Jump to content

Recommended Posts

(edited)
  On 13/7/2018 at 4:10 ΜΜ, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

?

Reveal hidden contents

Expand  

KOINΩΣ ΕΛΑΛΑΝΤΗΣΑ

Έγινε επεξεργασία από dellman
  On 13/7/2018 at 3:38 ΜΜ, το μέλος GriGaS έγραψε:

πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν εχει δει ακόμα το Infinity War.

Expand  

Έχει σπάσει πιο πριν το σφυρί, αλλά δεν έχει σημασία. Θέλω να δείξω το εύρος του χτυπήματος και το σφυρί του Θωρ είναι η κατάλληλη αναλογία :p 

• Haha 3
  On 13/7/2018 at 4:22 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:

Έχει σπάσει πιο πριν το σφυρί, αλλά δεν έχει σημασία. Θέλω να δείξω το εύρος του χτυπήματος και το σφυρί του Θωρ είναι η κατάλληλη αναλογία :p 

Expand  

Όλα αυτά ξεκίνησαν από την αναφορά μου περί υπερβολικής ζέστης, έτσι; Καλημέρα και καλό ΣΚ.

(edited)
  On 13/7/2018 at 4:22 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:

Expand  

καλά άμα δεις το Infinity War θα καταλάβεις τι εννοούσα

On 13/7/2018 at 4:01 ΜΜ, το μέλος dellman έγραψε:

Το σφυρί το έχασε στην προηγούμενη Thor: Ragnarok και οχι στο Infinity

Expand  

Χαίρω πολύ GriGaS.

Έγινε επεξεργασία από GriGaS
  • Like 1
(edited)

Μετακομίζω στο Kings Landing για μόνιμα εντός μηνός.

H μάνα μου λέει να μη βγάζω τη ζακέτα και λέει πως θα με βρεί αβγαλτο καμιά απο κεί και θα με τυλίξει με τη μια. 

Εγώ πάλι σκέφτομαι  μην έχω την ίδια καταληξη με τον βλάκα τον Μπόρομιρ και όλους τους υπόλοιπους βόρειους. 

Εχω τρελό άγχος, δε ξέρω τι να κάνω. Ίσως ανοίξω νέο θρέντ όπως το παιδί με το δίπλωμα.

Reveal hidden contents

Έγινε επεξεργασία από Rusty_Cookie
  • Haha 6

Ήθελα να ήξερα πόσα έχει σκάσει η Cosmote, Vodafone κλπ για την διαφήμιση του Fiber (fiber λέει :hehe:) στα τεχνολογικά site.

Και να πεις ότι έκαναν και κάτι, πάει στο καλό. Αλλά το 2018 να μας σπαμάρουν δίχως αύριο γιατί κατάφεραν και έβαλαν οπτική ίνα σε ένα σπίτι η κάθεμια τους το θεωρώ απλά γελείο.

• Like 2
  • Agree 1
  On 14/7/2018 at 10:34 ΠΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:

ενώ με τα M&S τα έχεις σπάσει; :p 

Expand  

Γενικα ειμαι ανοιχτος ανθρωπος (09->16) αλλα ναι εκει ειχαμε σοβαρο χασμα στις αποψεις και γενικα στην "λεξη εξοδου" ηθελα "Lab" αλλα διαλεξαν "Trump" Εγω τετοια πραγματα δεν τα δεχομαι?

Αυτοί ούτε δορυφόρους έχουν δει, ούτε φωτογραφίες απο αυτούς, ούτε από αεροπλάνα; τίποτα;

:blink:

On 14/7/2018 at 7:17 ΠΜ, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

Μετακομίζω στο Kings Landing για μόνιμα εντός μηνός.

H μάνα μου λέει να μη βγάζω τη ζακέτα και λέει πως θα με βρεί αβγαλτο καμιά απο κεί και θα με τυλίξει με τη μια. 

Εγώ πάλι σκέφτομαι  μην έχω την ίδια καταληξη με τον βλάκα τον Μπόρομιρ και όλους τους υπόλοιπους βόρειους. 

Εχω τρελό άγχος, δε ξέρω τι να κάνω. Ίσως ανοίξω νέο θρέντ όπως το παιδί με το δίπλωμα.

Reveal hidden contents

Expand  

giphy.webp

• Sad 1

Άραγε ψάχνανε πολλές μέρες να βρούνε το πιο καρακιτσαριάρικο και κακάσχημο κουτί του πλανήτη εκεί στο Πλαίσιο ή το βρήκαν αμέσως;

design-box-1.gif

• Like 1
  • Agree 1
  • Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.