Seek & Find Ιούνιος 19, 2018 #181 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2018 Ποιητικη γωνια: Θελω να τρεξω να κρυφτω μεσα στην αγκαλια σου αρκει να ξερω το ΑΦΜ και την ταυτοτητα σου ΨΒ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 19, 2018 #182 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 19, 2018 #183 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2018 2 hours ago, Seek & Find said: Ποιητικη γωνια: Θελω να τρεξω να κρυφτω μεσα στην αγκαλια σου Να χώσω το κεφάλι μου μέσα στα δυο σου χέρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 19, 2018 #184 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2018 Εδω αγαπητοι φιλες και φιλες της νοησης βλεπουμε πως επηρεαζει, πως επιδρα στον ψυχικο κοσμο των ανθρωπων η δυναμη της ποιησης. Μεσα απο αυτο το σκληρο ρομαντζο, η ακρατη σκληροτητα της ανασυγκροτημενης συνεχους αναζητησης μεσα στα πλαισια του e-shop το οποιο ερπει και μετασχηματιζεται σε μια αιωνιοτητα και μια μερα συνυφασμενη με τον πονο ενος καλου. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 19, 2018 #185 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2018 WooT Wooot 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 19, 2018 #186 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 19, 2018 #187 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2018 Καλά ούτε ένα like στο στίχο μου;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 19, 2018 #188 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2018 Κανένας νομικός? Για μια ερώτηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 20, 2018 #189 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: Καλά ούτε ένα like στο στίχο μου;;; Θέλουμε και τη συνέχεια. Από έναν στίχο πώς θα φανεί το ποιητικό ταλέντο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούνιος 20, 2018 #190 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 (edited) Θες να χώσεις το κεφάλι σου μέσα στα δύο μου χέρια... αλλά ακόμα δεν κατάλαβες πως γίνονται μαχαίρια... ποιητικό ταλέντο λές οτι έχεις ... αλλά τελικά από τέτοια δεν κατέχεις... με το μπεμβέ λες θα μας πας κόντρα... αλλά δεν έχεις τα κατάλληλα προσόντα... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 20, 2018 από f117 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 20, 2018 #191 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 καλημέρες!!! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 20, 2018 #192 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Να ρωτήσω: ποιήματα του γνωστού ποιητή Μητσικώστα, επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν; Θα σπάσουν τα ταμεία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 20, 2018 #193 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: WooT Wooot Με ήχο https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aGj7RB6_460svvp9.webm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 20, 2018 #194 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος f117 έγραψε: Θες να χώσεις το κεφάλι σου μέσα στα δύο μου χέρια... αλλά ακόμα δεν κατάλαβες πως γίνονται μαχαίρια... ποιητικό ταλέντο λές οτι έχεις ... αλλά τελικά από τέτοια δεν κατέχεις... με το μπεμβέ λες θα μας πας κόντρα... αλλά δεν έχεις τα κατάλληλα προσόντα... Τιποτα δεν είδες τα κανω ολα βίδες χάσανε οι Φαραώ και πεφτουν καταιγίδες. Γουπ γουπ. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 20, 2018 #195 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Ευγε.