kavouras5 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2018 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2018 (edited) Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω σε χοντρική διάφορα αναλώσιμα σε μεγάλες ποσότητες. Δηλαδή βίδες όλων των ειδών, γωνίες μεταλλικές, μεντεσέδες, ροδέλες, παξιμάδια κτλ κτλ. Έχω επαγγελματικό αφμ. Γνωρίζει κάποιος κάποια αποθήκη χοντρικής ή έστω λιανικής με καλές τιμές; Ευχαριστώ παιδιά! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 24, 2018 από kavouras5
karmen1983 Μάϊος 24, 2018 #2 Μάϊος 24, 2018 Σε μεγάλες ποσοτητες βιδες, παξιμάδια κλπ πας στον τσαμουρη. Μεντεσεδες και υλικα επιπλων δες τον Λυγνο και τον Κατσαρα. Διευθυνσεις τηλεφωνα γι αυτα που σου λεω θα βρεις εδω 1
kavouras5 Μάϊος 24, 2018 Author #3 Μάϊος 24, 2018 2 minutes ago, karmen1983 said: Σε μεγάλες ποσοτητες βιδες, παξιμάδια κλπ πας στον τσαμουρη. Μεντεσεδες και υλικα επιπλων δες τον Λυγνο και τον Κατσαρα. Διευθυνσεις τηλεφωνα γι αυτα που σου λεω θα βρεις εδω Ωχ δεν είχα προσέξει οτι υπάρχει τέτοιο νήμα ήδη....Συγνώμη...Μπορεί να σβηστεί το θέμα μου τότε... Θα μελετήσω το νήμα και απαντάω εκει αν χρειαστεί...Σε ευχαριστώ πολύ! 1
Recommended Posts