DrAndree Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2018 Καλησπερα, Εχω μια φίλη, της οποίας ο γιος της κάθετε έως αργά την νύχτα στο ίντερνετ παρόλο που έχει εξεταστική, κατεβάζει πολλές ταινίες κ.ο.κ. Η κοπέλα μου ζήτησε να την βοηθήσω να ψάξω κάποιο κόλπο να τις δείξω να σταματάει / αποσυνδέσει το ίντερνετ στο pc του τις καθημερινές βράδια ο οποίος είναι συνδεόμενος με powerline και να του το αφήσει όλο τα σκ προς το παρόν.. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να το κάνω αυτό; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιούνιος 7, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2018 Η κοροϊδια δεν ειναι λυση, βαζεις κωδικο στο pc και το ανοιγει η μανα οποτε πρεπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούνιος 7, 2018 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2018 (edited) O πιο ενδεδειγμένος τρόπος είναι μέσω του router. Το TP Link W8970 που έχω εγώ επιτρέπει να ορίσεις πρόγραμμα ανά Mac Address. Αν ο πιτσιρικάς με κάποιο τρόπο το ξεπεράσει, τότε χαλάλι του και μαγκιά του και μπράβο του. (αν ήμουν πατέρας του θα ήμουν πολύ περήφανος και θα έψαχνα άλλο τρόπο να του το κόψω, πιο πολύ σαν πρόκληση) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 7, 2018 από GriGaS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts