Δημοφιλής Δημοσίευση sstav Ιούνιος 20, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #201 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Τετάρτη είναι σήμερα δεν την παλεύω διόλου και είναι όλα εφήμερα, πράγματα του διαβόλου... Τις καλημέρες μου θα πω χωρίς καθόλου φόβο και οποιος δυσανασχετεί καλό του κατευόιδο βλέπω μαύρο πυκνό καπνό από την Καλαμάτα κάποιος αφρίζει από θυμό κι οργή συνάμα θα πεσει περμα μπαν εδώ... και θα'ναι μέρα μεσημέρι (παει δεν παει αυτό βγήκε.τέλος) 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 20, 2018 Author #202 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Ρε μπας και να ανοίξουμε το PoetLab να μαζευτούμε εκεί μέσα με τα στιχάκια μας τα φρησταηλα ράπερ τάπερ; 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 20, 2018 #203 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Μόλις τώρα, το μέλος sstav έγραψε: (παει δεν παει αυτό βγήκε.τέλος) Πάει δε πάει ο Cookie σας πατάει. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 20, 2018 #204 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Κοίτα να δεις ταλέντα που πάνε χαμένα εδώ μέσα... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 20, 2018 Author #205 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Λυπάμαι ράστη κούκι μου, σε τρώω για πρωινό και το μεσημεράκι μου, βγαίνει με βοδινό Α Η μάνα μου μου έστειλε, και τάπερ και ζακέτα και ξάφνου εθυμήθηκα τον Παναγούλια τον Αλκέτα Την εθνική του μουντιάλ, τέσσερα τέσσερα δύο Τότε που η άμυνα , έμπαζε αέρα κρύο (να είμαστε και επίκαιροι ) 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 20, 2018 #206 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε: Λυπάμαι ράστη κούκι μου, σε τρώω για πρωινό και το μεσημεράκι μου, βγαίνει με βοδινό το βοδινο ρε τομμυ μου απ της μαμας το ταπερ? για πάντα θα 'σαι ρε νουμπα απο τα λιντλ ραπερ. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 20, 2018 #207 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 πριν 10 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε: τον ακούς και μιλάει όλο για αξιοπιστία μα είναι πράμα άγνωστο στην καγκελαρία... όταν στο vag σπουλάρουνε οι δίδυμες τουρμπίνες της Toyota τα αγροτικά πουλάνε τις κουρτίνες βάλτο καλά στο νου σου, θα στο πω ωμά τα αυτοκίνητα σας είναι μόνο για ρομά το μόνο που ξέρουν στη Japan είναι να τρώνε σούσι μάζεψε τα λόγια σου μη στείλω Μπαρμπαρούση. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 20, 2018 Author #208 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Κοίτα να δεις ταλέντα που πάνε χαμένα εδώ μέσα... Άσε που μερικοί δεν το ξέραμε καν τι ταλέντα είμαστε και τελικά το ανακαλύπτουμε τώρα 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 20, 2018 #209 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Μόλις τώρα, το μέλος tommybertsen έγραψε: Άσε που μερικοί δεν το ξέραμε καν τι ταλέντα είμαστε και τελικά το ανακαλύπτουμε τώρα Εχω φαει αποβολη για φρησταηλ στο δημοτικο στην έκτη. Ηταν η δευτερη φορα. Η πρωτη ήταν δευτερα δημοτικου επειδη εβαλα τα παιδακια τα υπολοιπα και λεγαμε το Μακεδονια ξακουστή. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 20, 2018 Author #210 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Μόλις τώρα, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Εχω φαει αποβολη για φρησταηλ στο δημοτικο στην έκτη. Ηταν η δευτερη φορα. Η πρωτη ήταν δευτερα δημοτικου επειδη εβαλα τα παιδακια τα υπολοιπα και λεγαμε το Μακεδονια ξακουστή. Εγώ έφαγα αποβολή γιατί έπαιζα μουσική στο θρανίο (air drumming και τέτοια φάση ) Αρχικά ο καθηγητής μου πέταξε την κιμωλία (και σας άλλος Νίο έσκυψα και την έφαγε ο από πίσω), και στη συνέχεια με απέβαλλε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Ιούνιος 20, 2018 #211 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 