Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 Οι προτεινόμενες είναιOLYMPUS Camedia C-765 Ultra ZoomCANON PowerShot A520CANON PowerShot A95Νikon coolpix 5900Τη βοήθειά σας παρακαλώ διότι είμαι σε "τετρά"λλημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 16, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 παιδιά καμμιά βοήθεια??????????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Δεν μας ειπες τι πραγματα ζητας απο την ψφμ!!Θα σου ελεγα να τις τεσταρεις εδω και μετα να αποφασισεις.Ολες ειναι παρα πολυ καλες παντως αν θες την γνωμη μου αρκει να επαρκουν αυτα που σου προσφερουν σε σχεση με αυτα που εσυ θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 OLYMPUS Camedia C-765 Ultra Zoom Aυτή έχω... απλά τέλεια... δαγκωτό πάρε αυτή... (γνώμη μου ) Πάντος δές και την Fuji S5100 http://steves-digicams.com/2004_reviews/fuji_s5100.html Kαλή φαίνετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Εξαρταται πως το εννοεις...γιατι 10x zoom χωρις stabilization ειναι κομματι προβλημα!Επισης 7cm macro?Οι υπολοιπες ειναι καλυτερες σ'αυτο.Γνωμη και παλι κανε την συγκριση και πες μας τι ζητας απο την ψφμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Απρίλιος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Εγώ σε μια ανάλογη αναζήτηση κατέληξα στιςOlympus C765 UZ και Konica-Minolta Z3 Και οι δύο έχουν 4mpΗ C765 έχει την ποιότητα της Olympus. 10x οπτικό zoom και πολύ καλό φακό.Δυστυχώς για την ποιότητα του ήχου στα video δεν έχω ακούσει τα καλύτερα.Η Ζ3 έχει 12x οπτικό.Έχει καλύτερο ήχο στα video [ έχει μέχρι και επιλογή "mute" όταν zoomαρει για να μην κάνει θόρυβο στα video !!!!! ]και την Anti-Shake τεχνολογία για καλύτερη λήψη.Επιπλέον η Olympus παίρνει μνήμη XD και έχει μπαταρία λιθίουΕνώ η Ζ3 παίρνει SD και μπαταρίες AAΚαθόρισε τις επιθυμίες-ανάγκες σου και διάλεξε αυτήν που ανταποκρίνεται καλύτερα.Επειδή εγώ ενδιαφέρομαι και για video λήψη προτίμησα την Ζ3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 πήρες ψηφιακή κουφαλίτσα?? ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΑΚΗ????? πάντως είδα μια 7,2 sony, πολύ συμπαθητική ήταν, p200 νομίζω λέγεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Tην Ζ3 εχω κι εγω αλλα δυστυχως υστερει κατα πολυ σε σχεση με τις υπολοιπες μηχανες της αγορας(βλεπε panasonic,canon,olympus,κλπ).Βεβαια με ολα αυτα που παρεχει νομιζω ειναι απ'τις καλυτερες οσον αφορα την τιμη/αποδοση.Ουτως η αλλως προτιμω να εχω 12x(με σταθεροποιητη παντα) zoom και να υστερει λιγο η ποιοτητα!Για video ειναι ιδανικη(zoom+ηχο χωρις περιορισμο),αλλα θελει μεγαλης χωρητικοτητας καρτα γιατι ειναι ασυμπιεστο!Macro φυσαει απο 1cm αποσταση!!Παντως αν καποιος την παρει ακομη και τωρα νομιζω θα ειναι πολυ ικανοποιημενος.. Επιπλέον η Olympus παίρνει μνήμη XD και έχει μπαταρία λιθίουΕνώ η Ζ3 παίρνει SD και μπαταρίες AA Πολυ σημαντικο..μην το παραβλεπεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Εγώ πάντως με την μπαταριούλα κρατιέμε απίστευτα πολύ ώρα.. μηλάμε πολύ καλή αυτονομία... θυμάμε παλιά με το χρέπι την ΗΡ 735 που είχα και έπερνε 2χΑΑ τις είχα μέσα 2100mAh μπαταρίες και δεν άντεχε χριστό! 'Επρεπε να έχω ένα κάρο ζευγάρια μαζί μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Να σκεφτεις ομως οτι 8*2100mAH ΑΑ (βαλε και 2500 αν θες) κοστιζουν λιγοτερο απο μια λιθιου!Καθως επισης θα διαεκουν και πολυ περισσοτερο!Βεβαια αυτο εξαρταται και απ'το ποια ψηφιακη θα παρεις και τι χρηση κανεις(πχ φλας,σταθεροποιητης,κλπ..).Σιγουρα παντως δεν τιθεται συγκριση ΗΡ με Olympus!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 καλά οι hp έχουν παράδοση στην κατανάλωση, πίνουν τα mAh σαν πορτοκαλάδα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 17, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Επειδη με ενδιαφερει αμεσα το θεμα και εχω καταληξει προσωπικα μεταξυ Nikon 5900 και Canon A95 , μαλλον το βλεπω να χτυπαω την Canon !Σε παρουσιασεις στο εξωτερικο εχει παρει ιδιατερα θετικα σχολια και ειναι best value for money για μενα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Απρίλιος 17, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Να προσφερω και εγω μια θετικη γνωμη για τις Minolta καθως ειμαι κατοχος μια Ζ1. Με την μηχανη ειμαι ακομα και τωρα πολυ ευχαριστημενος!!! Οταν εψαχνα και εγω υπηρχε η πιο παλια Olympus η οποια θεωρουνταν κορυφη. Απλα η Minolta οπως ειπαν και αλλα παιδια ειναι πολυ καλη value for money. Παρ' ολα αυτα ειναι μια πολυ καλη μηχανη. Βεβαια αν διαθετεις τα χρηματα σκεψου σοβαρα την Olympus.Επισης σκεψου αυτο που ειπε ο Battosai για τις μνημες και τις μπαταριες!Τελος για να χρησιμοποιησεις ολο το ζοομ καλο ειναι να εχεις ενα τριποδο. Μικρο ή μεγαλο γιατι με τετοιο ζοομ σιγουρα χρειαζεται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 17, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 PGM συμφωνω για Canon A95!Ειναι δοκιμασμενη κι αξιοπιστη λυση!Η Nikon 5900 με ενδιεφερε κι εμενα παλιοτερα,αλλα μετα απο πολυ ψαξιμο στο www.dpgr.gr βρηκα καποια προβληματακια!Παντως εγω θα σου προτεινα και κατι σε Panasonic αν μπορεις!Κορυφαια ποιοτητα αυτη τη στιγμη για τα λεφτα της(γνωμη μου παντα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Απρίλιος 17, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 04:22] πήρες ψηφιακή κουφαλίτσα?? Not yet, αλλά πολύ σύντομα από nomatica. Δωρεάν αποστολή με δώρο ένα mini-τρίποδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 18, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 παιδιά παρήγγειλα τελικά την konika minolta z2 300 e από pixmania...τι έχετε να πείτε?με γοήτευσε το ζουμ της(10x optical 4x digital 40x total),το 800*600 βίντεο(15fps.640x480 30fps) ,οι πολλές χειροκίνητες ρυθμίσεις που παρέχει,το πολύ καλό της flash και οι πολύ καλές κριτικές που έχει αποσπάσει σε πολλά reviews και forums...Αύριο θα κάνω ένα mini-review (κατά 99% θα την έχω αύριο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 18, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Μπαταρίες έχω 4 επαναφορτιζόμενες 2500mha + φορτιστή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 18, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Τζώρτζη, τώρα ψάχνομαι κι εγώ για ψηφιακή και είχα στο μυαλό μου την Minolta Z20. Είναι διαφορετική από τη δική σου; Αν όχι, τί διαφορές έχουν; Περιμένω το review σου.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 18, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από planetman Τζώρτζη, τώρα ψάχνομαι κι εγώ για ψηφιακή και είχα στο μυαλό μου την Minolta Z20. Είναι διαφορετική από τη δική σου; Αν όχι, τί διαφορές έχουν; Περιμένω το review σου.!!! έχουν διαφορές δες εδώ!χαρακτηριστικά η Ζ20 έχει μεγαλύτερη ανάλυση(5mp) λιγότερο οπτικό ζουμ (8x) βαρύτερη(410gr)δε γράφει βίντεο σε 800*600 κ.α Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 18, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Φιλε μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα γιατι Ζ2 κι οχι Ζ3??Εγω εχω την Ζ3 απο το καλοκαιρι και την πηρα 375.Εσενα προηγουμενο μοντελο λιγο ακριβη φαινεται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.