Passenger57 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2018 Καλημερα.Διατηρούμε μια σελίδα στο FACEBOOK που συνήθως βάζουμε κάποιες φωτογραφίες και στριμάρουμε κάποια ζωντανά video. Από επροχθές, και χωρίς καμμία ειδοποίηση, δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στην αρχική σελίδα και όσο και αν προσπαθήσαμε σε 4-5 διαφορετικά pc και dsl συνδέσεις το facebook μας δείχνει κάτι τέτοιο: Έχει σχέση με τον πρόσφατο νόμο περι προστασίας των προσωπικών δικαιωμάτων; Αλλάζουμε κανονικά password και δεν έχει κλείσει ο λογαριασμός μας. Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να το επαναφέρω; Ευχαριστώ πολύ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 27, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2018 Κάποιο μέρος του περιεχομένου έχει redirect, γι' αυτό το κάνει. Αν προσθέσατε νέο περιεχόμενο προχθές, εκεί είναι το πρόβλημα. Μάλλον κάνει redirect στον εαυτό του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Μάϊος 27, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2018 Μόνο κείμενο και ενα streaming καποιο video εχουμε κάνει... δεν υποδείξαμε κάποια σελίδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Μάϊος 27, 2018 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2018 Καλημερα Δοκίμασε να κάνεις clear τα cookies και γενικότερα το browsing history. Μεσα από τις Privacy ρυθμισεις του browser. Επίσης πατησε μερικές φορες ctrl f5 ώστε ο browser να ξε-casharei. Επισης δοκίμασε άλλο browser. Και για να μην αγχώνεσαι με τη σελίδα μπες από το smartphone να δεις ότι λειτουργεί. Απο που αλλάζετε password; Εννοείς κάποιες σελίδες τις βλέπεις και κάποιες άλλες όχι; Μήπως εγκαταστήσατε πρόσφατα κάποιο πρόγραμμα του θειου; Σε περίπτωση δλδ που δεν λύσεις το πρόβλημα με τα cookies και το history εμένα το μυαλό μου πάει και στο .hosts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Μάϊος 27, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2018 Εχω κάνει αυτά που λες...εχω μπεί απο 4 διαφορετικούς browsers και απο 4 δοαφορετικά μηχανηματα και 3 διαφορετικά adsl...και απο κινητό...τα ιδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Μάϊος 27, 2018 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2018 Μπορείς να γράψεις τη σελιδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Μάϊος 27, 2018 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2018 (edited) @Passenger57 Μπήκα στη σελίδα αλλά το ίδιο το facebook μου λέει ότι δεν υπάρχει. Φαίνεται σαν διεγραμμενη η απενεργοποιημένη. Το αναφέρω εδώ ώστε αν κατεχει κάποιος το facebook μηπως έχει κάτι κατα νου να σε βοηθήσει. Edit: Η αλήθεια είναι ότι τη βρήκα από google και μπήκα κανονικά. Και το όνομα δεν έχει κάποια διαφοροποίηση. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2018 από trib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts