vdeseris Απρίλιος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 15:29] Γνωρίζει κανείς αν κάποιο από τα smartphones της Q-Tec δίνονται με επιδότηση σε προγράμματα της VODAFON? Ναι. π.χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 14, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis [Σήμερα, στις 14:01] Μονο αν εχεις ωονταφον λαιβ λογισμικο την παλαι εκδοση πριν την r2v.Με τις καινουριες χρειαζεσαι το SE Drm packager και εισαι κομπλε :OT: Eγώ έχω Vodafone Live στο Κ700i και δε μπορώ να βάλω mp3 σαν ήχο κλήσης.Τι μπορώ να κάνω για να βάλω mp3;;;Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα κόλλημα ή άλλο πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Απρίλιος 15, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Τελικα διαλεξα....Νokia 3230....βουαλα...http://www.nokia.gr/nokia/0,,65362,00.htmlΥ.Γ - Πιστευω να εκανα καλη επιλογη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Φεβρουάριος 11, 2006 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 για να παιζουν μπ3 τα κινητα της vodafone xreiazete to drmpackager... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Φεβρουάριος 11, 2006 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Φίλε ΤοmHell, Κι εγώ είμαι της αρχής να μην τα σκάω σε κινητά. Ξέρεις κάτι, κάτι κινητά με ασπρόμαυρη οθόνη αξίας ~70Ε είναι ΠΟΛΥ ανθεκτικά σε αντίθεση με τα κυριλέ αδερφάκια τους Μου κλέψανε πριν από ένα χρόνο περίπου το Τ610 κ αγόρασα το Siemens A52. Το τί έχει τραβήξει ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ (Νερά, χτυπήματα...)!!! Εδω μου το πετάει κάτω ένας, πέφτει ανοίγει το πίσω κάλυμα κ καταλίγει σε ένα λασπουριό, περιττό να σας πω πως αφού σκούπισα τη μπαταρία ήταν μια χαρα ! Προτείνω να μην πάρεις κάτι πολύ ακριβό. Πάρε κάτι μεταξύ 150-250Ε. Τσέκαρε μια το "Panasonic VS3" , 165Ε με 1.3ΜΡ κάμερα, ενσωματωμένη μνήμη 32ΜΒ ! Όχι κ άσχημό έτσι ? !!! Κανενα σαββατοκύριακο θα πεταχτώ στο Γερμανό του TheMall όπου επιτρέπεται να δοκιμάσεις διάφορα κινητά πριν τα αγοράσεις, αρκεί να έχεις κ μια κάρτα ΣΙΜ, και θα δω αν θα το αγοράσω τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 11, 2006 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 :D:D tomhel.... δεν πιστευω να πηρες κινητο μετα απο 10 μηνες.... περιμενε λιγο ακομα...:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.