akis_z80 Ιούνιος 1, 2018 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή αλλά μου είναι αδύνατο να μπω στους αγώνες του Ιουλίου, οπότε pass εκτός εάν αλλάξει κάτι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Ιούνιος 2, 2018 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2018 (edited) εγώ θα μπορώ για τους αγώνες Ιούλη Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 2, 2018 από sosna 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιούνιος 2, 2018 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2018 Θα ηθελα πολυ να παρω μερος και γω αλλα δεν υπαρχει χρονος γμτ!Αυτος που με βολευει καπως ειναι ο τελευταιος αγωνας.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιούνιος 2, 2018 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2018 @akis_z80 @Billys αν δεν είναι γεμάτο το grid ελάτε ακόμα και σε 1-2 να μπορέσετε, εγώ κυρίως σαν ευκαιρία να μαζευτούμε λίγο περισσότεροι και να περάσουμε καλά το βλέπω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Ιούνιος 3, 2018 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2018 Εστησα τον σερβερ για το πρωτο αγωνα,εβαλα καιρο συμφωνα με τις μεχρι τωρα προβλεψεις. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman87 Ιούνιος 6, 2018 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2018 Καλησπέρα παιδία, δηλώνω και εγώ συμμετοχή, δεν ξέρω ακόμα αν θα καταφέρω να συμμετέχω και στους 4 αγώνες αλλά θα προσπαθήσω για όσους περισσότερους μπορώ.. Τα λέμε στην πίστα λοιπόν. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Ιούνιος 6, 2018 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2018 invitation link για τον server στο Discord https://discord.gg/pJpEmY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιούνιος 7, 2018 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2018 Ακόμα πασχίζω να μάθω να οδηγώ αυτό το αυτοκίνητο - πάντως σίγουρα δεν θέλει σανίδωμα κατά την έξοδο από τη στροφή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούνιος 8, 2018 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2018 Σε οποιους μπορεσω, θα συμμετασχω κ γω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asteroulis Ιούνιος 9, 2018 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2018 Θα ερθω κι εγώ για να δειξω πως καμια θεση δεν ειναι ντροπη.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takis Pan Ιούνιος 11, 2018 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2018 καλησπερα.λογο ενος προσφατου τραυματισμου στον καρπο μου δεν δηλωσα συμμετοχη στο cup.με τις μερες παει καλυτερα και μεχρι τον επομενο αγωνα σας θα ειμαι σε θεση να τρεξω.μπορω να δηλωσω και τωρα για τους επομενους αγωνες σας? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Ιούνιος 12, 2018 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Takis Pan έγραψε: μπορω να δηλωσω και τωρα για τους επομενους αγωνες σας? Σε περιμένουμε στην παρέα μας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asteroulis Ιούνιος 22, 2018 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2018 Παιδια δυστυχως δεν θα μπορεσω την Κυριακη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Ιούνιος 24, 2018 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2018 (edited) Θα είμαι κι εγώ σήμερα στην πίστα χωρίς να είναι απειλή αυτό που λέω :') Όποιος θέλει κατά τις 8:00 έρχεται να βοηθήσει και με το σετάπ! - twitch.tv/bratsaki Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 24, 2018 από Etern4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts