Thresh86 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2018 Έχω λάβει προσφορά για άδεια Windows Server 2016 Standard για Dell > 750E άνευ ΦΠΑ. Βλέπω στο Skroutz.gr τιμές για Windows Server 2016 ROK edition Dell ~= 370E με ΦΠΑ Έχει κάποιος χρόνο/γνώση περι του θέματος ? ΥΓ με άδεια MSDNAA να υποθέσω οτι μια επιχείρηση θα έχει πρόβλημα χοντρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 25, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2018 (edited) 3 hours ago, Thresh86 said: Έχω λάβει προσφορά για άδεια Windows Server 2016 Standard για Dell > 750E άνευ ΦΠΑ. Βλέπω στο Skroutz.gr τιμές για Windows Server 2016 ROK edition Dell ~= 370E με ΦΠΑ Έχει κάποιος χρόνο/γνώση περι του θέματος ? ΥΓ με άδεια MSDNAA να υποθέσω οτι μια επιχείρηση θα έχει πρόβλημα χοντρό Απ' ότι έχω δει, συνήθως οι ROK είναι BIOS locked στο μηχάνημα με το οποίο τις παίρνεις. Θα πρέπει να συνεννοηθείς με τον πωλητή για τις λεπτομέρειες της άδειας που πουλάει. Με άδεια MSDNAA (Imagine Premium πλέον), σε περίπτωση ελέγχου θα έχει διπλό πρόβλημα (και με τη Microsoft)... edit: Επίσης η ROK που κοίταγες ήταν σίγουρα Standard? Με μία κλεφτή ματιά στο skroutz δεν βλέπω τόσο φτηνή. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2018 από minast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάϊος 25, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2018 Δεν έγραφε αν ήταν standard ή όχι στο Σκρουτζομάγαζο. Άρα η τιμή της προσφοράς είναι εντός πλαισίων. Άρα , με τις υγείες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 25, 2018 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2018 Εάν σου κάνει μικρότερη άδεια (πχ Essentials) μπορείς να γλιτώσεις χρήματα. Αλλιώς στην ίδια έκδοση δεν θα δεις μεγάλες αποκλίσεις. Απλά μαζί με το μηχάνημα βγαίνει κάπως φτηνότερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts