Jump to content

Τι γνωρίζεται για τις Dual Voltage DV RS-MMC

totally_wired

Recommended Posts

Οπως λοιπον λεει το 247,η νεα μνημη τρωει λιγοτερο ρευμα αρα εχεις μεγαλητερη αυτονομια.Το θεμα ποσο μεγαλητερη...

Παντως ειναι συμβατη κ με τα παλιοτερα ;)

Κ η τιμη ειναι περιπου ιδια(4-5ε διαφορα)

http://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&categories_id=93&cPath=14_32_93&fromcate=1&manufacturers_id=&sort=&att2=2

Ναι αλλά το κινητό (6670) θα είναι πίσω συμβατό με αυτό με της rs-mms? Δηλαδή εάν του βάλω μια απλή rs-mmc και όχι μια dual voltage θα παίζει?

Δεν είναι μόνο 4-5 η διαφορά. Στα 512Mb οι απλές rs έχουν 60 και οι dv 170. Πάντα σε τιμές play247

Μόλις μίλησα με τη alpha copy. Αφού μετά από ένα τέταρτο κατάλαβαν ότι δεν ρωτάω για απλές mmc και mmc-rs αλλά για mmc-rs και mmc-rs dv η απάντηση που πήρα ήταν η εξής:

'Όλες οι κάρτες Nokia είναι dual voltage. Εάν θα είναι συμβατά με άλλες (όχι Nokia) κάρτες απλης τάσης δεν το γνωρίζω.'

Αρχική απάντηση από overclocker

Ασε και εγω ψαχνω για DV RS-MMC για το 6630 μου και δεν βρισκωωωω....

Εγω ψαχνω για 512 βεβαιααα

Α και φτηνηηη

Ξέρεις εάν το 7610 πέρνει και αυτό DV? Ή μόνο τις απλές rs-mmc

To 7610 πρεπει να περνει και DV...

Oi dv κανουν σε ολα τα κινητα που περνουν RS-MMC απλα οσα την υποστηριζουν εκμεταλευονται το γεγονος οτι καταναλωνουν λιγοτερο ρευμαααα....

Για περισσοτερα www.myphone.gr

Και αν ακομα ειναι συμβατη δεν θα στη προτεινα γιατι θα καταναλωνει περισσοτερη ενεργεια με αποτελεσμα να σου σκιζει τη μπαταρια. Αλλα μια απορεια μιας και εχω το 6670 τι να την κανεις τοση μνημη? Το καλωδιο με το προγραμμα που περιλαμβανονται στην συσκευασια σου δινουν τη δυνατοτητα να ελεγχεις πληρως το τηλεφωνο απο το pc. Οποτε βαζεις οτι ειναι απαραιτητο μεσα καθε φορα. Σκεψου λιγο αυτη την εκδοχη.

Κατι ακομα οποιος εχει το 6670 κατεβαστε την αναβαθμιση του προγραμματος απο τη νοκια γιατι εμενα η version που ειχε στο cd μου δημιουργησε προβληματα

• 3 weeks later...

Λοιπόν

Αυτές οι μνήμες κυκλοφορούν και ως MMCmobile

Σαν να έχουν αρχίσει να πέφτουν οι τιμές και ας ελπίσουμε ότι θα φτάσουμε σε διαφορά 5 μέχρι το καλοκαίρι.

Έχει φέρει και το πλαίσιο και οι 256 έχουν 46 (η διαφορά είναι για τα σε σχέση με τις απλές rs κοντά στα 20 ακόμα)

Οι πίο φθηνές mmc-rs dv 256 που υπάρχουν για την ώρα είναι στο Top Systems και έχουν 37.94.

Υπενθυμίζω ότι αυτές οι κάρτες κάνουν για όλα τις mmc-rs και mmc(+adaptor) συσκευές αλλά είναι οι μοναδικές που δέχονται τα Nokia 6630, 6670, 6680.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.