haris1984 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2005 Μιας και το e-shop εφερε ξανα το αγαπημενο μου κουτι και αυτη τη φορα και μαυρο και σε καλη τιμη...θελω να ρωτησω μιας και σκεφτομαι να το χτυπησω μεχρι την παρασκευη...καπου στο φορουμ ειχε ακουστει οτι η μπογια στο το μαυρο stacker δεν ήταν καλη... δεν ειχε διευκρινηστει αν ηταν κακο φινιρισμα ή αν ήταν κακης ποιοτητας...καποιος που να εχει αυτο το κουτακι(λεμε τωρα...) ή να το εχει δει απο κοντα μηπως μπορει να με διαφωτισει?μου αρεσει το μαυρο σαν ιδεα(δεν το εχω δει απο κοντα) αλλα αν δεν ειναι καλο τοτε βουρ για το ασημι...στωωωωωωωωωωω.....
haris1984 Απρίλιος 13, 2005 Author #2 Απρίλιος 13, 2005 κανεις ρε παιδια?θα το παρω αυριο ή μεθαυριο...μη μου βγει πατατα...
PGM Απρίλιος 13, 2005 #3 Απρίλιος 13, 2005 Εγω το εχω σε μαυρο και φαινεται μια χαρα . Ο συνδυασμος ασημι στο πλαι και μαυρο μπροστα ειναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ μπλιαχχχχχ... Τσιμπα το ειναι γνωμη μου
K.K Απρίλιος 13, 2005 #5 Απρίλιος 13, 2005 Αν κρίνω από την ποιότητα των άλλων κουτιών της εταιρείας θα είναι απλά άψογο. Τρέχα.....και......καλορίζικο!:happy2:
Snips Απρίλιος 13, 2005 #6 Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από K.K Αν κρίνω από την ποιότητα των άλλων κουτιών της εταιρείας π.χ xaser3 θα είναι απλά άψογο. Τρέχα.....και......καλορίζικο!:happy2: Το stacker δεν είναι της thermaltake ....αλλά της coolermaster....:devil:
Athens2004 Απρίλιος 13, 2005 #7 Απρίλιος 13, 2005 Μαυρο και απο μένα [η γνώμη μου πώς σε μαύρο θα δέιχνει όχι τόσο ογκώδες όσο το ασημί]Όσο για την επιλογή .. Για μένα είναι το Νο1 κουτάκι [σκέφτομαι να το χτυπήσω και εγώ.]
haris1984 Απρίλιος 13, 2005 Author #8 Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spc νομίζω ότι το hac το έχει (ελάχιστα) φθηνότερα.... σωστος ο spc...προχτες που κοιταξα νομιζω ηταν ακομα με την παλια τιμη...και με βολευει καλυτερα γιατι μου αρεσει οταν ψωνιζω να παιρνω επι τοπου αυτο που πληρωνω.. νεοτερα αυριο ή μεθαυριο... ps...το κουτι ειναι ενα θαυμα...ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
chros26_ Απρίλιος 13, 2005 #9 Απρίλιος 13, 2005 χμ μην το λέτε.. και ασημί μια χαρά δείχνει....(Βέβαια γούστα είναι αυτά)
Kyaner Απρίλιος 14, 2005 #12 Απρίλιος 14, 2005 Εγω το πηρα ασημι και δε το μετανιωσα, γιατι ιδι απεκτησε το πρωτο του battle scar, μια γρατζουνια στο πλαι, οπως το εβγαζα βολτα μια μερα, βρηκε στο κουμπι απο το μπουφαν μου :/ Αν ηταν μαυρο θα φενοταν πολυ ασκημα, αλλα στο ασημι δε φενεται και τοσο....
spc Απρίλιος 14, 2005 #15 Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 αντε...πειτε μου μεγεια... καλά, πόσταρες την τέλεια φωτό για να μην καταλάβουμε αν τελικά πήρες black ή silver edit: με πρόλαβες
Kyaner Απρίλιος 14, 2005 #16 Απρίλιος 14, 2005 μεγειαααααααααααααααααααααααα Kαλοριζικο και καλο μονταριστο
crmaris Απρίλιος 14, 2005 #17 Απρίλιος 14, 2005 μεγειά. Και εγώ stacker πήρα αλλά ασημί. Έλεγα να περιμένω για το καινουριο που βγαινει αυτόν τον μήνα αλλά εκτός του ότι θα ειναι πολύ ακριβό πρέπει να είναι και μικρότερο από το παλιό οποτε δεν έλεγε γιατί προσωπικά ήθελα το πιο μεγαλο κουτί που μπορούσα να αγοράσω εκτός από Lian li.
haris1984 Απρίλιος 14, 2005 Author #19 Απρίλιος 14, 2005 ο μπλε ανεμιστηρας ειναι πισω απο τη σιτα και φυσαει τον επεξεργαστη...μου αρεσει πολυ το κουτακι αλλα...ειναι παιδεμα με τα καλωδια αν και εχω σκεφτει πολλες πατεντες να τα κρυψω,και δεν ειναι και τοσο αθορυβοι οι ανεμιστηρες του οσο υποτιθεται οτι ειναι...επισης δεν μπορεσα να βρω πως βγαινει ο ανεμιστηρας απο το drive cage ωστε να βγαλω απο μεσα τις σιτες που εχει...
spc Απρίλιος 14, 2005 #20 Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984επισης δεν μπορεσα να βρω πως βγαινει ο ανεμιστηρας απο το drive cage... έχει κάτι σαν πλαστικά καρφάκια τα οποία τον ασφαλίζουν...είναι απλό - όλα κουμπτωτά είναι....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.