Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

πριν 4 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

Huh?

Συγγνώμη, δεν έγινα αντιληπτός. Με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας μοιάζει η γρήγορη εξυπηρέτησή σου. 20 λεπτά; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. 

Ο καιρός γαρ εγγύς..

πριν 2 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε:

@Rusty_Cookie έλα στο Kings Landing να δεις τι σημαίνει γρήγορη εξυπηρέτηση.

Ίσως χρειαστεί ο sir Ilyn Payne, ώστε να τριμάρονται λίγο οι ουρές..

πριν 14 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Συγγνώμη, δεν έγινα αντιληπτός. Με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας μοιάζει η γρήγορη εξυπηρέτησή σου. 20 λεπτά; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. 

Ο καιρός γαρ εγγύς..

Τι να πω, δε πηγα για απλή δουλειά κιόλας.

Η λογίστρια πριν με στείλει εκεί με σταυρωσε και με κοιταζε λες και με εστελνε στη Μόρντορ.

πριν 10 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε:

@Rusty_Cookie έλα στο Kings Landing να δεις τι σημαίνει γρήγορη εξυπηρέτηση.

Μακαρι γιατι στο κοφι αηλαντ περιμενα 45 λεπτα για ένα φρεντο εσπρεσο και ενα φρέντο καπουτσίνο.

Λες και αφοπλιζε βομβα.

Μάλλον δε μπορεις να τα χεις ολα.

• Haha 2

πριν 10 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Τέλος το Πανεπιστήμιο !

Άντε στο μπιμπ παλιό μπιμπ με μπιμπ τόσα χρόνια παλιό μπιμπ επειδή είστε μπιμπ με τα μπιμπ σας !!!

Μπράβο, Νικόλα. Άντε, καλά μυαλά και καλή αποκατάσταση.

Προσπερνώ την πηγαία χαρά του έλληνα πτυχιούχου (γ@@μώ τα μπιπ, μπιμ, γ@@μώ:p)..

• Like 1

6 minutes ago, DEADLAZARUS said:

Μπράβο, Νικόλα. Άντε, καλά μυαλά και καλή αποκατάσταση.

Προσπερνώ την πηγαία χαρά του έλληνα πτυχιούχου (γ@@μώ τα μπιπ, μπιμ, γ@@μώ:p)..

Χαχα οποίος έχει περάσει και έχει προσπαθήσει πραγματικά και δεν του κάθονται οι εξεταστικές επειδή έχουν κόμπλεξ οι καθηγητές και αρκετές αναποδιες (ένα μάθημα με πήγε 2-3 χρόνια πίσω) με κατάλαβαίνει με τα τόσα μπιμπ που έγραψα γιατί αν τα έγραφα κανονικά του χρόνου τέτοια εποχή θα μου επιτρεπόταν το login εδώ στο Lab ?

• Like 3
  • Haha 1

πριν 37 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

γιατί αν τα έγραφα κανονικά του χρόνου τέτοια εποχή θα μου επιτρεπόταν το login εδώ στο Lab ?

Εξαρτάται, μπορεί οι διαχειριστές του thelab να σου έκαναν δώρο αποφοίτησης ένα ban πενταετούς διάρκειας!!! :hehe:

• Haha 3

πριν 24 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Χαχα οποίος έχει περάσει και έχει προσπαθήσει πραγματικά και δεν του κάθονται οι εξεταστικές επειδή έχουν κόμπλεξ οι καθηγητές και αρκετές αναποδιες (ένα μάθημα με πήγε 2-3 χρόνια πίσω) με κατάλαβαίνει με τα τόσα μπιμπ που έγραψα γιατί αν τα έγραφα κανονικά του χρόνου τέτοια εποχή θα μου επιτρεπόταν το login εδώ στο Lab ?

latest?cb=20151029185624

Με έχει κοψει δαπιτοπασπιτοπατερας καθηγητής 15 φορες, μπορει και παραπανω, ειχα σταματησει να μετράω.

Άλλος επισης με εκοβε για πάντα σε ειδικότητας και πηρα πτυχίο χωρις να το περασω, οταν αλλαξε το ΠΣ και καταργήθηκε το μάθημα.

Νομίζω πως αν ήμουν σε μια από τις δυο λασποπαραταξεις θα επαιρνα πτυχιο χωρις διάβασμα στα 4-5 το πολύ χρονια και οχι 8. Ναι οκτώ, οχτώ eight, ocho años en puta de coño universidad.

Αλλα σε κάνει badass η ελληνική τριτοβάθμια ρε παιδι μου όμως οπως και να χει. 

Σαν να παίζουν οι αλλοι εξ Ευρώπης PvE  και συ απ το πρωτο λεβελ PvP arena.

• Like 5

(7 χρονια μου ρίχνεις 1 χρόνο) Νταξ 3 χρόνια Χ 3 εξεταστήκες Φλεβάρη - Ιουνιο - Σεπτέμβρη, 9 φορές τουλάχιστον μπορει και 4 γιατί δεν θυμάμαι  καλά αλλάο τρίτο χρόνο μετά από πολύ διάβασμα μόνος μου κατάφερα να αποκτήσω γνώση σε βασικές ασκήσεις . Ο καθηγητής σύμβαλε 3% μέχρι εκεί ... 

Και του έγραψα πέρση τέτοια εποχή ένα ωραίο 7 (GOD MODE οποίος γράψει πάνω από 5). Όπου κοποιασα για να το γράψω μετά από τρία ολόκληρα μπιμπ χρόνια και φέτος που κάνει σκούπα λόγο μετάλλαξης του ονόματος σε ΠαΔΑ ξεκίνησαν τις σκούπες και θα περάσει η Κουτσή Μαρία σε αυτό μάθημα .... Γενικά για να τελειώσεις εδώ Ελλάδα πανεπιστήμιο είναι στην κρίση του καθε μπιμπ κομπλεξικού ... 

Δάσκαλε αν είσε στο Lab και παρακολουθείς το ΠΟΘ απλά κάνε καλύτερο μάθημα δομισέτο καιδώσε "μασιμενη" τροφή ή μην κάνεις μάθημα δεν έχεις μεταδοτικότητα  ...

Επίσης πρέπει να υπάρχει έλεγχος σε τους καθηγητές

Γενικά πλέον είμαι Εκπαιδεμιδενιστής 

Τίποτα όλα μαύρα και άραχνα απλά υπάρχει η εκπαίδευση για τους αργόσχολους καθηγητάδες πλέον μιας και τους βλέπεις επειδή δεν μπορούν να πιάσουν κάποια άλλη δουλειά γίνονται καθηγητάδες  ... Αυτό είδα τέλος αν δεν βγάλω το Χ πόσο στο μέλλον απλά οι πανελλήνιες και το πανεπιστήμιο ή χειρότερη επιλογή που έκανα μέχρι στιγμής ! Αυτό θα δείξει 

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Agree 1

πριν 1 ώρα, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

Με έχει κοψει δαπιτοπασπιτοπατερας καθηγητής 15 φορες, μπορει και παραπανω, ειχα σταματησει να μετράω.

Άλλος επισης με εκοβε για πάντα σε ειδικότητας και πηρα πτυχίο χωρις να το περασω, οταν αλλαξε το ΠΣ και καταργήθηκε το μάθημα.

Μαλλον δεν διαβαζες αρκετα.. Επρεπε να εστιασεις στις σπουδες σου αντι για πισια και γυναικες

s-l1600.jpg

Έγινε επεξεργασία από Simon

πριν 34 λεπτά, το μέλος Simon έγραψε:

Μαλλον δεν διαβαζες αρκετα.. Επρεπε να εστιασεις στις σπουδες σου αντι για πισια και γυναικες

s-l1600.jpg

πριν 19 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

@Rusty_Cookie Ήσουν τέντι-μπόυς:p;

collegesenior.jpg

Έγινε επεξεργασία από Rusty_Cookie
  • Like 1

@ARMAGEDDON Αφού σου πω congrats, να σου χαλάσω λίγο την διάθεση. Δεν ξέρω σε ποιον τομέα είσαι, αλλά ψάξε να δεις αν ο τομέας σου απαιτεί μεταπτυχιακό προκειμένου να μην βρεθείς επαγγελματικά στο περίμενε, με τους άλλους να σε προσπερνάνε.

• Like 2

πριν 4 λεπτά, το μέλος yanni έγραψε:

@ARMAGEDDON Αφού σου πω congrats, να σου χαλάσω λίγο την διάθεση. Δεν ξέρω σε ποιον τομέα είσαι, αλλά ψάξε να δεις αν ο τομέας σου απαιτεί μεταπτυχιακό προκειμένου να μην βρεθείς επαγγελματικά στο περίμενε, με τους άλλους να σε προσπερνάνε.

What he said.

Και προς θεου μη κάνεις μπς απ τα μουφικα που δίνουν μονο βαθμό.

Πχ  για πληροφορική, αν θες να πας σε research η έχεις βλέψεις για μισθό 1,5-2κ εντός Ελλάδας (ναι υπάρχει τετοιο πραμα) χρειάζεται ενα βαρβατο μαστερακι ΙΜΟ.

Έγινε επεξεργασία από Rusty_Cookie
  • Like 1

Πατάτε βρε το προφίλ να δείτε τι σκ@τα είμαι

Μπας και με διαφωτίσετε για κανένα μεταπτυχιακό

"Έρχομαι να σας φάω την δουλειά"

Αυτό πιστεύουν όλοι στο κλάδο μου φαταουλες

6 minutes ago, yanni said:

Αυτό ισχύει σε κάθε κλάδο πλέον.

το γνωρίζω αλλά , τώρα δεν κρατιέμαι

η μαλακία η ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας έχει φάει !

Τέλος πάντων θα ανοίξω θέμα όταν έρθει η ώρα για το μεταπτυχιακό αν θα κάνω κλπ προτρέχει να πάω στρατό και μετά αφού γυρίσω να πιάσω καμιά δουλειά για αρχή .

@yanni  για  το ποστ 516 , δεν μου χαλάς κάτι ξέρω ότι θα περιφέρομαι γύρω από μία μαύρη τρύπα

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.