dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2018 έχω αυτήν την λάμπα και θέλω να την αντικαταστήσω με led, Αυτό.. με τις photos είναι compatible? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 8, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2018 99% όχι, οι παλιές pl είναι φθορισμού και έχουν μετασχηματιστή. Κάποιος να πει με σιγουριά γιατί πάνε χρόνια που τα έχω βάλει. Γιατί δεν παίρνεις τηλ. να ρωτήσεις στο λινκ που έβαλες; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 8, 2018 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2018 Που κουμπωνει αυτη η λαμπα ? Αν οντως εχει μετασχηματιστη , χρειαζεται να βαλεις χερι για να το κανεις να δουλεψει . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 8, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2018 Στείλε email ή πετάξου στον Καύκα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 8, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2018 θα βγάλω αργότερα photos το που μπαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 8, 2018 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2018 πριν 9 λεπτά, το μέλος l2phile έγραψε: Στείλε email ή πετάξου στον Καύκα Αν θελει να φαει ολη του την μερα ..... ολοι τους εκει μεσα σερνωντε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 8, 2018 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2018 (edited) Κουμπωτή είναι η λάμπα, μάλιστα όταν τη βγάλεις θέλει να την πιάσεις απ' το πλαστικό γιατί το γυαλί ξεκουμπώνει και μένει η βάση της στο φωτιστικό. Ο μετ/στης είναι κρυμμένος μέσα στη ψευδοροφή, δεν ασχολείσαι με αυτόν. Τώρα για να βάλεις led προφανώς πρέπει να καταργήσεις τον μετ/στη και να δώσεις απευθείας ρεύμα στη λάμπα. @dunkel_Stern edit: πήρα Καυκά και μου είπαν ότι μερικές είναι συμβατές και άλλες όχι, εξαρτάται από τον μετ/στη που έχει επάνω το φωτιστικό. Υπάρχει ο ηλεκτρονικός και ο κλασσικός (μεγάλος και βαρύς). Αυτή που έβαλες δουλεύει και με τον κλασσικό. Πρέπει να πας με τη παλιά λάμπα να σου πουν τι ταιριάζει. Πάντως εμένα στο τηλ. με εξυπηρέτησαν σε 1'. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2018 από Lakisss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 8, 2018 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2018 Εχεις ποσταρει και στο FB απο τις 26 Μαιου, και δεν εχεις παει σε ενα μαγαζι ρε? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 8, 2018 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2018 8 minutes ago, YDinopoulos said: Εχεις ποσταρει και στο FB απο τις 26 Μαιου, και δεν εχεις παει σε ενα μαγαζι ρε? yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Ιούνιος 10, 2018 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2018 Είναι ποιο συμφέρον να αλλάξεις όλο το φωτιστικό με Pl led Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούνιος 10, 2018 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2018 (edited) On 8/6/2018 at 11:50 ΠΜ, το μέλος dunkel_Stern έγραψε: έχω αυτήν την λάμπα και θέλω να την αντικαταστήσω με led, Αυτό.. με τις photos είναι compatible? Δεν υπάρχει τέτοιος λες λαμπτήρας. Αν έχει PL τύπου φωτιστικό , κοίταξε τα έτοιμα με SMD LED από GEYER/ OSRAM/ PHILIPS. Από 15€ όλο το φωτιστικό με 2 χρόνια εγγύησης. https://www.meidanis.gr/fwtistiko-led-pl-24w-4000k-1800lm-225mm-geyer.html http://www.meidanis.gr/fwtistiko-led-pl-18w-4000k-1250lm-225mm-geyer.html http://www.meidanis.gr/fwtistiko-led-pl-17w-4000k-1400lm-180mm-ledvance.html Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 10, 2018 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 10, 2018 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2018 πριν 29 λεπτά, το μέλος adpanos έγραψε: Δεν υπάρχει τέτοιος λες λαμπτήρας. Αυτή στο λινκ που έβαλε γιατί γράφει Led; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούνιος 10, 2018 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2018 (edited) πριν 12 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε: Αυτή στο λινκ που έβαλε γιατί γράφει Led; Ωπ, δεν τις είχα πάρει χαμπάρι αυτές. Τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχαν. Θα τις κοιτάξω. Πάντως με το κόστος που βλέπω να έχουν, θα προτιμούσα ένα led φωτιστικό. On 8/6/2018 at 5:38 ΜΜ, το μέλος Lakisss έγραψε: Κουμπωτή είναι η λάμπα, μάλιστα όταν τη βγάλεις θέλει να την πιάσεις απ' το πλαστικό γιατί το γυαλί ξεκουμπώνει και μένει η βάση της στο φωτιστικό. Ο μετ/στης είναι κρυμμένος μέσα στη ψευδοροφή, δεν ασχολείσαι με αυτόν. Τώρα για να βάλεις led προφανώς πρέπει να καταργήσεις τον μετ/στη και να δώσεις απευθείας ρεύμα στη λάμπα. @dunkel_Stern edit: πήρα Καυκά και μου είπαν ότι μερικές είναι συμβατές και άλλες όχι, εξαρτάται από τον μετ/στη που έχει επάνω το φωτιστικό. Υπάρχει ο ηλεκτρονικός και ο κλασσικός (μεγάλος και βαρύς). Αυτή που έβαλες δουλεύει και με τον κλασσικό. Πρέπει να πας με τη παλιά λάμπα να σου πουν τι ταιριάζει. Πάντως εμένα στο τηλ. με εξυπηρέτησαν σε 1'. Εγώ βλέπω Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 10, 2018 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts