Δημοφιλής Δημοσίευση jumaru99 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2018 Το καλοκαίρι έφτασε, η ζέστη αρκετή. Βαρεθήκατε να αράζετε ολημερίς (και οληνυκτίς) στις παραλίες απολαμβάνοντας τα ζεστά νερά με κοκτέιλ; Πήραμε νέο αγωνιστικό, που μας είπανε πως έχει AC! Τι θα λέγατε για ένα Cup να δροσιστούμε; Σας καλωσορίζω λοιπόν, στο Summer Cup by G.G., μια νέα διοργάνωση που έρχεται να δροσίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια! Σε πρόσφατη συζήτηση μεταξύ μας, εκφράστηκε η επιθυμία μιας διοργάνωσης που θα παρέμβαλε το πρόγραμμα του G.G. Σκοπός μας λοιπόν να ευχαριστηθούμε μεταξύ μας τους αγώνες μας και το νέο τουτού! Το πρόγραμμα θα έχει τέσσερις αγώνες που θα διεξαχθούν από την Κυριακή 10/6 Ιουνίου έως την Κυριακή 22/7 Ιουλίου. Θα λαμβάνουν χώρα κάθε δύο εβδομάδες. Συμμετοχές: Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο! Όλοι μπορείτε να συμμετέχετε! Πρόγραμμα: 10/6 : Imola 24/6 : Red Bull Ring 08/7 : Monza 22/7 : Nurburgring Σύστημα αγώνων: Θα πραγματοποιούνται δύο αγώνες κάθε αγωνιστική Κυριακή 30 λεπτών ο καθένας με τον δεύτερο με αντίστροφη σειρά, βάση του αποτελέσματος του πρώτου. Δίνοντας την ευκαιρία στους "πίσω" ή άτυχους τους πρώτου για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και έξτρα ανταγωνισμό/πρόκληση στους νικητές του πρώτου σκέλους! Στο ενδιάμεσο θα έχει ένα διάλειμμα 5 λεπτών. Κάθε ενδιάμεση Κυριακή θα λαμβάνει χώρα το επίσημο Practice, όπου καλό θα ήταν να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι γίνεται, να πάρουμε μια γεύση του grid και να δοκιμαστούμε πριν τον αγώνα! Βέβαια σε συνθήκες αγώνα θα είναι στημένος ο server και τις 2 εβδομάδες με ελεύθερη την πρόσβαση σε όλους! Συνθήκες αγώνων: Καιρός / Θερμοκρασία : Random (με βάση τις τρέχουσες συνθήκες) Grip : 98% και θα αυξάνεται Damage: 100% Aids: Factory Default Practice : 20:40 (30 min practice)Qualify : 21:10 (15 min)Διάλειμμα : 5 minRace #1 : 21:30Race #2 : 22:05 Αυτοκίνητο: Έφτασε η ώρα της παρουσίασης του αυτοκινήτου! Το νέο Audi TT RS (VLN)! (Λέτε να μην έχει AC και να μας κορόιδεψαν; Θα το μάθουμε στον αγώνα ) Δυστυχώς λόγο χρόνου δεν θα υπάρξει η δυνατότητα για custom skins, υπάρχουν αρκετά όμως στο library για όλους μας Σύστημα Βαθμολόγησης/Ποινών: Κάθε σκέλος του αγώνα θα βαθμολογείται ξεχωριστά και θα αθροίζεται στο τέλος. Η βαθμολόγηση όμως θα είναι διαφορετική! Η διαφορά έγκειται πως πρωταθλητής δεν θα αναδειχθεί αυτός με τους περισσότερους βαθμούς, αλλά αυτός με τους λιγότερους!!! Για να το κάνουμε πιο λιανά. Η θέση του καθενός θα αντιστοιχεί και στην βαθμολογία του! Τερμάτισες 1ος = 1 βαθμός, 8ος = 8 βαθμοί, κτλ. Άρα με τους λιγότερους βαθμούς ανοίγουμε σαμπάνιες! Στα των ποινών και λοιπών. Δεν θα γίνονται restart των αγώνων χωρίς να συντρέχει σημαντικός τεχνικός παράγοντας! Εννοείται πως όχι για κανένα αγωνιστικό συμβάν! Θα επιτρέπεται το escape στο Qualify. Στα Races εννοείται πως όχι! Πάντα δύο τροχοί εντός πίστας. Ελεύθερα pit stop αν χρειαστούν. Βασικοί κανόνες αγωνιστικής δεοντολογίας. http://simracing.wikia.com/wiki/Αγωνιστική_δεοντολογία Παρακαλώ διαβάστε το για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Παρατήρηση: Ως επικάλυψη ορίζεται όταν ο μπροστά άξονας του επιτιθέμενου περάσει τον πίσω άξονα του αμυνόμενου. Θα υπάρχει διαβάθμιση των ποινών, από Warning έως DSQ! Προσοχή, σεβαστείτε τους συναγωνιζόμενούς σας και ελάτε να χαρούμε καθαρές μάχες! Καθότι μόνος, για να είναι πιο δίκαιη η κρίση των συμβάντων ο 5ος στη γενική και από τα δύο σκέλη (προ ποινών), θα είναι αγωνοδίκης μαζί μου. Ιδανικά χρειαζόμαστε και τρίτο. Αν οι συμμετοχές είναι αρκετές τότε και ο 9ος της γενικής θα συμβάλει στην ομάδα. Οπότε όλοι μας εν δυνάμει μπορούμε να είμαστε. Αν την 5η ή 9η θέση καταλαμβάνω εγώ, τότε ο αμέσως προηγούμενος(4ος ή 8ος). Απαραίτητες ρυθμίσεις/ενέργειες: Υποχρεούνται όλοι οι συμμετέχοντες στις επίσημες διαδικασίες την μέρα του αγώνα να είναι συνδεδεμένοι στο κανάλι του G.G. στο DISCORD, με λειτουργία Push to Talk! Κατά τη διάρκεια του Qualify και των Races δεν ομιλείτε! Θα υπάρξει ανάλογη ποινή! Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application ή Crew Chief for Assetto Corsa Εν κατακλείδι: Θα χαρούμε να δούμε όσους περισσότερους γίνεται από εσάς παρέα μας! Αν λοιπόν είστε σύμφωνοι με τα παραπάνω: Δήλωσεις Συμμετοχής <<ΕΔΩ>> Εκ μέρους μου, σας ευχαριστώ που φτάσατε έως εδώ! Καλούς αγώνες σε όλους! @tasosmich @wolves @liakjim @wargasm @uhu @Billys @fatalara @thazio @Aris Teidis @Georgiadis Giorgos @Thodoris1884 @khr1s @racer @akis_z80 @Oxide Burnedbrain @PolomanGR @Lazy Dog @sosna @Lylankor @GeoF1 @panosdimp @rapid_fast @Anthemius @Dimitris Pappas @angeln1ck @konnos @aKosmas @Mr. Rous @ferrarimanos @JohnnyGTR @NickAtsi @bill123 @spyder @Stelios F. @Etern4L @4WNikos @geovas77 @Mr.Nekra @GoMaR @Iceman87 @SupernovaGR @thetsakvr46 @agiaka @JohnSyllaios και βεβαίως @sstav 7 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 29, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2018 Θα ειμαι εκει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thetsakvr46 Μάϊος 29, 2018 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2018 Δυστυχώς δεν με βολεύει η μέρα.. Καλή διασκέδαση σε όλους!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Μάϊος 29, 2018 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2018 Θα χασω το πρωτο αγώνα λόγο εξεταστικής,αλλα για τους υπολοιπους ειμαι κομπλε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Μάϊος 29, 2018 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2018 Εγώ τον 2ο ή τον 3ο μπορεί να χάσω. Πάντως όσο έχει χώρο το grid ακόμα και για 1-2 αγώνες να μπορεί κάποιος ας έρθει, δεν νομίζω να έχει κανένας πρόβλημα. Ίσα ίσα για την πλάκα μας τρέχουμε κυρίως οπότε όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο Πιστεύω συμφωνούν και οι υπόλοιποι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Μάϊος 29, 2018 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2018 Και ένα benchmark από το 1ο combo μετά από καμιά 20ρια γύρους 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 30, 2018 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος Lylankor έγραψε: Και ένα benchmark από το 1ο combo μετά από καμιά 20ρια γύρους Α παπα! με το ζόρι έπιασα 1:51.xxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Μάϊος 30, 2018 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2018 πριν 27 λεπτά, το μέλος Aris Teidis έγραψε: Α παπα! με το ζόρι έπιασα 1:51.xxx Don't worry. Θα του βάλουμε έρμα του @Lylankor 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 30, 2018 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2018 Θα είμαι, μάλλον σε όλους τους αγώνες, απλώς στον τελευταίο θα τρέξω με μηδενική προπόνηση (αφού θα γυρίσω από διακοπές και μεγάλο ταξίδι - λίγο πριν τον αγώνα). Το αυτοκίνητο δεν μου αρέσει καθόλου. Όσο και αν ακούγεται αυτό οξύμωρο, το αναφέρω για να παρακινήσω τον κόσμο να τρέξει, γιατί θεωρώ ότι άσχετα απ' το τι δεν θα αρέσει και στο ποιες δυσκολίες μπορεί να βγουν στην πορεία για τον καθένα μας - αυτό που μετράει είναι η εμπειρία του συναγωνισμού. Ελάτε, λοιπόν, να συμπληρώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο grid και ας μην καταφέρουμε να τρέξουμε σε όλους τους αγώνες. Οι συμμετοχές είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για την επιτυχία τέτοιων προσπαθειών! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάϊος 30, 2018 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2018 Αχ τι μου κάνετε... Μάλλον θα έιμαι στον 1ο και στους 3+4. Αλλά δεν δηλώνω για να μην κρεμάσω κανέναν. Ερώτηση: Όσοι δεν τρέχουν τι βαθμούς θα παίρνουν; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Μάϊος 30, 2018 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος thazio έγραψε: Αλλά δεν δηλώνω για να μην κρεμάσω κανέναν. Ερώτηση: Όσοι δεν τρέχουν τι βαθμούς θα παίρνουν; Δήλωσε κανονικά, ατομικό είναι. Δεν κρεμάς ομάδα Οι μη παρουσιασθέντες παίρνουν το μέγιστο των συμμετοχών του εκάστοτε αγώνα. Θεωρούνται πως τερμάτισαν στην τελευταία θέση. Αν πχ τρέξουν 15, τότε κατατάσσονται ως 16οι κτλ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 30, 2018 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2018 Α παπα! με το ζόρι έπιασα 1:51.xxxΆρη έχεις και το push to pass αν και ο@lylankor δεν είπε αν το χρησιμοποίησε.Τί είναι αυτό που δεν σου αρέσει στο αμάξι; Υπόψη είναι μπροστοκινητο. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Μάϊος 30, 2018 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος liakjim έγραψε: Άρη έχεις και το push to pass αν και ο@lylankor δεν είπε αν το χρησιμοποίησε. Δημήτρη, μόνο η έκδοση Cup έχει Push2Pass! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 31, 2018 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2018 Δημήτρη, μόνο η έκδοση Cup έχει Push2Pass!Σωτήρη , όταν φορτώνει το αμάξι, δεν γράφει στην μαύρη οθόνη δεξιά ότι έχει push2pass? Θυμάμαι ότι το λέει.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Μάϊος 31, 2018 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Σωτήρη , όταν φορτώνει το αμάξι, δεν γράφει στην μαύρη οθόνη δεξιά ότι έχει push2pass? Θυμάμαι ότι το λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 31, 2018 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2018 Ουπς. Σας πήρα στον λαιμό μου....[emoji850]Αν είναι τότε, θα αλλάξεις αμάξι στο Cup?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Μάϊος 31, 2018 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος liakjim έγραψε: Ουπς. Σας πήρα στον λαιμό μου.... Αν είναι τότε, θα αλλάξεις αμάξι στο Cup? Οχι, ρε συ. Βεβαίως και έλεγξα πριν το βάλω Δεν πειράζει κάνει απλούστερη τη διαδικασία... γιατί πολλοί φαντάζομαι θα ξεχνούσαμε να το πατήσουμε! (κι εγώ εννοείτε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 31, 2018 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε: Άρη έχεις και το push to pass αν και ο@lylankor δεν είπε αν το χρησιμοποίησε. Τί είναι αυτό που δεν σου αρέσει στο αμάξι; Υπόψη είναι μπροστοκινητο. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ααα μάλιστα, δεν το ήξερα αυτό (το push to pass) και ξέχασα να πω ότι οι δοκιμές μου ήταν σε συνθήκες του gathering δηλ. 97-98% grip. Δύσκολο να πω τι δεν μου αρέσει στο αυτοκίνητο, δεν είναι κάτι συγκεκριμένο... Το κυριότερο μάλλον είναι ότι δεν νοιώθω πολύ πληροφόρηση μέσω του τιμονιού μου. Αυτό που λες ότι είναι μπροστοκίνητο, εξηγεί κάποια πράγματα. Το σημαντικό είναι αν θα δώσει την δυνατότητα για καλές μάχες στον αγώνα - τότε θα το λατρέψω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 31, 2018 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2018 Ααα μάλιστα, δεν το ήξερα αυτό (το push to pass)Δεν έχει τελικά. Οπότε εδώ τελειώνουν οι όποιες δικαιολογίες....Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 31, 2018 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος Aris Teidis έγραψε: Το σημαντικό είναι αν θα δώσει την δυνατότητα για καλές μάχες στον αγώνα - τότε θα το λατρέψω! Θα σου πω μονο οτι μεχρι και εγω κυνηγουσα τον Ακη σε εναν αγωνα που ειχαμε κανει εδω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts