tomhel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 Απο εταιρικο προγραμμα , εχω επιδοτηση 170 για αγορα τηλ. στην vodaphone . Μολις πηρα στα χερια μου τον τιμοκαταλογο για τις συσκευες , και εχω διαλεξει ορισμενες ( βαση τιμης .. )Sharp GX25Samsung P510Motorola V980και Samsung E810....Για ριχτε καμια ιδεα ρε παιδια , γιατι με τα κινητα δεν τα παω και ιδιετερα καλα ...thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αν το Σαρπ είναι αυτό το όμορφο μην το πάρεις έχει χάλια φωτογραφία.Αν έχεις όρεξη να διαβάσεις πήγαινε www.myphone.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 το κ700ι ποσο εχει?ΑΝ μπορεις παρε αυτο και θα με θυμηθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Απρίλιος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Με 100Ε μπόρω να βρώ κάτι αξιόλογο(μεταχειρισμένο η μή)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 To k500i ειναι παρα πολυ καλο για τα λεφτα του.Ειδικα η φωτογραφικη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Απρίλιος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Τα Panasonic είναι καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Απρίλιος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Μππααα οχι δεν ειναι κατα τη γνωμη μου...samsung δεν την εμπιστευομαι καθοτι εχω δει ενα v2000 πως λεγεται, με καμερα που ειχε χαλασει σχεδον. Και αυτο μετα απο 6 μηνες χρησεις... εγω θα πηγαινα η για το moto η για το sharp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 παιδια εδω και 2 μηνες ειμαι και γω στο ψαξιμο.......η επιδοτηση ηρθε πριν λιγες μερες.επειδη λοιπον ΔΕΝ μου αρεσει αν τα σκαω χοντρα για κινητα που να εχουν πανω της παναγιας τα ματια διαλεξα καποια κινητα στην κατηγορια των 150-200ευρω.νικητης για μενα βγηκε το μοτορολα ΜΡΧ200 το οποιο φοραει windows mobile 2003 επανω,εχει τρελες επιλογες για πολυμεσα,παιρνει καρτες μνημης για ατελειωτη χωρητικοτητα και ΔΕΝ εχει τα εξτρα μπιχλιμπιδια που εχουν αλλα.........(καμερες καθρεφτακια πολυχρωμα φωτακια)πιστευω οτι για τα 170ευρω που κανει ειναι best value for money επιλογη.αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma παιδια εδω και 2 μηνες ειμαι και γω στο ψαξιμο.......η επιδοτηση ηρθε πριν λιγες μερες.επειδη λοιπον ΔΕΝ μου αρεσει αν τα σκαω χοντρα για κινητα που να εχουν πανω της παναγιας τα ματια διαλεξα καποια κινητα στην κατηγορια των 150-200ευρω.νικητης για μενα βγηκε το μοτορολα ΜΡΧ200 το οποιο φοραει windows mobile 2003 επανω,εχει τρελες επιλογες για πολυμεσα,παιρνει καρτες μνημης για ατελειωτη χωρητικοτητα και ΔΕΝ εχει τα εξτρα μπιχλιμπιδια που εχουν αλλα.........(καμερες καθρεφτακια πολυχρωμα φωτακια)πιστευω οτι για τα 170ευρω που κανει ειναι best value for money επιλογη.αυτα Επειδη το εχει συναδελφος στην δουλεια....σκεψου πως ηταν τα Windows 98, οταν βγηκαν και τα λειτουργουσες ωρες, τωρα μονο που θα τα κουβαλας μαζι σου. Απειρα Bugs και τρελα κολληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis [Σήμερα, στις 11:41] το κ700ι ποσο εχει?ΑΝ μπορεις παρε αυτο και θα με θυμηθεις Από το eshop έχει γύρω στα 245e.Συμφωνώ και εγώ.Είναι πολύ καλό.Μέχρι τώρα που το έχω,τα λεφτά του τα αξίζει 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 20:59] Επειδη το εχει συναδελφος στην δουλεια....σκεψου πως ηταν τα Windows 98, οταν βγηκαν και τα λειτουργουσες ωρες, τωρα μονο που θα τα κουβαλας μαζι σου. Απειρα Bugs και τρελα κολληματα. :cry: ζαχουλη στειλε ενα πμ αμα γινεται με το τι παιζει......το χω παραγγειλει....δεν ξερω αμα μπορω να το αλλαξω πριν εξαργυρωσω την επιδοτηση:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Απρίλιος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 s700i (sony ericsson φυσικα) πεζει κ ταινιουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 13, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Black_Maba s700i (sony ericsson φυσικα) πεζει κ ταινιουλες Καλα για το συγκεκριμενο να μην μιλησω, τα εχω πει αλλωστε σε αλλο τοπικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Απρίλιος 14, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Επειδη το εχει συναδελφος στην δουλεια....σκεψου πως ηταν τα Windows 98, οταν βγηκαν και τα λειτουργουσες ωρες, τωρα μονο που θα τα κουβαλας μαζι σου. Απειρα Bugs και τρελα κολληματα. Εδώ και 3 μήνες έχω το Qtek 8020 που φοράει τα Windows Mobile 2003 Smartphone Edition. Δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα με αυτό το λειτουργικό μέχρι τώρα και τα προτείνω ανεπιφύλλακτα (και μάλιστα το προτιμώ από το symbian του Nokia 6600).Δεν ξέρω βέβαια αν και πόσο διαφέρει η υλοποίηση των Windows στο Motorola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 14, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Εγώ πάντως έχω κανα 6μηνο το Κ700ι και ομολογώ πως είναι το χειρότερο κινητό που είχα ποτέ! Σκέτο έκτρομα :sick: :sick: :sick: SE ποτέ ξανα! Μιλάμε κολάει του κερατά... μου σβήνει επαφές! Κολάει όταν πέρνεις τηλεφωνο ... αργεί να πιάσει γραμμή μόλις σηκώσεις το ακουστικό.... σκέτο δράμα... Λίαν συντόμος θα το αλλάξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Απρίλιος 14, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 09:36] Εγώ πάντως έχω κανα 6μηνο το Κ700ι και ομολογώ πως είναι το χειρότερο κινητό που είχα ποτέ! Σκέτο έκτρομα :sick: :sick: :sick: SE ποτέ ξανα! Μιλάμε κολάει του κερατά... μου σβήνει επαφές! Κολάει όταν πέρνεις τηλεφωνο ... αργεί να πιάσει γραμμή μόλις σηκώσεις το ακουστικό.... σκέτο δράμα... Λίαν συντόμος θα το αλλάξω! Με το τελευταίο firmware δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που λές....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 14, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Kατι είχα ακούσει αλλά λένε οτι δεν μπορείς να έχεις σαν ήχο κλήσης mp3 αληθεύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Απρίλιος 14, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 12:25] Kατι είχα ακούσει αλλά λένε οτι δεν μπορείς να έχεις σαν ήχο κλήσης mp3 αληθεύει? Όλα καλά εδώ. (εκτός αν έχει βγει ακόμα πιο καινούριο firmware...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 14, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 10:25] Kατι είχα ακούσει αλλά λένε οτι δεν μπορείς να έχεις σαν ήχο κλήσης mp3 αληθεύει? Μονο αν εχεις ωονταφον λαιβ λογισμικο την παλαι εκδοση πριν την r2v.Με τις καινουριες χρειαζεσαι το SE Drm packager και εισαι κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 14, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Γνωρίζει κανείς αν κάποιο από τα smartphones της Q-Tec δίνονται με επιδότηση σε προγράμματα της VODAFON? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.