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Ιούνιος 20, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #196 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 πριν 50 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε: Θες να χώσεις το κεφάλι σου μέσα στα δύο μου χέρια... αλλά ακόμα δεν κατάλαβες πως γίνονται μαχαίρια... ποιητικό ταλέντο λές οτι έχεις ... αλλά τελικά από τέτοια δεν κατέχεις... με το μπεμβέ λες θα μας πας κόντρα... αλλά δεν έχεις τα κατάλληλα προσόντα... Κάποιοι το παίζουν ποιητές και φτιάχνουνε στιχάκια χειρότερα και απ' του δημοτικού της στ' παιδάκια πρωί πρωί στο ΠΟΘ διαβάζουμε κρυάδες στίχοι ότι να 'ναι, κολοκυθοκορφάδες θα γίνει κόντρα με bmw ενάντια σε yaris; με yaris μόνο κόντρα σε γένια μπορείς να πάρεις κοιτάξτε να σοβαρευτείτε μέτρα γιατί θα λάβω θα κάνω και report, θα φέρω Αστρολάβο. 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούνιος 20, 2018 #197 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Νασου κάποιος πετάχτηκε που έχει και καλά λιοντάρι.... που μοιάζει πιο πολύ με γατί και έχει και φουλάρι... τον ακούς και μιλάει όλο για αξιοπιστία μα είναι πράμα άγνωστο στην καγκελαρία... 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 20, 2018 #198 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε: Κάποιοι το παίζουν ποιητές και φτιάχνουνε στιχάκια χειρότερα και απ' του δημοτικού της στ' παιδάκια πρωί πρωί στο ΠΟΘ διαβάζουμε κρυάδες στίχοι ότι να 'ναι, κολοκυθοκορφάδες θα γίνει κόντρα με bmw ενάντια σε yaris; με yaris μόνο κόντρα σε γένια μπορείς να πάρεις κοιτάξτε να σοβαρευτείτε μέτρα γιατί θα λάβω θα κάνω και report, θα φέρω Αστρολάβο. Γουστάρεις Λάκη το φρησταηλ μα δε το πολυέχεις, Θα σου μαδήσω τα φτερά, γυμνός μετά να τρέχεις Γουυυυπ 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 20, 2018 Author #199 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Ύμνος εις την μετριοφροσύνη Μαζεύτηκαν οι ποιητές, εδώ όλου του κόσμου Παίδες δεν θέλω να σας δω, ούτε πίσω ούτε μπρος μου. Νομίζετε πως γράφετε, τα πιο όμορφα στιχάκια μα είμαι ένας και μοναδικός, είστε όλοι γατάκια. Εκτός από μοναδικός, είμαι και μετριόφρων κρατώ την ψυχραιμία μου, ω, είμαι και αλλόφρων! Για αυτό πολύ προσέχετε, @tommybertsen δεσπόζει και ούτε ο @astrolabos σας, εσάς δεν θα σας σώζει . Μια μέρα αποφάσισα, τραγούδι για να γράψω και όλους σας μέσα σε αυτό, σίγουρα θα σας κράξω. Άστρα μην με μαλώνετε, που είμαι παιδί ωραίο ΠΟΙΟΣ θα μπορούσε να γράψει, κάτι πιο σπουδαίο; Το τρίπτυχο τελείωσε, θα φάτε όλοι σκόνη και εγώ θα φάω πίτσα γίγας, τυρί και πεπερόνι. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 20, 2018 #200 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ύμνος εις την μετριοφροσύνη Μαζεύτηκαν οι ποιητές, εδώ όλου του κόσμου Παίδες δεν θέλω να σας δω, ούτε πίσω ούτε μπρος μου. Νομίζετε πως γράφετε, τα πιο όμορφα στιχάκια μα είμαι ένας και μοναδικός, είστε όλοι γατάκια. Εκτός από μοναδικός, είμαι και μετριόφρων κρατώ την ψυχραιμία μου, ω, είμαι και αλλόφρων! Για αυτό πολύ προσέχετε, @tommybertsen δεσπόζει και ούτε ο @astrolabos σας, εσάς δεν θα σας σώζει . Μια μέρα αποφάσισα, τραγούδι για να γράψω και όλους σας μέσα σε αυτό, σίγουρα θα σας κράξω. Άστρα μην με μαλώνετε, που είμαι παιδί ωραίο ΠΟΙΟΣ θα μπορούσε να γράψει, κάτι πιο σπουδαίο; Το τρίπτυχο τελείωσε, θα φάτε όλοι σκόνη και εγώ θα φάω πίτσα γίγας, τυρί και πεπερόνι. φρησταηλερ Τομάκο μου εισαι εσυ, οσο ο Μπο ειναι ράπερ. Καλλιο γράψε στη μάνα σου, να στείλει κανα τάπερ. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts