Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

tomhel

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από mefistofelis [Σήμερα, στις 14:01]

Μονο αν εχεις ωονταφον λαιβ λογισμικο την παλαι εκδοση πριν την r2v.

Με τις καινουριες χρειαζεσαι το SE Drm packager και εισαι κομπλε

:OT: Eγώ έχω Vodafone Live στο Κ700i και δε μπορώ να βάλω mp3 σαν ήχο κλήσης.Τι μπορώ να κάνω για να βάλω mp3;;;

Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα κόλλημα ή άλλο πρόβλημα...

• 9 months later...

Φίλε ΤοmHell,

Κι εγώ είμαι της αρχής να μην τα σκάω σε κινητά. Ξέρεις κάτι, κάτι κινητά με ασπρόμαυρη οθόνη αξίας ~70Ε είναι ΠΟΛΥ ανθεκτικά σε αντίθεση με τα κυριλέ αδερφάκια τους ;)

Μου κλέψανε πριν από ένα χρόνο περίπου το Τ610 κ αγόρασα το Siemens A52. Το τί έχει τραβήξει ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ (Νερά, χτυπήματα...)!!! Εδω μου το πετάει κάτω ένας, πέφτει ανοίγει το πίσω κάλυμα κ καταλίγει σε ένα λασπουριό, περιττό να σας πω πως αφού σκούπισα τη μπαταρία ήταν μια χαρα !

Προτείνω να μην πάρεις κάτι πολύ ακριβό. Πάρε κάτι μεταξύ 150-250Ε. Τσέκαρε μια το "Panasonic VS3" , 165Ε με 1.3ΜΡ κάμερα, ενσωματωμένη μνήμη 32ΜΒ ! Όχι κ άσχημό έτσι ? !!! ;)

Κανενα σαββατοκύριακο θα πεταχτώ στο Γερμανό του TheMall όπου επιτρέπεται να δοκιμάσεις διάφορα κινητά πριν τα αγοράσεις, αρκεί να έχεις κ μια κάρτα ΣΙΜ, και θα δω αν θα το αγοράσω τελικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.