά και χωρίς φούσκωμα δεν περιγράφεται (τουλάχιστον στο δικό μου οργανισμό)

 

Καλά όσον αφορά αυτό είμαι ιδιαίτερη περίπτωση. Έχω καθημερινό ραντεβού με την τουαλέτα 15 λεπτά αφού ξυπνήσω, ό,τι ώρα και αν ξυπνήσω.

 

In other news, σήμερα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή στην 12χρονη σχέση μου με τη γυναίκα μου. Καθώς συζητάγαμε για κάτι, την ρωτάω "Ποια Ελένη;". Με λοξοκοιτάει και μου δίνει απάντηση του στυλ "Έχε χάρη που είναι η μικρή μπροστά"....

  • Haha 7
Link to comment
Share on other sites

Την νηστεία αυτή (νηστειοθεραπεία αλλιώς), την έκανα για το πρόβλημά που αντιμετωπίζω. Σίγουρα όταν το εντεράκι δεν "λαδώνει" πιο συχνά, έχει λιγότερες πιθανότητες να κάνει φλεγμονές (που κάνει εμένα). Εγώ το έκανα για 2 λόγους (too long to describe - ένας είναι πέραν του εντερικού).Σιγά σιγά με βοηθούσε, και τώρα με την δουλειά, είναι αδύνατο να μην φάω πρωινό δυστυχώς, γιατί θα διαλυθώ ή θα τρώω μεσημεριανό στις 11:00. Όποτε μπορώ να το αποφύγω, το πράττω πάντως.

 

Ε τι και αν ήταν η μικρή μπροστά @GriGaS ? 

Ας απαντούσε "αυτή, 1-0" , να έληγε εκεί ? 

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

πριν 2 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε:

well-well-well-what-do-we-have-hered-355

Γενική συζήτηση. Αν θέλετε, θα κάνουμε νέο θέμα "intermittent fasting και τα οφέλη της", ειδικά αν πάει να ξεφύγει.

Spoiler

I kno am fun at parties :p 

Spoiler
Spoiler
Spoiler

And well mornign :p 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.