πριν 18 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Εχω φαει αποβολη για φρησταηλ στο δημοτικο στην έκτη. Ηταν η δευτερη φορα. Η πρωτη ήταν δευτερα δημοτικου επειδη εβαλα τα παιδακια τα υπολοιπα και λεγαμε το Μακεδονια ξακουστή. Τι διαμαντι εισαι εσυ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 20, 2018 #212 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 πριν 23 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε: όταν στο vag σπουλάρουνε οι δίδυμες τουρμπίνες της Toyota τα αγροτικά πουλάνε τις κουρτίνες βάλτο καλά στο νου σου, θα στο πω ωμά τα αυτοκίνητα σας είναι μόνο για ρομά το μόνο που ξέρουν στη Japan είναι να τρώνε σούσι μάζεψε τα λόγια σου μη στείλω Μπαρμπαρούση. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιούνιος 20, 2018 #213 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Straight Outta Cotetsi Ζει σε κοτετσι και ειναι κακος. Λακη τον λενε και ειναι σοφος. Μπισκοτα κατεβαζει σαν νανε τρελος. Προβατα δαμαζει σαν καποιος θεος. Μην του την σπατε και γινει χαμος. Μην του την σπατε και γινει σεισμος. Αdmin θα θελετε μα δεν θα μπορει. Γιατι με το μπρικι του πως να ρθει. Και τοτε θα κλαψετε ολοι μαζι. Γιατι στον Λακη δεν μπαινει κανεις. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 20, 2018 Author #214 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Πάω για δουλειά να ηρεμήσω Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 20, 2018 #215 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Με κάθε παραγγελία βιβλίων δώρο ένα στοιχάκι από τον @tommybertsen. Για περιορισμένο χρόνο, τρέξτε να προλάβετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 20, 2018 #216 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 5 hours ago, DEADLAZARUS said: Θέλουμε και τη συνέχεια. Από έναν στίχο πώς θα φανεί το ποιητικό ταλέντο; Δεν έχει συνέχεια, πρέπει να αλλάξεις τις 3 τελευταίες λέξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 20, 2018 #217 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 PoetLab ./Τωρα!!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 20, 2018 #218 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 O AstroVitara που λείπει και δεν επιλαμβάνεται της καταστάσεως? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούνιος 20, 2018 #219 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε: όταν στο vag σπουλάρουνε οι δίδυμες τουρμπίνες της Toyota τα αγροτικά πουλάνε τις κουρτίνες βάλτο καλά στο νου σου, θα στο πω ωμά τα αυτοκίνητα σας είναι μόνο για ρομά το μόνο που ξέρουν στη Japan είναι να τρώνε σούσι μάζεψε τα λόγια σου μη στείλω Μπαρμπαρούση. Περίμενα πώς και πως του σχολασμού την ώρα... και να σου αντικρίζω κατεβατά στο φόρα... με ρίμες όμορφες καλές και με πολύ ουσία... μου φτιάξανε το κέφι και την ψυχολογία.... έχουμε το Λάκαρο τον ισπανογερμανό... που πιάνει στον στόμα του τον Ιάπωνα θεό... Μην λες για τουρμπό και σπουλαρίσματα γιατί θα έρθει η supra και θα σου δώσει χαιρετίσματα... Ούτε να πεις για τον ατμό... γιατί θα σε φάει η honda στο λεπτό... 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιούνιος 20, 2018 #220 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Καλά δεν ντρέπεστε να μιλάτε για κουβάδες προσπαθώντας να μας πείσετε με ολόκληρες αράδες; Τι κι αν έχει turbo, wankel ή vtec καλύτερα να κάνετε ανακατασκευή ένα μισό kadett. Και μη μου βάζεις σκούπες, μπουριά και βαρελάκια γιατί εγώ τα άλογα τα έχω για γαριδάκια. Τι όχι, δεν μπορείς να το χωνέψεις; Μα φυσικά όταν οδηγείς VW, κι έχεις άλλες ορέξεις Πρόσεχε τα λάστιχα, τα camber και τα caster διότι έρχομαι, και στον καφρέφτη φαίνομαι σαν Casper Όχι δεν είμαι φάντασμα, ούτε ιππότης της ασφάλτου όμως έχω Skyline, γρηγορότερο κι από τη σκιά του. 4 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts